Imorgon gäller det!

Jag ska ta tag i mitt liv. Eller åtminstone i mitt rum och min garderob. Just nu ser de båda förfärliga ut. På fredag väntar ju lönedag och som det ser ut nu så är min garderob proppfull och inte en enda galge till får plats där så jag måste försöka rensa ut så gott det går inför min nya höstgarderob. Och som den snälla storasyster jag är ska jag även ta ut min lillebror på en shoppingrunda i veckan och låta han välja kläder för ca 1000 kr. Han behöver ju också förnya sin höstgarderob...

Jag brukar ha väldigt svårt med att hitta höstskor men jag har lyckats väldigt bra i år så det blir first thing på fredag att införskaffa dom. Dom är väldigt enkla men passar bra ihop med min stil då jag ofta använder strumpbyxor och någon längre tröja, tunika eller klänning. Jag har hittat dessa underbaringar på DNA och dom kostar 899 kr. Värt vartenda öre för de kommer att användas flitigt i höst. Jag funderar även på att unna mig dessa korta uggsen, även dom från DNA, som kostar 499 kr. Får se hur det slutar.


 

Nu ska jag njuta av säsong 5:s sista avsnitt av Grey's anatomy och sedan sova.
Det blir en jobbig dag imorgon, hehe.



You're taking all of my energy

Idag är en sådan dag då det är tillåtet att krypa ner under ett varmt täcke och kolla på massa tv och möjligtvis slumra till lite, precis vad jag tänker göra såfort jag renskrivit en del av mitt engelskaarbetet och sedan ska jag förmodligen leka&busa tillsammans med Fredde, hihi. Ha en mysig, höstig onsdag.


Mitt besök i gbg

Det var magiskt. En dag som började toppen och redan från början visste jag att inget eller ingen skulle kunna ta léendet från mina läppar. Jag mötte upp Sabina på tågstationen i halmstad vid fem i ett med två hello-baguetter i beredskap. Sedan tog det lite över en timme innan vi anlände till göteborg. I hopp om att inte verka vara som turister misslyckades vi rätt så rejält. En första ledtråd kan ju ha varit resväskan vi hade med oss. En annan kan vara att vi virrade runt som yra höns innan en vänlig människa visade oss mot rätt håll. Det mest korkade vi sedan råkade göra var nog att sätta oss på spårvagn nr5 som skulle ta oss till Liseberg. Ungefär såhär lät det när vi väl hamnat på spårvagnen.

"Men sabina, är det inte liseberg där borta?" *pekar bort mot motsatta håll*
"Hehe, jo det är det. Det körde nyss förbi en annan spårvagn som också hade nr5 där det stod via Liseberg på"

Då hade vi självklart hoppat på nr5 mot fel riktning. Det var bara att hoppa av och sedan ta oss över till andra sidan för att snabbt hoppa på den rätta 5:an. Tillslut hamnade vi på liseberg där det var enormt lång kö. Överdrivet lång kö. Går nog inte att föreställa sig det. Men efter ca 25 minuter var vi inne på själva liseberg och 30 minuter senare hade vi hängt in våran väska och även hunnit köpa åkband. Sedan blev vi som små barn på nytt. Helt spralliga i kroppen sprang vi runt och njöt av varenda åktur. När klockan var ca 19.45 hade vi 15 minuter på oss att tränga oss fram i den täta publiken för att hamna så långt fram som möjligt. Det var nämligen Håkandags!

Denna kvällen hade jag väntat på i ca ett halvår och det var en helt obeskrivlig känsla att äntligen vara på plats. När introt till kvällens första låt började, närmare bestämt "tro och tvivel", började glädjetårarna rinna. Kunde helt enkelt inte hjälpa det utan var bara så himla lycklig. Efter två-tre låtar började jag tränga mig fram ytterliggare genom publiken eftersom Sarah & co. stod längst fram till höger om scenen. Och det var verkligen magiskt. Att stå längst fram och verkligen njuta av hans röst och sätt att få med publiken på. Helt sjukt. Får rysningar genom hela kroppen bara genom att tänka på det. Efter ca två timmar var min lyckligaste tid hittills i livet över. Tyvärr. Men jag njöt verkligen av vartenda sekund. Och tårar rann flera gånger.

Nu, några dagar senare, kan jag fortfarande inte fatta att jag äntligen har sett honom. Genom bara tanken blir jag överlycklig. Inget kan få mig att må dåligt när jag tänker på dom timmarna. Tack Håkan för en oförglömlig kväll!

(jag och sarah mitt i allt det lyckliga)


Partypinglor

Då va det länge sen jag bloggade. Tänkte berätta om mitt gbgbesök lite senare. Så i lördags var jag med mitt kära Ben och busade, väldigt mycket faktiskt. Det var riktigt kul och slutade ungefär med att vi stod utanför stugan och kollade på karlavagnen tror jag att det var. Mysigt iallafall. Söndagen spenderades med massa plugg&pussar och efter det jobbade jag mellan 16-20. Tungt var det. Gjorde ett snabbt besök hos min kära vän Elin och vi hann prata ut lite hastigt innan jag var tvungen att bege mig hemåt.

