Jatack!


BHOF

Hemma från BHOF nu. Rörig kväll må jag säga ^^
sängen nu då o kolla några avsnitt av GG sen sovasovasova

Gekås nästa då ja.

Såå.. då är dagen kommen. Dagen då vi ska till Ullared där det inte finns några som helst regler eller någon respekt alls. Alla knuffas hejdlöst och puttar bort varandras vagnar. Och smart nog har vi valt en fredag några helger innan jul.. Smart tänkande? Skulle inte vilja påstå det nej.
Hur ska jag överleva denna dag?


a little too soon? ;p

Är nyss hemkommen från Sabina. Vi fick pratat ut om väldigt mycket som behövdes. Allt från känslor till framtidsplaner.
En av våra framtidsplaner är att åka till Californien tillsammans så snart som möjligt. Och åka till Orange County, Laguna Beach och andra sådana ställen tillsammans. Lia bra att börja planera i tid ;)

Min närmsta resa blir imorgon då jag ska till Ge-Kås med Mam&Sis. Haha, att vi orkar ens. Och sedan ska jag ta en tripp in till Laura och sen vidare till Bahnhof ;p Hoppas att det blir en rolig kväll iallafall.


Onsdag

Jaha, då börjar det bli sent och imorgon väntar en torsdag. Och en studiedag för mig. Det ska bli väldigt skönt kan jag ju säga. Då blir det sova länge och bara ta det lugnt, Kanske att jag orkar räkna lite matte eller tillochmed hälsa på min gamla skola... Förmodligen inte det eftersom lärarna där hatar mig :p

Min skoldag var funnyfunny och jag var hemma runt sex. Kollat lite på film, sovit en sväng och nu precis var jag ute med Anna&Olli en runda.


kan du inte bara försvinna?


tihi

haha, så sjuuukt mycket skratt denna dagen har medbringat! Underbart roligt var det med Laura. Vi skrattad så tårarna rann. Thaaanks Låååra :)

Tuesday

Då slutade man 11.00 idag också, känns ju värt.. Tog dock ett tåget till ä-holm och buss hem till Laura därifrån. Alltså är jag hos henne nu. trevligttrevligt  :)  Laura somna en runda innan och jag kollade på step up. Nu kollar vi på disneychanel. haha, ofta vi inte gör det lixom?

Desperate Housewifes ikväll ftw .
Skola imorgon ftw.
Studiedag på torsdag ftw.
Ullared & Bahnhof på fredag ftw.


monday is gone?

Blev ju en verkligen nödvändig dag i skolan. Fick tillbaks våra prov och målade lite med vattenfärg ungefär fram till halv elva och sen var dagen slut. haha. Jag o Angie var duktiga och kom en liten bit på vårt grupparbete. Sedan tränade jag och hann tillochmed med 4-tåget hem, lucky me.

kvällsplaner
- hitta morgondagens kläder
- kolla på save the last dance 2
- sooooooova

Darling, me love you long time även fast vi går varandra på nerverna ibland ^^,


haha, lyckat eller?

Haha, lite pinsamt tillägg över hur min söndag slutade. Ingen mysig promenad och inget pluggande. nejdå, istället gick jag o la mig i några timmar och runt sex åkte jag hem till Laura där vi krängde chips&dipp. Kom precis hem därifrån. Jag och Laura konstaterade att vi är väldigt... annorlunda o konstiga men det gillar vi.

Sängen nästa då alltså. :*


Men hej söndag

Så gårdagen blev riktigt slappe och jag somnade redan vid halv tolv. Vad min söndag ger får jag vänta o se. Förmodligen inget vettigt idag heller. Lillebror har ju match om en kvart men jag orkar inte nu tror jag .M&M är här nu och inte vet jag varför ens. M kom ner med två par strumpor till mig, snällt  där ju!
Jag funderar på att ta mig en mysig promenad och njuta av den första snön som kommit. Sedan kanske man ska passa på att räkna några mattetal? Jag vill faktiskt bli klar med matteA så fort som möjligt. Kanske ska man ta tag i sitt liv ännu mer och vara lite social? Fredde? Laura?


Nej får se hur det blir med det.



