wihoo

då var det snart en vecka sen jag befann mig här  sist. Anledning? Jag har varit ute vartenda sekund jag har kunnat men även jobbat söndag-måndag. Idag är en av de enda lediga dagarna på denna veckan och oturligt nog ska jag spendera den på väla. Visst låter det farligt? Speciellt när man nyss fått sin lön och allt... Jag får hålla hårt i mina pengar!

Ikväll blir det nog stranden om det inte börjar regna som vädergubbarna har lovat...

Underbara sommarlov

Tagga

Idag  va jag på stranden och badade och hade sjukt kul. Nähe självklart ska man simma o bli bränd av en äckelbrännmanet då. Vad gör dom ens här nu?! Dom ska vara här i typ augusti! Och jag lyckades bränna mig över benen, magen, ryggen, armarna och öronen(!). Den maneten måste verkligen ha hatat mig... Usch så väl hemma från stranden var man helt förstörd typ.... Så jävla äckligt! Vad är meningen med dom små äcklen egentligen?!

Och nu vill jag inte verka överdramatisk men ett tag trodde jag faktiskt att jag skulle dö eller åtminstone få åka till akuten... Wohoow, hello dramaqueen.


Midsommarhelgen är över för länge sen och hela helgen blev sjukt lyckad. Nu är nästa festhelg runt hörnet, awesome! Helgen är fullspäckad av massa, förhoppningsvis, lyckade äventyr, yeeees! Och jag är taggad as always!


Hej igen min kära blogg!

Igår var jag på ett första besök i Helbls lägenhet. Mysig dag. Och idag unnade jag mig ett besök på väla som min plånbok faktiskt mådde bra av då jag knappt spenderaden några pengar alls. Jag har varit allmänt seg idag faktiskt och kvällen har tillbringats med film och mys med syster&mami.

Imorgon vankas midsommar och tillskillnad från tidigare år så är jag mer taggad och förväntansfull än någonsin över kommande helgen. Pga detta lär förmodligen helgen krascha rätt så rejält men man får ändå hoppas på det bästa.

Nu väntar sängen på mig eftersom det blir en tidig och lång dag imorgon. Det är mycket som ska fixas innan midsommarmiddagen som i år kommer att hållas hos Sabibi :)

God natt och glad midsommar på er!


Toppendagar hittills!

Så slutade man skolan i torsdags. Min käre vän Sarah följde med mig hem och på kvällen vankades fest. Och jaa, just det. Släkten från stockholm kom ju ner torsdag natt också så när jag och sarah väl kom hem låg det lite folk i källaren.

Fredag och detta innebar student för många. Grattis till min kära storasyster! Väldigt trevligt att få träffa en del av släkten igen. Fredag kväll och det vankades fest igen. Kul kväll.

Lördag och det bar av till Åstorp tidigt för att kolla när lillebror spelade match. Sedan bar det av till väla. Måste ju visa stockholmarna något. Lördag kväll och återigen vankades fest. Denna gången firade vi Albins student och jag hade grymt roligt.

Söndag och jag sov mest.
Måndag och jag träffade Ikkis en runda.
Tisdag och jag har namnsdag.

Hittills har sommarlovet bjudit på toppendagar!


Så säg som det är
för den här gången krävs det mer
innan jag öppnar armarna, förlorar mig
och känslorna faller fritt på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig in i mig

Jobbjobbjobb...

Igår hade vi fotbollsturnering i skolan. Jotack att det känns idag. Jag känner mig som en väldigtväldigt gammal tant som knappt kan röra på sig. Varje lilla rörelse gör ont. Usch....Och som en liten bonus på detta onda ska jag snart iväg för att jobba. 18.00-22.00. yeaaah precis en sådan tid man vill ha...

Men en riktig bonus är ju faktiskt att det är sista skoldagen imorgon och avslutning på torsdag. Riktigt härligt. Imorgon innebär egen hårvård från 08.15-15.15!


buuh

Jag gick faktiskt hålerundan med Essan igår. Sedan var jag med massa trevligt folk. Och nu har jag precis dushat och funderar på att kaaaanske plugga lite innan jobbet....Eller inte.


Tuffa tider

Igår blev en tufft tråkigdag. Eller det va ju skoj lite på dagen. Idag blir en tufft tråkig dag. Men jag behöver det. Kanske ska jobba lite om pythagoras. Jag ska jobba imorgon på riktigt.

Jag tror jag vill gå hålerundan med Essan nu så jag tror jag ska göra det.

"har skickat in min ansökan till framtiden
hon har satt mig i rörelse och hon säger:
möjligtvis ett mindre avstånd mellan dig och mig
möjlligtvis ett mindre avstånd till förändringen
möjligtvis... alltså möjligtvis...

och jag ska tro på henne
tro på sånt som ingen vill bevisa"

Tufft

Det blev inget smålandsstenar. Det hade blivit alldeles för stressigt för oss båda faktiskt, tråkigt nog kommer jag och sarah inte träffas förrens på måndag. Shit mannen....

Och jag gick och lade mig 04.38 i morse - jaa, jag är svintrött. Speciellt när man blir väckt av två små töntar över telefon...Och nu har dom krävt att jag ska göra scones åt dom. Bäst o lyda...

Så nu ska jag göra scones och sen får vi se vad som händer! :)


Drömmar, vad är dom bra för?

Idag har jag varit hemma. Jag vaknade sent och sen åt jag god frukost och njöt av min ledighet. Dom som nu säger att man faktiskt kan få nog av ledighet har något fel i hjärnan. Att vara ledig är det bästa som finns och jag tar tacksamt emot varje ledig dag som erbjuds!

Men jag har faktiskt pluggat idag så något vettigt har skett. Och igår hade jag klippmodell med mig som jag sedan gjorde en uppsättning på. Det var bra.

Imorgon bitti åker jag till Smålandsstenar för jag saknar Saharas familj, och inatt hade jag en knäppisdröm som kändes så verklig att jag vaknade och var jättemegaglad. Tänk om drömmar var verklighet...


Hurricane

Vad skönt att veta, min vän
När du tappar förståndet
Du inser snart igen
Att det inte är första gången
Att det inte är första gången

Hon var väl kärleken
Han var i mitten av en Hurricane

Och vem tror på evig kärlek?
Ja, vem tror på den nu?

Hur kan dom tro på evig kärlek
Hur kan dom tro på den nu?

Solasolasolaaaaa

Igår jobbade jag till åtta. Det tog hårt på krafterna så det är tur att jag är hemma idag. Hade tänkt ligga ute i solen och plugga men ack så fel det kan bli. Har istället pressat väldigt hårt sen halv elva. Hoppas att man ser någon litenliten skillnad iallafall!

Nu ska jag alldeles strax ner till idrottsplatsen eftersom högstadiet har den såkallade huskampen idag.


RSS 2.0