Idag har vi haft matte B och pinsamt nog räknade jag inte ett enda tal..Och nu på eftermiddagen har vi haft engelska B där jag och Sarah har hunnit med en hel del med vårat grupparbete så det var skönt iallafall.

Vi har även tagit klasskort idag.


Take cover!

Nu har jag spenderat förmiddagen på skolan. Jag och Sarah skulle ta igen den lektion vi missar i eftermiddag eftersom vi ska till gbg, men det blev istället kundpass för våran del, rolig överraskning. Så nu sitter jag och snyltar på Mc'Ds internet eftersom mitt tåg mot göteborg går 13.02 och förhoppningsvis har Sabina inte missat tåget. Vi är framme 14.22 typ och då beger vi oss direkt till liseberg för att busa runder och sedan blir det ju då självklart Håkan Hellström 20.00!! Det ska bli sjukt roligt.

Tåget hem imorgon går runt 11.42 tror jag. Så kommer hem i lagom tid för att hinna plugga och sedan förhoppningsvis festa på kvällen! :)

Nej nu ska jag iväg och handla åt mig och Sabina och sedan beger jag mig lite smått mot tågstationen.



Imorgonimorgonimorgon!


Imorgon, ungefär vid den här tiden är jag lyckligast i världen! Underbart visst?


Och påtal om underbart så har min dag idag varit himla bra måste jag säga. Och jag fick ett litet impulsryck vilket resulterade i ytterligare ett hål i örat, där uppe ni vet, ehehe. Nej nu ska jag plugga, packa och titta på idol. Tur att tjejer kan göra mer än en sak samtidigt ;)



Oh happy days

Idag har jag haft en otroligt seg dag. Men den har varit lagom bra iallfall. Hade endast en lektion på förmiddagen som ägnades åt kundpass så det var ju lite kul.

Kvällen har tillbringats med en liten promenad med Sabina och sedan begav jag mig till "tha bone" där det blev idoltittande. Men nu är det dags för mig att sova så jag orkar med morgondagen...




Heeeello sweethearts

Jag tror jag känner överdrivet mycket av denna kyla. I morse på väg till skolan tog jag på mig både halsduk och mössa. "Pappa kan jag inte ta vantar också?!" "Nej Malin, det är inte ens så himla kallt ute". Men tro mig, jag frös. Det kan möjligtvis ha varit en inbillning eftersom en del tittade lite snett på mig och andra bar solglasögon och tunna kläder.

I alla fall så kom jag tillslut till skolan efter försenat tåg. Tisdagar är nog en av mina favoritdagar eftersom vi har en väldigt bra lärare på förmiddagen vilket gör att lektionerna går väldigt snabbt. På eftermiddagen har vi idrott, även här med en bra lärare, och dagens eftermiddag bjöd på ett väldigt jobbigt och intensivt spinningpass men väldigt skönt var det.

Nu har jag nyss kommit hem efter en promenad med Sabina och lite idoltittande hemma hos benet. Alltid lika roligt måste jag säga!

Ett litet tillägg innan jag avslutar.

Jag och lillebror sitter i soffan, vår hund Esther ligger i andra soffan. Helt "out off nowhere" säger min lillebror:

- Fan vad ful du är essan
- Henke vafan säger du?!
- Ja men jag tycker ju att hon är det

och sen reser han på sig och går helt oberörd. Moget lillebror!

Essan är inte alls ful!


Lovely

Idag har jag varit i skolan en liten stund men mest töntat mig med Benet.



I fly like paper, get high like plains

Har nästan precis vaknat (en andra gång) och sitter och funderar på om man ska ta tag i en ny bloggdesign. Men tror knappast det. Eller kanske ändå...

Gårdagen slutade sömnigt. Helt enormt vad trött jag var. Iallafall, innan jag började slumra till så hann jag se premiäravsnitten av den nya serien på tv3 "Royal pains". Den verkade lovande faktiskt.

Saker som ska göras idag:
- Städa mitt rum
- Duscha
- Kolla när lillebror spelar med A-laget
- Räkna några mattetal
- Ut och gå med Sabina
- Kolla på "Notting Hill"
- Sova


this is the clock up on the wall, this is the story of us all

Gårdagen innebar alltså sovmorgon och en lugn, helt okey lektion. Sedan bar det av mot förslöv i sällskap med Heni och Pilla. Där började det med god mat och sedan fixade vi oss inför kvällen. Cyklade ner till stranden där vi hamnade i freddes stuga. Från den stunden att vi anlänt började det hela spåra ur en liten del men jag hade iallafall kul så tack för en trevlig kväll.

Idag mår man inte som bäst. Fick ca 4-5 timmars sömn inatt och har precis unnat mig två timmar till. Själv är jag  dock taggad på party men det är jag nog nästintill ensam om, skit lixom.... Så nu ska jag ladda upp med några bra filmer och tvprogram och sedan blir det en lugn kväll mot min vilja.

Ha en underbar lördag partypeople.


