and this is how we like it

  • Måndag : Skola (15.00), plugg, slappe
  • Tisdag : Skola (13.30), plugg
  • Onsdag : Skola (15.15), träning, slappe
  • Torsdag : Skola (15.15), träning, modevisning, slappe
  • Fredag : Ingen skola, bahnhof eller slappe?
  • Lördag : ?
  • Söndag : Slappe&plugg

En liten snabb uppdatering över hur min vecka kommer att se ut. Helgen är dock inte fullt bestämd än. Jag får helt enkelt se vad jag känner för.

Nu ska jag plugga och sen bara ta det lugnt! :)


Kissemisse

Då har denna vecka nyss börjat och jag känner mig mer utmattad än någonsin. Helgen har bjudit på väldigt mycket skratt men jag har även haft mina utbrott då mitt rum fick ta alla konsekvenser. Jag har tömt mitt rum på nästan alla mina ägodelar, även de viktiga, och även deckorerat lite med rött naglack. Min kära dator fick även den ta lite stryk men tur nog kom den igång efter en stund.

I lördags hade Linnea sin 19årsfest med filmtema. Jag & Tobbe fick ett impulsivt uppdrag av Matilda att hjälpa till som DJ's.. Det slutade med att Tobbe blev grön och jag blev en kissemisse. Kan ju säga att det va väldigt underhållande när jag sedan skulle tvätta av Tobbe.. haha. Mitt badrum fick lida av en lättare översvämning då det blev lite minivattenkrig..

Nu har jag naturkunskap.. Varför har man det på en måndagmorgon?! Veckan kunde ju ha börjat lite mindre jobbig. Aja, vi håller iallafall på med ett arbete om valfritt energiområde. Dumt nog har jag valt Bränsleceller. Vad är det ens? Ska fortsätta jobba nu. Kanske får reda på det då förhoppningsvis. :)


life is life

Jag vill sova
men jag orkar inte

Jag vill leva livet
men jag orkar inte

Jag vill må på topp
men jag orkar inte

Jag vill blogga
men jag orkar inte

så, det va allt för mig denna afton.

i needed it

Idag unnade jag mig en dag hemma från skolan. Hade endast matte på förmiddagen men eftersom jag ligger antal veckor före schemat så blev det som det blev. Jag fick en väldigt skön&behövlig sovmorgon. Annars har jag ägnat min förmiddag åt en massa städning och sånt. Har äntligen andats ut och nu sitter jag i soffan och kollar på "Stilakuten". Väldigt underhållande emellanåt måste jag säga...


Just another day?

Denna onsdag har medbringat en massa skratt, en massa klagande och även en massa äventyr. Skratten kommer hela tiden och det är sällan som vi faktiskt inte skrattar..Även om det är åt de mest tråkigaste sakerna som någonsin skrattats åt... höhö. Klagandet, måste jag medge, har mest kommit från mig och dagens största äventyr var väl mitt och Angelikas besök lite överallt. Man lär sig ju som sagt något nytt varje dag och idag lärde vi oss att salen "Älvan" faktiskt inte går att hitta eftersom det inte finns något namn på just "Älvans" klassrum.. eller nått.. Men eftersom vi är två smarta tjejer så löste det sig nästan direkt. Vi hittade dock inte personen som vi faktiskt letat efter, men så kan det gå. Och våra lärare hade inte ens märkt våran frånvaro från den pågående lektionen trots att vi varit borta i mer än 40 minuter (?) Stabilt där måste jag säga..

Onsdagens eftermiddag/kväll däremot har jag och Tine spenderat nere på TK där vi deltog i "Aerobic muscle"-passet för andra gången. Och jag måste hålla med Tine om att det har blivit roligare. Kanske för att man har kommit in i passet lite mer...kanske för att det bara är så...Efter en välbehövlig dusch+bastning bar det av till Meddo för att bygga lite brunt på min, för tillfället, väldigt bleka hy..Och visst har jag världens snällaste kompis?

Jag: Asså Tine mitt fungerar inte riktigt, jag kan inte lägga i mina pengar
Tine: Meeeenee...Bara tryck på knappen!

Sen försvann hon in i sitt rum. Schysst därja! Medans den lyckosten fick 11 minuters solarietid, fick jag endast 6 minuter...SÅ kan det gå ibland!