Smålandsstenar-besöket :)

Gud vilken riktig slappedag det har varit. Jag åkte ju som sagt till Smålandsstenar igår efter skolan. Väl hemma hos Sarah fick man en liten rundtur i huset och sedan gjordes det balfrisyr för hela slanten. Väldigt charmigt att sedan gå runt sådär inne på netto och ute på promenad där ^^ haha. det händer nog inte allt för ofta..eller jo det gör det säkert, det är ju faktiskt Sarahgalenpanna som bor där.. haha.

Somsagt var vi ute och gick en mysig promenad igårkväll och sedan var vi även inne på Netto där vi blev väldigt julpysselinspirerade. Ha-ha, jag skrattar bara när jag tänker efter. Vi hittade en massa pysselpapper som man kunde skapa julkort av och annat kul . Jag vet inte hur lång tid vi spenderade där inne, men länge måste det ha varit iallafall. Det sluta dock bara med att Angelika köpte två böcker till sin mamma och jag ringde min mamma för att berätta att jag ville julpyssla, haha ^^.

Efter att vi hade käkat riktigt god mat kollade vi på Sunes Jul och lite senare kom Frida&Anna för att hälsa på :) Vi somnade dock redan vid halv elva (!) vilket vi behövde, haha helt slut var vi.

Jag kom hem runt tre idag och sen dess har jag bara tagit det lugnt och sovit en hel del faktiskt.

Men ojdå, nu är ju klockan mycket igen så det blir väl till att gå och lägga sig snart (a) haha.


you know you love me :*

Äntligen klar! nästan..

okej då var äntligen morgondagens outfit bestämd. Det kommer bli lite oldschoolMollanflashbacks kan man ju säga. Huvtröja o jeans = äkta mig innan ^^ Becka you like it right ?

Nu är det bara duschen och sedan sängen som väntar :)

sov gott people :*

Fredagsplaner och annat tillägg :)

Sitter här hemma och har lite smått panik. klockan börjar bli mycket, jag hittar inget passande att ha på sig imorgon + att jag måste packa eftersom jag och Angie ska med Sarah hem till Smålandsstenar imorgon efter skolan.. Men det ska ju bli najs iallafall, om jag bara kunde hitta lite kläder åtminstone!

Denna lilla helgtrippen innebär alltså även att jag inte kommer få blogga av mig förrens på lördag eftermiddag något.. men det blir säkert bra :)

Måste bara tillägga att en klasskompis till mig hade tydligen pratat i sömnen inatt och pratat om mig, eller rättare sagt, mina bilder från GBG-resan, awwe snutte ^^


you know you love me :*

Melissa Horn - Hanna

"Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen"


Viktig dag?

Idag har dagen varit väldigt lagom tröttsam eller så. Har inte jobbat alls något :s så det är la inte så bra kanske, men ibland kommer sådana dagar. Fick även tillbaks mitt matteprov idag ; MVG jajadådådå, så det var ju kul :)

Men nu ska jag visa er lite bilder från gårdagens gbgresa :)



(MalinSarahAngie)

Gbg med älskade Sagofén :)

Igår blev det inget bloggande alls. Jag och Sarah följde med Angie hem efter att ha käkat o sådant inne i stan. Jag somnade vid 22.00 efter en dag fylld med skratt + att jag hade ett lyckat utvecklingsamtal + att Phong var trevlig att ha med igår ;P


Idag mötte vi upp resten av klassen på Lilla torg runt åtta sedan bar det av upp till göteborg där vi skulle på studiebesök hos Grazette som tillverkar hårvårdsprodukter :) Det var trevligt men det bästa var självklart att vi fick välja tre produkter ur serien "Crush" .  Vi var inne i halmstad igen vid fem. Sarah och jag tog 18.04tåget hem till mig och åkte hem med mamma . Och nu har vi duschat och flummat sönder typ, och ätit RIKTIG  mat. Bertil är även här nu och vi har precis kollat på Grey's anatomy. Men nu vill jag nanna haha ^^ Bilder från GBGresan kommer förmodligen upp imorgon.


Hoppas alla haft två bra dagar för det har verkligen jag haft :)



you know you love me :*


Busybusy! :)

Idag har jag hunnit med mycket. Och jag hann även komma hem innan mörkret hade lagt sig!

