Rendition

Godis, myskläder och en bra film.
Nu är jag taggad för en lugn kväll framför teven!
Ha en bra fredag allesammans!


regn och vettigheter?

Kvällen slutade med att jag och tobias gjorde något vettigt - vi gick faktiskt hela 5km och hann precis möta upp sabina under grillens tak innan regnet började ösa ner. Väl hemma kollade vi på "Bernard & Bianca i australien". Väldigt länge sen man såg den.

Men nu ska jag unna mig sömn och imorgon blir det inte en alltför händelserik dag mer än jobb mellan 16-20.


Bad för hela slanten

Igår hade jag lyckats få en ledig dag men bara för det så hände det självklart inte så mycket. Min poddie bjöd dock på mat och jag hann byta några ord tillsammans med sarah.

I övrigt var det faktiskt en måttligt uttråkande dag fram tills ungefär halv  tolv då vi som umgicks fick för oss att åka och bada. Det var sjukt varmt i vattnet, kanske förmodligen eftersom att vi badade i en pool, men ändå. Efter lite galenskaper fick vi lite oväntat besök som skrämde upp oss lagom mycket men vi klarade oss bra.

Nu har jag jobbat i fyra timmar och det är sjukt vad irriterande en del folk kan vara. "Nej, vi kan inte hjälpa att du har fått vänta på din bigmac i 30 sekunder, ursäkta så himla mycket. " - vad mer kan man säga lixom? Folk kan vara enormt överdrivna ibland...

Nedan kommer iallafall bilder från gårdagens bad. Tack för en trevlig kväll allihop!
 


Vittnesmål och irriterade gäster

Idag har jag haft en fruktansvärt krävande dag. Morgonen bjöd på en rättegång i halmstad där jag skulle lämna mitt vittnesmål. Det var nog länge sedan jag var så rädd. Jo, jag hyperventilerade som bara den och tårarna var inte långt borta.Ni som känner mig vet att jag är enormt rädd över att prata inför folk, ännu värre blir det då när det är dead serious och man blir pressad på en massa frågor.

Iallafall, mitt vittnesstöd försökte lugna mig och visst lyckades han med det fram tills att mitt namn ropades ut i högtalarna och det var min tur att gå in i salen. Hans tips var att föreställa mig alla nakna - "men bara till en viss gräns hörredudu!"  la han till. Nej, det funkade inte för att  hålla mig lugn. Men jaja. I slutändan hade allt gått bra.

Som belöning för denna enormt starka insats gav jag mig själv ett par skor från 'Bianco footwear' - jag förtjänade dom faktiskt. Bild på dom slänger jag in senare!

Och sedan blev det jobb mellan 16-20 så är alltså nyss hemkommen.

Inte nog med att jag var väldigt trött och ledsen efter denna hemska morgon, självklart skulle alla gäster trigga mig ännu mer och det var väldigt tuffa pass för oss i kassan idag tycker jag...

Och som grädden på moset dog min moped påväg hem så pappa fick komma och hjälpa mig. Ja, då brast det kan jag säga... Jag som älskar min blixt.. Dock lever den nu igen, skönt!

Nu ska jag göra något vettigt, och tack för stödet idag p1! :)


You rock my world poddielove

Och just nu går mitt liv ut på att jobba, umgås med min poddie och vara glad. Har givetvis mycket kul att berätta men tyvärr orkar jag inte lägga ner tid på det här. Kanske blir en enorm uppdatering i slutet av sommaren när man varvar ner lite.


så kan det vara....

Madison i söndags var roligt. Och hittils har jag inte gjort så mycket vettigt faktiskt.

Jag saknarsaknarsaknarsaknar min sarah! Och jag hatar att förslöv och smålandsstenar måste ligga så långt ifrån varandra.....

11 juli

Så sist jag bloggade av mig var det prat om bio, och så blev det också. Jag och några vänner begav oss till ängelholm för att se "the proposal". Den var iallafall sevärd och rolig.

Sen kom ju dessa smålandsstenarborna och inkräktade. Men det var helt okey och rixfm-kvällen var kul trots att den inte spenderades så mycket i båstad.

Igår var jag en av alla som var med och firade Asps 20årsdag. Det var väldigt mysigt och kul att träffa honom. Det är ju inte så ofta man gör det nej.

Men nu ska jag äta en god frukost och sakna Niklas lite och sen ska jag jobba mellan 16-20.

6 juli

Så lördagkvällen spenderades med brännboll. Efter första omgången stod det lika faktiskt. Väldigt jämna lag. Så började vi på andra omgången som även den gick kanon fram tills att det var ungefär 5 minuter kvar då Pappa Borgcrantz tar i alldeles för mycket för att göra ett helvarv vilket resulterade i att hälsenan rök... Ajajaj! Så där gav vi upp och Pappa Borgcrantz fick bege sig in till akuten.

Igår jobbade jag mellan 11-15 och sedan taggade jag inför fest på kvällen. Allt började hos Laura som bidrog med förfest till madison eftersom hon fyller år idag. Toppenkul hos henne faktiskt. Madison blev ju kanske lite mindre lyckat eller? Men jaaaaaaja det var litta roligt iallafall!

Idag behöver jag vila för imorgon inkräktar smålandsstenarna... Jag funderar dock på att kolla på bio med någon villig men får se.

Och grattis på födelsedagen Sarah Axelsson och Laura Helbl!

4 juli

Igår hade vi inte så mycket att göra på jobbet vilket resulterade i att jag fick sluta halv sex istället! Begav mig sedan ner till stranden med mysigt folk och var hemma strax efter ett.

Nu ska jag ut i solen och sedan jobba mellan 13-17 och ikväll blir det brännbollskväll med olika familjer. Senare får jag se  vad som händer! :)

3 juli

Så igår åkte jag in tidigt till jobbet för att köpa  födelsedagspresent till en vän och lite annat mys. Jag hade räknat på att slösa bort ungefär 200 kr men vet ni vad? Jag hade så otroligt fel. Det slutade med att jag körde till jobbet 1300 kr fattigare och då hade jag fått med mig två tröjor, ett par skor, ett par shorts och en brunkräm. Ja, ni läste rätt - jag fick inte ens med mig födelsedagspresenten.. Jag får nog ta och lugna mig här lite...

Gårkvällen spenderades med mysigt folk på stranden. Det börjar bli en liten rutin nu att dra ner till stranden varje kväll, men det är ju så skönt så det är synd att klaga.

Nu ska jag ge mig ut i solen och fånga några soltimmar innan jag ska jobba mellan 15-19. Ikväll får jag se vad som händer :)

Beaaach

Igår spenderades dagen på stranden och det var underbart skönt. Kvällen spenderades med samma folk delvis på en pizzeria, delvis hos Tobbe :) Nu ska jag snart in till stan för att utföra ännu mer shopping och sedan jobba mellan 15-19. Sedan blir det stranden för ett förmodligen efterlängtat bad!

RSS 2.0