Kände förövrigt att detta blev ett väldigt vimsigt inlägg.. Puss på de :* (y)


but i never really had a doubt

övertrött, uttråkad, glad, ledsen, kissenödig

har just nu naturkunskap. Kollar på en seg film om typ.. energi? Några halvsover, andra försöker verka intreserade..Tur nog slutar lektionen om ca en halvtimme. I eftermiddag blir det Handel&service (?) med Ammi. Ska bli kul :)

Nej nu fick jag en liten blick av min lärare så jag får nog lägga ner mitt bloggande nu... Ciao!


:(

Då är lillebror snaggad...:/  Så ledsen jag blir.


ain't no other man

Då har man precis vaknat efter en god natts sömn. Dock inte tillräckligt lång men så kan det bli ibland. Jag kom fram till att jag glömde fråga er vad ni tycker om min nya header. Såå, vad tycker ni? :)

Nu ska jag upp och äta frukost med mami&papi.


but lean a little bit closer

Då kan jag uppdatera er med hur min lördagkväll slutade. Jag umgicks med fredde&eric. Vi la ner väldigt mycket tid på guitar hero-spelet, min nya headdesign och även på att slå varandra. Med andra ord hade vi mysigt. Men självklart fick jag lite utbrott på dom emellanåt, därav mitt förra inlägg ^^,


RYCK!

FAN VAD JAG INTE PALLAR ERIC O FREDDE NU!


Keri Hilson - Energy


I wish i could rip out a page of my memory
Cuz i put to much energy in him and me
Can't wait till i get through this phase
Cuz its killing me
To bad we can't re-write our own history

Such a mystery when hes here with me
It's hard to believe I'm still lonely
Chances fading now, patience running out
This ain't how its supposed to be

I'm having nightmares from sleeping with the enemy
We gotta re-reverse the chemistry
I don't want us to be the end of me
This love is taking all of my energy


Higher now than ever before

Just nu dundrar The Killers låt When you were young i vårat hus. Jag nämde det innan, och nämner det igen.. Våran familj har blivit tokberoende av Guitar Hero.. Håller detta verkligen?



life is a flower

Gårdagen blev väldigt rolig och mysig. Vi jobbade väldigt effektivt och efter det gick vi o fikade på Bar Mezzo där även Fredrik Ljungberg + sällskap befann sig. Min fredagskväll däremot spenderades mestadels med familjen. Vårat senaste köp, guitarhero, har använts till max måste jag säga ^^,

Då är det lördag idag, och jag har känt mig ovanligt trött hela veckan, så därför har jag inga planer inför kvällen. Denna helgen känns nästan lite välförtjänt...


you were my favorite drug

Idag hade vi, Sagofén, turen att ha en lektionsfri dag. Våran engelskalärare kunde inte närvara, men eftersom gruppen jag är med i fortfarande har en hel del kvar på vårat projektarbete så bär det av till halmstad snart. Vi unnade oss åtminstone lite sovmorgon ^^

Vad händer ikväll folket?


and i'm gonna prove the opposite

Jag är faktiskt hemma från skolan idag. Huvudvärk så de bara skriker om de. Gårdagen medbringade årets hittills hårdaste träning då jag, tine och therese var på aerobic muscle passet. Så har även sjukt mycket träningsvärk idag. Jag ska nog bara fortsätta med mitt slappande..

Hoppas alla har en trevlig torsdag :)


is it for real

Då har årets första träning utförts. Ja gott folk, ni läste rätt! Jag var faktiskt på gymmet idag med ett par trevliga tjejer från klassen, hur seriös våran träning var är en annan sak ^^ Annars så har jag haft en bra start på veckan. Skolan har självklart varit lite seg nu såhär i början, men det kommer jag förhoppningsvis snart över.

Imorgon blir det träning igen med Tine&Therese tror jag. Kommer inte ihåg vilket pass vi skulle gå på men det blir säkert bra. Jag kommer inte hem förräns typ åtta imorgon, så får se om jag orkar blogga av mig då :)


so you never know

Idag tänkte jag skriva om min lördag och även dagens planer och tankar.
Så min lördag började med att jag, henke och papi åkte in till ängelholm där papi släppte av oss på maxi. Vi köpte hårfärg, popcorn, en tidning o cider, för er som bryr er. Efter lite flum med henkis bar det av hem där vi direkt började med att färga hår. Så nu är min kära lillebror brunette. Mami o papi försvann upp till familjen borgcrantz runt fyra och jag gick upp dit runt nio. Det spelades "Absolut överens". Chokerande nog vann jag och matilda överlägset.

Nu ska jag snart in till M&M med familjen där vi ska käka och umgås, mysigt. Lite senare blir det kanske film med poddisen.  OCH IMORGON BÖRJAR SKOLAN! Det ska bli sjukt kul att träffa min älskade klass igen efter ca 3 veckors jullov iallafall.