Jag började ju halv tio idag och då hade vi prov. Efter provet slutade vi, och då var klockan runt tio. Då kollade jag på "Step up 2" tillsammans med Sarihs, Angie o Valona! :) Sedan käkade vi lunch och efter det stack jag och tränade i ca 35 minuter. Duschade och drog sedan tillbaks till skolan där jag träffade pluttarna igen och då kollade vi på "How she move", eller åtminstone början. Jag tog 14.04-tåget hem och mamma hämtade mig 14.22 vid stationen i båstad. Vi åkte till Arons o handlade. Sedan var vi hemma runt halv fem. Då käkade vi pyttelite tacos. Sedan kollade jag lite av slutet på "How she move" och sedan gjorde jag fruktsallad. Sedan fortsatte jag att kolla på "How she move"-slutet och därefter gjorde sis pannkakor. Nyss har jag packat ihop för morgondagen och onsdagen. Sover ju hos Angie imorgon eftersom vi ska till GBG på studiebesök på onsdag. Lite hårmodevisning och information o sådant. Sedan sover förmodligen Sarihs hos mig efter det besöket. Haha, shitja..

Nu ska jag kolla på Step Brothers och sedan blir det sömn för min del.
+ att imorgon har jag utvecklingsamtal
+ att imorgon ska Phong med upp och se hur vi på frisör i halmstad har det




you know you love me :*

Måndag morgon!

Då var de dags att gå till bussen nu :)

ha en bra dag allesammans!


you know you love me :*

Då var helgen över.

Igår lagade jag tacos(!). helt sjukt vad duktig jag var. fick dock lite hjälp över msn av lite duktigt folk, och den hjälpen behövdes kan jag ju säga ^^ Laura kom tillslut och då gick vi ner till Eken där vi träffade lite trevligt folk hehe. Vi var hemma vid tolv och då kollade vi på film o snackade. Och tillslut bestämde vi oss för att sova , haha.

Idag har jag inte gjort så vettigt.. eller jo det har jag faktiskt. Jag och Laura vaknade tjugo i ett och då käkade vi frulle och kollade på "Bring it on 4" , väldigt underhållande film. Hon tog bussen hem 16.30 och då pluggade jag lite smått. Sedan cyklade jag upp till hallen för att kolla när A-laget spelade tillsammans med Matilda. Fast jag var där dock i typ 25 minuter sen blev det uttråkande. haha. Så nu har jag kollat på lite OTH, Ensamn mamma söker och Sanningens ögonblick. Ladder49 började nyss. det är en väldigt mysig film!

Imorgon börjar vi inte förrens halv tio då vi har prov. Och sedan slutar vi för dagen!! Då ska jag plugga lite med Angie och sedan träna! :) Skönskönt..

funderar på att gå o lägga mig snart. Isåfall bloggar jag av mig mer imorgon.


you know you love me :*

Fredaglördagsakna

Fredag
Jag hade en hyfsat flummig dag i skolan tillsammans med Sarah o Angie. Efter vi slutat åkte jag med hem till Angie där vi chillade och limmade nagelbling på tänderna ;) haha, superlim FTW. Sedan blev det lite brådis då vi skulle åka in till halmstad en sväng. Jaa kvällen blev väldigt trevlig.

Jag tog bussen från Gullbranna idag 11.11 och sedan tåget från Halmstad 13.04. Och mina snälla föräldrar hämtade mig i Båstad 13.22 vilket innebär att jag varit hemma en stund nu . Jag har inte gjort så mycket mer än att kolla på "The truth about love" dock.. ;p 

Men om enoenhalv timme lämnar mina föräldrar mig och eftersom både storasyster o lillebror är borta så blir jag ensam hemma vilket ska bli riktigt jädrans skönt. Lite senare kommer förhoppningsvis Laura o då ska vi ha kul o myspys hoppas jag :)

jag saknar Sarah
(får man lov att vara såhär förbaskat snygg?!)

you know you love me :*

thaaaa end baa

så jaha. dagens träning med Angie blev väldigt kort men dock väldigtväldigt intensiv. så det var helt okey faktiskt. som sagt hämtade mam mig vid halv sju och då åkte vi en snabb runda till Aroons för att handla. Vi var hemma vid sju och då käkade jag ostoskinkpaj som var väldans gott, he-he.

nu ska jag bara kolla slutet på ett program och sedan packa lite stuffs och sedan sova !!!!!!!!! :D


you know you love me :*

Sagofén

Befinner mig just nu i skolan. Vi fick sluta lite tidigare idag men vi är ändå några stycken som sitter kvar här. Om en stund ska jag o Angie dra o träna en runda, cykla som sören har vi bestämt oss för. jag ska ta 18.04tåget hem och mamma hämtar mig vid stationen typ 18.30. Ska bli skönt att få träna lite idag men ändå komma hem i hyfsad tid.