 

och åter en gammal goding till er spotifyunderbaringar

http://open.spotify.com/track/6V4y4uuMAxe2EYDIWNToaH


Life's a game but it's not fair, I break the rules so I don't care

Idag hade vi en bra dag i skolan. Började med svenska och sedan hade vi permanent-teori. Lite mindre kul kanske men även det måste läras. Våra klippstolar i skolan, de som då har gått lite isönder, gavs bort till dom som var "först till kvarn", ja jag var en av dom så fick släpa med den på både buss och tåg. Mindre kul. Hemma halv sex och tjugo över sex körde jag och storasyster till båstad för att träna innebandy. Min dag blev dessutom lite bättre när min medlemsavgift endast kostar 500 kr medans den kostar 750kr eller 1100kr för en del. Ibland har det sina fördelar att fylla år sent på året! :)

Nu väntar duschen och sedan några avsnitt av "Vänner". Sedan ska jag sova länge, underbart med sovmorgon.


Jag skulle springa efter men trampa snett

Idag, precis som resten av veckan, har medbringat enormt mycket skratt. Vet inte vad det är med oss och denna veckan. Vi hade iallafall frisörteknik då vi gjorde overlaps vilket faktiskt var kul. När vi väl slutade för dagen 11.00 så gick det bara utför. Pilla och Sarah lämnade mig och Heni ensamma rätt så tidigt och vi var tvugna att hitta på något sätt att underhålla oss på. Det är ju så att denna vecka har det varit en massa andra elever från idrott&hälsa från andra johnbauer-gymnasium här på träningsläger och dom måste ju minst sagt tycka att vi varit skumma. Det tyckte tillochmed jag mot slutet.. haha! Vi gick överstyr när vi började köra pokémon-favorit-i-repris.

"JAG VÄLJER DIG!"

Och kvällen spenderades med poddie hos benet. Ja, det saknades någon i soffan iallafall..Tur att du snart kommer hem simieboy!


Slutligen vill jag bjuda alla underbaringar med spotify på en mysig låt

http://open.spotify.com/track/7kdUPDKYLluazJiT7g8bru

but you'd have to walk a thousand miles in my shoes

Haha, gissa vad vi gjorde på idrotten? Jo vi spelade boule(?) i ca 20 minuter och sedan fick vi sluta. Det va ju rätt gött iallafall. Imorgon står frisörteknik på schemat fram till elva och sedan har vi slutat för dagen så det blir en lugn dag imorgon. Skönt.

Nu väntar min mysiga säng på mig.
jag och mitt boule-team

Hej älskade bloggen!

Nu sitter jag i skolan. Och Angie viskar "jag vill ha kött" i mitt öra. Tack Angie,tack! Vi har Marknadsföring men gör dock inte så mycket vettigt. Om ca en timme har vi lunch och sedan är det dags för idrott. Kul ska det bli iallafall..

nyss tagna bilder




Puss på er lovers!

what a wonderful day

Som sagt, träning idag. Min fot fick dock ta lite för mycket stryk men jag överlever. Kvällen slutade nere på idrottsplatsen där jag kollade slutet på lillebrors match. Det blev 2-1 till förslöv. Duktigt.

Nej nu ska jag ta en efterlängtad dusch och sedan kolla något avsnitt av "vänner" och sedan blir det några nätters sömn. Imorgon väntar projekt&företagande(?) och idrott. Nice.

Sov sött kära vänner.


hittade en bild från i vintras, tagen precis efter vårt årliga julaftonsdopp i havet

Kan inte hålla skrattet inne när jag ser denna, sjukt klockren!




Monday

Igår hade vi inte allt för mycket att  göra på jobbet vilket var väldigt skönt. Det blev dock lite stressigt med fix och annat väl hemma eftersom vi väntade gäster. Iallafall så var det kul att träffa släkten och det blev tillochmed lite fina kort som jag kanske slänger in senare.

Jag tvingade även med Fredrik och Niklas på en 5km promenad igår och sedan väntade då filmen på tv3.

Hade en bra dag i skolan och fattar tillochmed uppgifterna vi har fått i matten nu. Känns underbart skönt. Och måste bara tillägga att sarah är bra hon. Tur att man har henne i skolan!

Nej nu är det dags för att byta om och sedan bege sig till innebandyträningen. Gjorde ju illa min fot i fredags så får ta det lite lugnare idag bara.

Ha en toppenkväll! :)

Sena nätter!

Jag har haft en bra helg. Fredagen började med några väldigt oseriösa timmar i skolan, 12.15-14.30 och sedan åkte jag hem för att fixa mig och åka vidare tillsammans med Poddie. Det blev en toppenkväll men min fot fick dock ta stryk. Det kändes verkligen igår när det var dags att åka till jobbet. Där slutade min kväll eftersom jag jobbade 16-23 men vi hade faktiskt väldigt kul emellanåt.

Idag ska vi fira min systers 19årsdag med släkten men först är det fyra timmars jobb som väntar, 11-15. Och senare ikväll ska jag bara ta det lugnt och andas ut efter en fullspäckad helg. Det går ju även en bra film som förmodligen ska ses.
tv3 kl 21.00


Time for school








RSS 2.0