Jag kan slutligen meddela att min och annas diet har börjat nu. Och vi satsar hårt och ska inte ge upp! :)


Yellowcard - empty apartment

Denna låten har defenitivt sina höjdpunkter


"It's okay to be angry and never let go
It only gets harder the more that you know
When you get lonely if no one's around
You know that I'll catch you when you're falling down
We came together but you left alone
And I know how it feels to walk out on your own
Maybe someday I will see you again
And you'll look me in my eyes and call me your friend"

as if a good thing ever could make up for all the pain

så denna fredag har det inte hänt något vettigt. Jag var dock nere hos doktorn med mina konstiga ögon så det blir ögondroppar för mig två gånger om dagen nu. Dagens största underhållning har varit att samtala med becka! Tack för att du fick min kväll att bli mindre seg ^^,

En annan underhållning nu ikväll har faktiskt varit mami, papi och lillebror. Fy fasiken vad jag har skrattat emellanåt åt saker som nu på efterhand inte är så värst roliga faktiskt.. haha, stabilt.

Det är nog dags för mig att nanna kudden nu, är helt slut efter dagens segande.. Hoppas morgondagen medbringar något mer händelserikt ^^

Becka ft. Molls sommaren - 07

Robyn - Be mine

Efter att ha gjort om låten till en ballad kan man inte annat än o tycka om den.


Beyonce - Halo



"Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now"


and this is how i like it

Sitter och kollar på  "Matte söker husse"  som går på kanal 3, med mami nu. Är helt slut i kroppen så det blir förhoppningsvis sängen efter filmen. Kanske bloggar av mig sen om jag har något vettigt att skriva :)


and if i can't let go

ojojoj vad jag är seg med lovad uppdatering...

Min tisdag spenderades som jag tidigare nämt, på familia tillsammans med mami o papi. Jag införskaffade mig dock bara två par skor och ett par efterlängtade jeansleggins. Lite senare kom eric, becka o sabina till mig och jag hjälpte sabina att gå från svarthårig till brunette. Senare blev det kränge + 8mile.

Igår åkte jag upp till halmstad för att möta upp Sarah. Vi gick o fikade på EH och kollade i lite affärer. Sedan blev det kinamatsbuffé som satt riktigt fint i magen. Och efter det bestämde vi att Sarah skulle nanna hos mig eftersom vi inte var helt redo för att skiljas åt igen. Så våran kväll spenderades i båstad hos emil där även tobbe va. Väl hemma hos mig igen fick vi enorma skrattanfall och nu såhär på efterhand så minns jag knappt varför... haha! 
 
Idag har jag ägnat min tid åt massa städning.. förstår knappt hur jag orkar men det är lika bra att ha det gjort.

Ska nog återgå till mitt one tree hill - tittande nu. :) och bilder från värmland, nyår och gbg lovar jag att lägga in ikväll.


baby, all i need is a little bit

Nej nu har det blivit ändrade planer. Det blir familia med mami. Hoppas på att hitta en väska, ett par skor o några flashiga leggins. Mobilen tror jag lämnas hemma, helt enkelt för att jag känner för det. Så nu ska jag snabbt föna mitt hår och sedan ska vi bege oss. Jag kommer hem om några timmar då jag hade tänkt tipsa om några låtar. Då kommer det även in bilder från värmland och gbg.


Angie, vart har du tagit vägen?!

Malin säger:

pratat något med angelika ?


SarahA. säger:

Nix, du då? vafan hon får ju ringa oss när hon är hemma


Malin säger:

JA ELLERHUR!

hon baa kommenterade typ "förresten jag är hemma nu" precis som om de inte va någon big deal


SarahA. säger:

Hon är ju rolig hon. Vi är helt besatta här och hon bara: whatever

Tänk om hon är utbytt  mot en annan


Malin säger:

omg i think so


SarahA. säger:

Vad ska vi göra 


Malin säger:

vet inte, ska vi åka till ungern o leta upp henne?


SarahA. säger:

Vi blir nog tvugna


Malin säger:

mm...


SarahA. säger:

det är det ända rätta


Malin säger:

och det är vår skyldighet'


SarahA. säger:

Imorgon?


Malin säger:

imorgon får duga...


SarahA. säger:

Inatt? 


Malin säger:

ja!


SarahA. säger:

Jag tar mitt flygplan

Vart ska jag plocka upp dig?




Malin säger:

i mölndal på scandic hotellet

planet är perfekt!