Dagen har medbringat en vääääldans massa flumm. helt sjukt mycket faktiskt. Jag kan ju nämna dagens roligaste händelse. Nästan hela klassen satt i klassrummet på lunchrasten där vi sedan skulle ha svenska. Och Valona ville ge oss lite underhållning som slutade med att hon hade svenska för invandrare, hahaha asså det var så sjukt klockrent. alla skrattade typ så dom grät haha.

Måste dra nu, en lärare skickar ut oss nu xD haha.


you know you love me :*

SEXY MAMAAAAAA!

visst Angie ? ;)


slappt med bloggande

Sorry över gårdagens obloggande. haha. hade bara fullt upp typ.. helatiden!

Igår hade jag en förvirrande dag i skolan men roligt med mina babes of course :) tog sedan 15.04 tåget tror jag, in till ängelholm dår jag mötte Sis som jag sedan tog samma buss hem med. Vi var hemma runt 17.00.  Åt baconlåda som är typ bästa maten EVER!  Sedn bölade jag rätt mycket och ringde till Angie för att prata ut  och bölade lite till. Senare kom Micke (fasters man) hem till oss för han ville bli klippt. det var verkligen asnervöst i början men det släpptes efter hand :) Och direkt efter ville lillebror bli klippt så det var bara att börja igen.  Och efter allt klippande ringde jag Sarihs som jag sedan pratade med i 57 minuter. Efter mitt långa samtal med Sarihs som medbringade asamycket skratt så stupade jag i säng hehe.

Idag har skoldagen varit hyfsat underhållande faktiskt haha xD Jessi, Sandra o jag = crazy people, haha. + att jag o Angie hade väldigt underhållande stunder emellanåt, sambo lixon :) haha. Efter skolan var jag med Angie väldigt länge, jag tog inte tåget hem förrens 18.04. sedan väntade jag på mamma till sju och sedan åkte jag hem. Så nu har jag precis käkat och kollar lite smått på the OC. och ikväll blir det en tidig kväll så att jag orkar med morgondagen.

Saknade Sarihs som in i bomben idag eftersom hon var hemma :( Men imorgon ses vi babe!



you know you love me :*

Badisbadisbadis (y)

Nu har jag precis tagit ett välbehövligt bad. Helt mörkt med tända ljus o "systrar i jeans" samtidigt, det kan verkligen inte bli bättre. Att ta ett varmt bad är fasiken något av det bästa som finns, för då tar man det verkligen lugnt o man tänker inte på något annat just för stunden, sjukt härliga 39 minuter.

Var ute med Becka en runda också innan, det var ett bra tag sedan vi träffades sist så det behövdes det med. Det var dock efter vår lilla regnpromenad som jag kände att jag behövde badet ^^ Vi var verkligen blöta o kalla från topp till tå. haha. och stackars B skulle köra moppe hem, awwe.
Iallfall när jag väl krypit ner i mitt varma bad så börjar det ryka och sånt, såååååå mycket frös jag, haha ^^ 

Skola om 10h 40min och vi ska ha very funfunfun right? ;)



you know you love me :*

Heeejsan allihopa!

Min dag har varit väldigt bra faktiskt , trots allt äckligt drama, hehe.  Det började med att jag åkte in till ängelholm, där jag numera tar tåget ifrån pga. det kalla vädret. På bussen mötte jag HannaHPannaH, Vasquez o Jonas :)
Och när jag var framme i halmstad mötte jag Sarihs o Frida vid ett av övergångsställena. Fatta överglad jag blev! För jag har saknat Sarah som in i bomben!!!! Så det blev en ordentlig kram där ^^

för övrigt har dagen varit bra som sagt. blev dock ingen träning idag utan det blir på onsdag o torsdag istället ;) och angelika har faktiskt LOVAT att följa med , hehe. får se hur de går med det löftet baby :D

