Igår var det ingen vanlig dag....

Igår fyllde min kära syster 19 år, dags o flytta snart så jag kan få ditt rum som garderob eller? Det var även lönedag och hur kan man låta bli att shoppa denna dag... Jag begränsade dock mina inköp; födelsedag till Anna, en tröja till min lillebror och en kofta+shorts till mig, duktigt tycker jag. Idag var det dock lite värre. Gjorde ett besök på Mirage i halmstad där vi som frisörelever kan köpa typ allt inom frisörområdet. För min del blev det en stor burk blekning+en färg (5,0), väteperoxid, slinghätta, slingnålar och värmeskydd - allt för ett pris på 1200 kr. Sen åkte jag hem och tvingade min syster att vara offer, och hon blev ju blond iallafall.....sorry sis! Nu väntar dushen och sedan min stora mysiga säng, underbart.

bild på mig, esther, viktor och mormor sen gårdagen

Promoe

I fredags infann jag mig i malmö tillsammans med poddie o co. Fan va gött de va! Tack lovers



 


 


say anything, but don't say goodbye

Idag är en sådan dag då typ inget kan få mig på bra humör. Det enda positiva med dagen var att jag äntligen har fått träffa sarah igen, fy vad jag har saknat henne! Annars har jag spenderat min eftermiddag med att tjura som in i bomben. Pappas kommentar: "Men Malin då, du ser ju ut som ett russin i ansiktet". Tack pappa, din kommentar löste ju verkligen alla mina problem och fick min dag att bli så mycket bättre och det fick ju även alla äckel på skolan att försvinna? Nej, nu överreagerar jag nog... Ska snart orka mig iväg på innebandyträning vilket är väl den andra saken idag som är hyfsat bra. Vad händer med mig nu då. Jag har ju ett helt underbart år framför mig? Hmmmmmm...




Sammanfattning av mitt sommarlov

Den här sommaren har faktiskt lyckats bli en av de bästa. Mycket tid har gått åt mina underbara vänner men också åt mitt sommarjobb. I år har jag faktiskt lyckats hålla mig ifrån min omtalade "final destination", "årets olycka"  eller vad man nu vill kalla det. Mitt sommarlov har börjat med bra fester och slutat med bra fester. Det blev välkänt studentfirande för bla. min syster när vi slutade skolan och släkt från stockholm kom på besök. Det blev mysiga dagar tillsammans med dom medans jag spenderade mina nätter festandes på annat håll. Sedan vankades det midsommar med start hos sabina där jag fick turen att lära känna en ny underbar människa, nämligen aspen. Det blev en väldigt lyckad kväll som slutade hos gunnarsson med en massa andra vänner. Dagen efter väntade som vanligt förslövs karnivalen och senare; soundtrip. Även detta blev en rolig kväll. Sedan har jag och poddie haft en massa mysiga kvällar tillsammans som verkligen har behövts och jag kan omöjligt beskriva med ord hur mycket hon betyder för mig. Jag har även varit med och överraskat en vän som fyllde 18 år. Glimmingefestivalen fick, även i år, mig att bli taggad trots att det blev lite av en besvikelse men med rätt sällskap blev det ändå kul. Jag och några vänner hamnade även på villovägar i ängelholm, slutligen på klitter där vi ovanligt nog(?) spårade ur. Det vankades rixfm som blev en underbart rolig kväll. Denna kväll fick jag även besök av några från smålandsstenar. Kvällen började och slutade hos emil, främst i hans pool? haha. De få dagar som det har varit soligt har jag spenderat på stranden med mina älskade vänner med sol, bad och volleyboll. En kväll/natt har jag ägnat åt att fiska krabbor tillsammans med sam, adam och niklas. Och en annan kväll/natt lärde jag och sabina oss att man ska hålla hårt i sina pengar oavsett tillstånd. Jag har även firat asp och biffens födelsedag där båda kvällarna slutade askalas. Det har också blivit X antal tjuvbad i vejby och lika kul har vi haft varje gång. Sedan kom den kända sommarfesten i grevie. Bortsett från att jag fick för mig att bjuda alla på julbord blev kvällen sjukt rolig och jag måste bara säga att mina vänner är de bästa. Jag deltog även i sommarens enda strandfest (åtminstone för min och sabinas del) och det blev en sjuk kväll, på ett bra sätt då. Några dagar senare hamnade jag och sabina i hjärnarp(?) och mörker är läskigt! Slutligen hamnade alla vänner i freddes stuga och nu kommer ni bli förvånade, för även denna kväll var toppen!  Jag vill tacka alla som har gjort min sommar till den bästa och jag hade inte kunnat vara mer nöjd med den. Hoppas att övriga också har haft en bra sommar.