SarahA. säger:

Ja, det kommer ta låt mig tänka...cirka 67,13 minuter


Malin säger:

det låter bra


SarahA. säger:

Hoppas du är redo i lämplig klädsel


Malin säger:

ja, jag väntar på taket


SarahA. säger:

Det blir smidigt då kanske vi till och med klarar oss utan landning. om du hoppar på i farten det vill säga


Malin säger:

det klarar jag


SarahA. säger:

Gott snack. Jag lyfter om 3 2 1 sekunder

Min kära vän Sarah dök dock aldrig upp för att fullfölja våran spaning efter Angie som är försvunnen. Sarah skyllde på att hennes kompass var isönder och att hon istället hamnat i happaranda...Sarah, jag frös på taket!


reminders, sometimes we need them

Äntligen hemma i mitt rum igen. Tripen till gbg blev väldigt rolig och mysig. Huruvida det gick för förslöv som deltog i cupen tycker jag inte vi behöver nämna ^^ Min kära lillebror gjorde dock tre mål för mig. De tre dagar vi spenderade där ägnades åt shoppande, mysande och en massa tid i bubbelpoolen. Jag shoppade fem tröjor och en bh+matchande trosor. Man kan ju inte låta bli att älska rea. Iallfall. Våran hemfärd började idag runt fyra efter ett sista besök i nordstan.

Efter att ha släppt av Laura begav jag mig direkt hem till Becka. Tacoslagande, chokladpudding, poppon o massa mys bjöd kvällen på. Sis och Olli kom o hämtade mig runt tolv. Förresten var det första gången jag träffade min syster sen den 25 december. Long time no see.

Imorgon ska jag bege mig in till ängelholm tidigt för att möta upp min poddie. lite shopping förhoppningsvis och sedan ska jag exprimentera med hennes hår, får hoppas på bästa möjliga resultat... tihi.

Jag tror jag behöver sova nu faktiskt, så det får bli sängen nästa. :*

(bilder från gbg läggs upp imorgon)


Is this the New Year or just another desperation?

Måste börja med att tacka alla som var med o förgyllde min nyårsafton. Hade enormt trevligt. Började som sagt med lite tjejmiddag hos min Poddie och sedan splittrades vi då vissa begav sig till ängelholm och andra gjorde som jag då vi åkte vidare till grevie. Spenderade natten där och hade sjukt skoj. Sedan bar det hem till min Poddie igen med lite mer roligt folk, men jag kom hem redan fyra dock ^^,

Igår var det ju den hemskt sega dagenefter. Jag o Emil åkte dock moppe till grevie för att kränga pizza, och de va fan värt kylan vi fick stå ut med! Sen kollade vi lite på film och mådde som vi förtjänade.

Denna dag har spenderats med mami på torekovs spa. Jag fick en timmes helkroppsmassage och det var helt underbart. Vi käkade lunch, bastade, badade o bara njöt av att få vara i en sån mysig miljö. Runt halvåtta mötte jag upp becka och följde henne till spisen där hon skulle käka pizza, jag stod dock över pga. gårdagens krängande. Och hon åkte för en liten stund sedan. Under den tiden vi va hos mig så har vi hunnit dra ut hela min vår/sommar garderob, helt underbart och jag kan ju minst sagt säga att man längtar!

Men imorgon lämnar jag min kära blogg för ett par dagar då jag ska till gbg med mami,papi o laura eftersom lillebror spelar gothia cup :) Ser fram emot lite shopping iallafall.

Hoppas att alla har haft en bra nyårskväll och en bra början på år 2009 :)


månadens

Stenbocken
Sex&Kärlek: Du mår oförskämt bra ch det ger din utstrålning ett par extra karismapoäng.
Vänner&Nöjen: Mer glitter och party - mindre fiskpinnar och elräkningar är ditt mantra denna månad. Du är less på att vara präktig flicka.
Karriär&Pengar: Du har god nytta av din begåvning och ifrågasätter saker som verkar korkade. Det hjälper dig att avancera.
Chans&Risk: Första hälften av perioden är rena dansen på rosor. Men arbete krävs också av dig för att hålla flödet igång på sikt.

AND IT FEELS JUST FINE ;)


lalalaaa

Då har man vaknat till lite nu, mest för att gå o kisselera så det blir väl att nanna om sen igen. 

Nyårnyårnyår, fyfasiken vad härligt det blev. Jag fick en väldigt rolig kväll o de tror jag dom flesta andra som jag var med också fick. Men nej, nu ska jag nanna vidare.

RSS 2.0