Snart kommer Becka o hälsar på en runda , de ska bli naais (y)

längtar dock till min morgondag för jag gillar mina vännor väldigtvädligt mycket och älskar deras sällskap. Imorgon blir det en piggedag :)
(sarihs o jag)

you know you love me :*

Söndagens slut :)

Jag var uppe o kollade på J-laget, vinst med 10-6 tror jag ;) hehe. de va en väldigt underhållande tid med Matilda o Johanna, syskonkärlek säger jag bara :) Nu ska jag börja fixa mig och sedan sova faktiskt.. hoppas på en tidig kväll (y)


imorgon blir de skola, en riktig lektion och en besökslektion tror jag. och efter skolan blir de träning för hela slanten :D


you know you love me :*

Fars dag

Idag har jag varit duktig. Jag har faktiskt städat hela tvättstugan o vikt asamycket kläder o sorterat o sånt.. Så nu har jag precis kollat klart på slutet i Romeo&Juliet och kollar lite The OC nu. Ska strax upp till hallen för att kolla på J-laget, lillebror ska spela. träffar förmodligen Matilda o Ante där uppe ,hehe.

+ att idag är det fars dag, så jag grattade pappa och gav honom en skjorta. så snäll jag är.

Nu stormregnar det ute och jag måste skynda mig för att få skjuss upp till hallen >.<


you know you love me :*

The All American Rejects- Kiss Yourself Goodbye

bra låt !




lördagskvällens slut :)

Jaja, så min lördagkväll slutade alltså med att jag åkte hem till laura där vi fixade oss o sånt. sedn åkte vi vidare till VK där sabina hade sin pvs lägenhet. vi käkade och möspös och drog sedan in till grevie igen. där träffade vi en massa trevligt folk och jag hade väldigtväldigt roligt. jag kom hem för sisådär 45 minuter sen och nu kollar jag på The OC. funderar starkt på att gå o lägga mig så att jag såsmåningom kommer orka med den kommande skolveckan. Pallar inte vända på dygnet ju..


you know you love me :*

Jimmy eat world - work

Hittade nyss en gammal goding, som jag gillar denna låten!



The OC - addicted

Min fredagskväll slutade med att jag låg o kollade på The OC och att jag senare, vid halv tio, mötte Fredde vid bussen. Då vandrade vi till UH, lite pinsamt o säga, men där träffade vi väldigt trevligt folk och vid elva drog vi hem till mig o fortsatte med att kolla på The OC :) Han tog sedan bussen hem halv två och då somnade jag direkt ^^

Idag vaknade jag vid tio och duschade direkt, kände mig verkligen äcklig, haha. Käkade frukost och nu ska jag kolla på the OC, ovanligt värre :)



Ikväll blir det nog att åka till halmstad om jag får för mam&pap. Där ska vi vara några tjejer hemma hos Therese och laga mat o myspysa i think.


you know you love me :*

Kvällsuppdatering ;D

1.Orkar jag ens?
2.Orkar jag duscha?
3.Orkar jag röra mig?
4.Orkar jag kolla på The OC?
5.Orkar jag att inte göra någonting alls ikväll?
 
1. Vet inte juu
2. Neeej kanske senare
3. nej inte förtillfället
4. ehjaa
5. de vet man aldrig , får se hur de blir

sååååå nu fick ni en uppdatering av vad jag gör nu ;p


you know you love me :*

Underbara Pia + lillebror

Min dag har varit brabra, iallafall i skolan. vi slutade redan halv elva efter att bara ha haft engelska. jag gjorde min PowerPoint redovisning (!) men var dock sjukligt nervös. min lilla söta lärare fick dock typ tårar i ögonen för att hon blev så stolt över att jag utförde hela redovisningen trots min nervositet, haha .
efter engelskan käkade vi i skolan, kocken överraskar-dagen ju , sedan gick jag lite på stan med de bästa, o tillslut tog jag tåget 13.04 hem, eller rättare sagt till ängelholm. bussen gick hem därifrån 14.05 och på bussen mötte jag även Josse, Sabina o Frida :)

väl hemma började då mitt helvete. fick världens hemskaste mensvärk och kunde inte röra mig o ville bara spy! och tyvärr var det bara jag o lillebror hemma och inga alvedon hade vi heller! men efter typ två fruktansvärda timmar cyklade min underbara lillebror upp till underbara Pia som gav honom ett helt iprenpaket som han genast cyklade hem med till mig . Dagens änglar verkligen! mår så sjukt mycke bättre nu!!!! <3

nu ska jag snart käka o sedan får vi se vad denna fredagkväll medbringar :)


you know you love me :*

Denna dagen :)