anna på studenten obviously


jag och asp hos sabina


midsommar hos sabina


poddielove


överraskfirande i halmstad


glimmingefestivalen


på äventyr på klitter


jag och emil på rix fm


strandmys


bild sen vi krabbade


jag och födelsedagsbarnet victor


ett av baden i vejby


gruppbild från grevies sommarfest


gruppbild från strandfesten


poddiesarna på äventyr


vi spelade bodybalance för fullt i stugan


gruppbild i freddes stuga

åååååh mitt liv leker

Jag är glad. Iallafall nästan hela tiden. Dessa ständigt påträngande tankar kan ibland lyckas med att ta sig igenom men det är inte ofta och därav är jag mest glad. En annan glad sak är att jag idag, äntligen(!), lyckades få en reklamation på min äckelmobil. Nästan exakt ett år sen jag köpte den och sedan dess har den varit inlämnad fem gånger och tillochmed blivit utbytt till en ny. Hoppas på en fin jävel nu. Sedan har jag även spenderat lite kvalitetstid med Oliviaaaaaaa, underbart. Och, okej förbered er på chock, jag har även pallrat mig iväg på säsongens första innebandyträning som även blev min första gång på 1½ år. Jag är stolt över att jag klarade mig så pass bra som jag gjorde. Jag har även hunnit umgås med poddie, mr.random och ben. Vi hade väl kul, eheeeehe. Och nu ska jag sova!


ÄLSKAR DIG PODDIE!



Nejnejnejnej?

Igår blev mina planer tråkigt nog ändrade. Men jag åkte hem och lekte med poddie och självklart var det roligt som alltid. Tog även ett extra arbetspass idag så att det blev 11-19 istället för 15-19. Varför kan jag aldrig säga nej? Men det är bra, jag behöver pengar.

Så nu ska jag upp och äta frukost.


Laaaaater.

A good night sleep?

Igår umgicks jag med min Pretty Princess. Tanken var ju att vi skulle kolla på Pearl Harbor och gråta lite men vi hade så mycket att ta igen att det slutade med lite spel, närmare bestämt Diamanten och Finns i sjön. Haha! Och det blev en väldans mycket pratandes om allt mellan himmel och jord som alltid.

Jag somnade runt tre inatt så det går ju faktiskt framåt på den fronten. Måste börja vända rätt på dygnet.

Nu ska jag snart börja göra mig iordning inför jobb, 18-22, ryktet säger att jag ska jobba med Ali och då blir det ju sällan tråkigt. mohahahaha (6). Sedan ska jag umgås med min poddie och elin :) Kommer bli en toppmysig kväll. Bilderna nedan är från förfesten till Greviefesten.



Minst sagt skumma dagar!

Jag har haft skumma dagar. I tisdags bjöds det på galen fest i Freddes stuga. Jo jag badade tillochmed i havet. Men vi hade riktigt kul och vi som nannade över där somnade inte förrens runt 06.00 medans alla de andra lämnade runt halv fyra(?). Sedan har jag ju också spenderat två (tre?) nätter med att kolla film i en trång liten sova i en liten stuga, eheee. Där har jag inte heller kommit en från förrens på småtimmarna. Men det har varit riktigt kul. Igår trodde vi tillochmed att vi skulle dö...Allvarligt talat, det var inte okey. Måste även berätta att jag gjorde något otroligt igår. Jag lagade mat! Mackaroner och färdiga köttbullar. Men en mickro och en varm platta är fan inte o leka  med och jag är stolt över min insats.

Måste också tillägga att jag fick träffa Emil i tisdags. Det var länge sen och jag saknar att umgås med honom! Förrut umgicks vi ändå väldigt ofta... Saknar att ha någon o löjla sig med, buhuuuu, men man får ta vara på den tiden man får!

Nu ska jag äta och sen köra till jobbet, ikväll kanske jag faktiskt ska gå o lägga mig innan tolv?