Det gick väl hyfsat hos doktorn idag, får hoppas på det bästa iallafall


Åkte ner till båstad vid halv sex och lekte med Ikkis :) Blev till o spela Mario Cart, hahahaha, jag sög verkligen... Får ta en rematch någon dag snart ;)  Därifrån tog jag bussen hem 20.10 och nu är jag hemma, har ätit och gjort klart alla uppgiftläxskit :) tänkte gå o lägga mig när som


you know you love me :*

Min skolvecka xD

Måndag ~ 08.15-13.30
 Bild&Form+Floristbesök 

Tisdag -
sjuk

Onsdag ~ 08.15-15.00
Frisörteknik hela dagen

Torsdag -
Ingen skola, jobbar hemifrån

Fredag ~ 08.15-11.00
Engelska



Med andra ord är jag hemma idag då. Vi hade nämligen ingen mattelektion idag vilket innebar att vi bara skulle haft svenska idag på eftermiddagen. Men jag mejlade Jenny (min svenskalärare) och frågade om jag kunde jobba hemifrån, så i morse mejlade hon dagens uppgifter till mig. Väldigt snällt!

Så idag pluggar jag o tar de lugnt fast vid 16.00 ska jag till doktorn för att kolla om min handled behövs brytas upp eller inte :/ läskigt.. sedan blir det nog en tripp ner till båstad för att umgås med Paulina så de gillar vi :)

men nu ska jag fortsätta att plugga :)


you know you love me :*

wihooo ;D

Sängen nästa, jajadådådå ! börjar inte förrens kvart över tolv imorrgon ,så tar bussen hemifrån 09.30  ;D  sååå skönt


you know you love me :*

Så sant som de är sagt!

Tänk dig en bank som varje morgon satte in 86400 kronor på ditt bankkonto, och som varje kväll tar tillbaka de pengar du inte använt. Vad skulle du göra med pengarna? Så mycket som möjligt förstås! Nu är det så att vi alla faktiskt har en sådan bank. Den kallas tid. Varje ny morgon får du 86 400 sekunder att använda precis som du vill. Varje kväll är förslösad tid borta för alltid. Det finns ingen möjlighet att ta kredit, det finns ingen möjlighet att spara för framtiden. Använd därför din tid så klokt som möjligt. Njut av solnedgången med en vän, lär dig något nytt, hjälp någon som har det svårt. Gör varje dag minnesvärd!


såsant såsant så.. tyvärr verkar ingen människa ta till sig av att man ska göra varje dag minnesvärd. jag är inte mycket bättre själv. önskar bara att alla kunde ta vara på sina nära&kära bättre än vad vi gör!



min dag har väl varit hyfsat, kunde ha varit bättre men den började bra o slutade bra, vilket är huvudsaken :)
har bara haft frisörteknik idag.. blev lite mycket i längden men det funkade eftersom det fanns många att busa med ^^,

följde med Angie hem efter skolan där det vaxades/noppades ögonbryn, väl behövligt de må jag säga haha.
tog 18.04 tåget hem och nu sitter jag här o tar de lugnt... ska upp o käka nu, pappa som har lagat maten tillomed,
haha, underverk kan ske :)



you know you love me :*

Godnatt allesammans

Nu hade lilla jag tänkt gå och lägga mig, känner att det verkligen behövs. det blir skola imorgon ändå, trots hals- o öron ont :/ men pallar inte missa mer typ.

hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag har haft iallafall :)


you know you love me :*


no school

Idag vaknade jag runt tio, vilket innebär att jag fick ca 12-13 timmars sömn inatt. fysatan vad skönt de va! Alltså ingen skola för mig... Tänkte ta tag i engelskan lite och sova o ta de lugnt.


you know you love me :*

sömn

tänkte gå och lägga mig nu då.. tidig kväll men mår man illa så gör man :/ får se hur det blir med min morgondag..

sleep tight!

Hur ser jag ut genom andras ögon?

jaa exakt. hur ser jag ut genom andras ögon egentligen?
upplever dom mig som jag upplever mig själv?
ändras mitt utseende genom andras ögon?

jag blir totalförvirrad bara på att tänka över det.. men jag tänkte ta upp just detta eftersom jag och en klasskompis diskuterade det för några veckor sen och eftersom jag kom att tänka på det innan idag påväg hem från träningen.. hur tror ni att det är? om t.ex. du och en vän står och kollar på varandra genom en spegel,, tror ni att eran vän ser er som ni själva ser er? ååh gud.. det är förrvirrande att skriva om tillochmed ju xD

men jag tror ni förstår vad jag menar... själv tror jag att man inte kan se någon annan precis som den personen själv ser en. men ändå, hade det inte varit intressant att kunna se en själv genom någon annans ögon eller så?

haha gud vilket förvirrande inlägg ;p


you know you love me :*

Uppdatering, hehe :)

Lördag
Jag vaknade som sagt med Sandra breve mig, myspys. Sedan slappade jag typ hela dagen igenom. Vid fem tvingade Laura mig att komma hem till henne för att sedan dra vidare till VK. Fast jag var först tvungen att umgås lite med våra gäster haha. Halloweenmiddag FTW. 
Jag hade för övrigt en toppenkväll (!) med Laura o co. vilket jag verkligen behövde. med andra ord blev min helg verkligen askalas bra :)

Söndag
Mindre askalas bra dag må jag säga. jag och laura låg endast o sov/kollade på disneychanel hela dagen men vi mådde som vi förtjänade haha ^^  runt halv sex kom mam o hämtade mig och sedan pluggade jag bara lite grann. och sedan stupade jag i säng

Måndag
helt sjukt enormt trött när jag vaknade. men släpade mig dock upp eftersom jag ville träffa mina vännor, så de va värt de. jag har dock mått illa helahela dagen och det har verkligen inte varit skönt må jag säga :p med andra ord har jag varit totalsegzombie. tränade dock med Emma och kom hem vid kvart i sju något. mam&pap&henke åkte iväg för en stund sedan eftersom henke skulle spela match. Sis ska tydligen också dra snart, träning va de va? och de kommer inte hem förrens typ elva. vid det laget ligger jag förhoppningsvis och sover. får se om det blir skola för min del imorgon.. vet inte om jag orkar det med allt dumt illamående >.<

men nu ska jag försöka få lite pluggande gjort, samtidigt som jag kollar på the OC, haha. och det kommer gå bra de :) 



you know you love me :*

haha, så jävla bäst !


bästa madisonkvällen ever i think

Min gårdag var den absolut bästa på länge. Hade sjukt roligt hela dagen igenom!

Det började med att jag och Bertil tog bussen in till ängelholm, gick och kollade lite, han köpte ett par jeans och sedan mötte vi Sandra vid bussen 14.40. Åkte hem till mig där jag och Sandra började med att kolla efter kläder. Efter mycket om och men hittade vi något festlämpligt. ^^ Bertil var väl en aning uttråkad då kan jag tänka mig. Fredde och Flamur kom vid fyra/fem något tror jag. Mamma lagade tacos till hela högen och det var gottgott :) Såsmåningom började jag och Sandra fixa oss mer, rakade benen och sådant. Runt sju kom Vasquez, Anton och Eken och vid åtta kom Sarah, Frida, Anna och Isabell. väldigt trevligt. vi drog ut och flummade och sedan tog vi bussen till båstad halv tio.

vandrade till madison och jag fick en jädrans nysattack, nös säkert 12 ggr på raken, deeeet var jobbigt kan jag säga. helt olämpligt också för den deleen ^^  Sandra o jag levde livet inne på madan , shäääjkade ass o sådant vettu ;) väl hemma blev det en väldigt massa flummande, och granna foton^^ somnade väl runt halv fyra och vaknade redan halv elva för att Sandras mamma ringde :) men jaa det va tur eftersom att Sandra hade missat bussen annars.

igår var som sagt sjuuuuuuuuuuuuuukt roligt och jag tackar alla som var med och bidrog till de roliga :) <3



(Jag o Sandra, fixfix)


(Sandra o jag, fixfix)


(Jag o Sandra , fixfix)


(Jag o Sandra, granna efterskallar )


(Jag o bästaste vän i hela världen)

RSS 2.0