Jaaaaaa

Idag är en sådan dag då jag är glad att min syster väckte mig. Jag är glad att hon kom ner och sa att hon skulle laga pannkakor till mig och jag är glad över det faktum att jag faktiskt vaknade tjugo i ett. Och jag är också glad över att hon har fått jobb tills den sista december(?) för då gör hon inte lumpen och då åker hon inte ifrån mig. Jag är också glad över att idag va sista dagen för att lämna tillbaka mina älskade skor vilket jag inte hinner göra. Jag är glad över att jag illa tvunget måste behålla dom. Jag är också glad över att poddie är min bästa vän. 
Idag är jag glad.


Jobb och långa nätteeeer

Hahaha igår jobbade jag somsagt 17-21 och efter det hade jag lovat mig själv att komma i säng tidigt. Jag kom hem halv tre inatt och vaknade väldigt glatt tio idag, not! Det var en av de tungaste mornarna på länge. Men jobbet väntade 11-15 så nu har jag nyss kommit hem därifrån.

Haha sista halvan på sommarlovet har bestått av okänt antal nattbad i vejbys bassänger och spårade fester men det har varit väldigt kul iallafall. Hade inte kunnat vara mer nöjd med mitt liv just nu. Underbara vänner och roliga kvällar. Perfekt.


Long time no see.

Ojdå. Senast jag uppdaterade var jag påväg mot Starby. Besöket där var väldigt roligt men det blev inte alltför mycket sömn dock. Sedan dess har jag hunnit vara på en rätt spårad strandfest som slutade väldigt konstigt. Jag har även hunnit jobba för att senare dra till ljusfesten i ängelholm och igår var jag med några gamla godingar. Det var ett tag sen måste jag säga.

-Idag ska jag nog jobba 17-21 tror jag. Och efter det ägnas nog tiden åt att sova. Känns som om det var länge sen jag kom i säng i tid....



Starby nästa?

Idag har jag fått turen att få jobba 19-23, wihoo! Men pengar är nice. Efter mitt älskade arbetspass ska jag bege mig till Samantha i Starby, har dock ingen aning om vart det ligger, men det blir säkert kanonkul.. haha. Nås på mobil om någon vill något vettigt.


Underbart!

Då blir det stranden nästa! Äntligen härligt väder!



Crazy, long nights!

Igår var galet och lite mobbat? Jag hade ett långt arbetspass mellan 11-20 men på något sätt lyckades jag inte slita mig helt från min kära arbetsplats. Det blev närmare bestämt tre besök där, inräknat med passet då. Jag och min älskade poddie blev på något sätt impulsivt roadtripsugna. Så det blev glass och lite senare även mat. Natten inkluderade även ett besök på vejbybadet och ett besök i hembygdsparken. Men fyfan vad kul vi hade.


Vart är det fina vädret?

Igår var jag hemma från jobbet typ tjugo i tio. Och till råga på allt var jag halvdöd också. Detta resulterade i att jag låg i badet i en och en halv timme och kollade på Baksmällan samtidigt. Somnade strax innan halv två och idag har jag fått lyckan att jobba 11-20 istället för 16-20. Wihooo! Men pengar är nice.

förresten vart har solen tagit vägen? I morse vaknade jag av att det dunderåskade. Bra. 

Men  nu måste jag tyvärr börja fixa mig lite smått och sedan bär det av då.. kom och hälsa på vettja.

Sommarfest

Igår var det dags för grevies årliga sommarfest. En av de gångerna om året då man har skyldighet att partaja hela natten. Och visst blev det så, jag hade riktigtriktigt kul!

Till en början fick jag stå ut med x antal jobbiga gäster på jobbet idag mellan 12-16. Dock var jag alldeles för överexalterad för att bry mig. Och vet ni vad? Jag hade tillochmed tur. Medan kassan hade fullt upp fick jag stå där bak och vika happymeal. Mohaha. Och efter dessa fyra timmar skulle jag och poddielove laga mat. Gissa vad det blev... HAMBURGARE MED POMMES! Haha, vi är nog allt lite arbetsskadade eller så har vi helt enkelt bara brist på fantasi.

Så hamnade vi i grevie där vi mötte upp en massa andra, bla. arbetskollegan Elin. Det blev en riktigt rolig kväll trots allt det ledsna som smög sig på en stund. Och lite sådär random bjöd jag med en del på en julmiddag. Tur var att dom inte hittade till efterfesten annars hade det blivit fullt med folk, haha.

Nu ska jag jobba 17-21 och sen kommer bilder från gårdagen!

See ya, wouldn't wanna be ya

Du gör mig så glad poddielove


RSS 2.0