Underbaraunderbara helg

Så var ännu en helg över och nu har jag endast sex dagar i skolan kvar tills sommarlovet som slår in den 11 juni. Förstå vad jag längtar!

I fredags blev det ändrade planer. Jag och sarah nöjde oss med att stanna i ängelholm och fika, och påväg hem gjorde vi ett impulstryck i bussen och hamnade ute på valhall... Hemma vid fyra och sedan tog vi det mest lugnt, vi var även nere på stranden en runda där det var helt vindstilla och alldeles underbart..



Sedan kom lördagen och vi vaknade väldigt tidigt. Hamnade på ett tåg till göteborg där det vankades shopping(!) och även en Romeo&Juliet - föreställning. Det blev en enormt mysig dag och bortsett från vårat konstiga tåg på hemfärden som råkade komma 15 minuter försent var det helt toppen! Bild på alla mina inköp kommer senare.Tack för denna dagen mamma!



Väl hemma, runt åtta, fick vi snabbt fixa oss för att sedan bege oss till gaykvist där antons födelsedag firades. Och jag tror att de flesta fick en väldigt lyckad kväll!



Nu ska jag stenplugga och hoppas på det bästa!
Tack Saharihs för en underbar helg!

Ibland behöver man gråta och idag bara rann tårarna

Idag har varit en bra dag. Var i halmstad elva och gjorde ett snabbt besök på polisstationen och där gick det bra. Sedan fick jag reda på toppennyheter av några lärare som jag kan ta upp när jag känner för det.

Dagens tack är att sarahs ord fick mig att börja gråta. Förstå vad rörd jag blev! Och gråta ut var precis det jag behövde så tack sarah! Och plus, helt random, att du är en av dom få som får mig till att bli en bättre människa!

Imorgon står engelska på schemat, sedan beger jag och sarah oss till helsingborg över dagen och senare på kvällen får vi se vad som händer :)


Frisörteknik B

Och idag har jag haft en stressig dag och plus att jag saknar sarah jättemycket!

Jo för det har stått frisörteknik på schemat hela dagen och på förmiddagen skulle vi rita upp en föning som vi då sedan skulle utföra korrekt. Eftermiddagen skulle vi göra en massa strukturritningar och skisser på en frisyr som vi sedan skulle klippa då, det tog mycket energi....

+ att mitt hår har levt sitt egna lilla liv idag , fysören vad det har blåst ^^,

slänger in några bilder från dagen, även bilder på mina otroligt vacka ritningar!





Freddekväll<3

Idag mår jag bättre nog. För jag har träffat sarah idag i skolan och blekit hennes hår så numera är hon sarah igen! Och nu ska jag snart vara med fredde för vi ska ut och gå för jag vill prata och bara vara med honom. Sen ska vi kolla one tree hill och sen ska jag kolla desperate housewifes och han med om bara han själv vill men det tror jag inte.

Och idag har jag också åkit bil med Simon mycket, för han tog sitt körkort idag så honom säger vi GRATTIS till :D

"but i won't let this build up inside of me"


Yes i do

Jag tror på ödet. Till en viss gräns iallafall. Och innan trodde jag nog på ödet lite allt för mycket, att allt skulle lösa sig bara man gav det tid, men vet ni vad? Ibland måste man faktiskt ta tag i det själv och sedan vara stark nog att ta konsekvenserna. För tillfället känner jag mig halv och jag vet inte om jag gjort eller sagt fel saker eller om det bara väntar tuffa tider för min del, tider som jag kommer ta mig igenom levande. Jag önskar att man hade kunnat göra livet mycket lättare, varför gå igenom en del obegripliga saker? Jag ser ingen mening med det. Jag har svårt att släppa in folk i mitt liv, och det finns nog ärligt ingen som jag riktigt litar på. En del av mig säger att det är dags att skärpa sig; bara för att några har varit dumma i huvet mot dig betyder inte det att alla är eller kommer att vara det. En annan del av mig säger att det är bra att jag är försiktig. Att jag inte kastar mig in i något jag inte är villig att lägga ner tid och energi på. Men hur ska jag kunna veta vad som är värt något eller inte när allting jag tänker bara talar emot varandra? För stunden finns det en del dåliga saker i mitt liv men också en del bra. Jag hoppas bara för allt i världen att det bra övervinner det dåliga och att det även gör det för andras del.

Det känns konstigt, jag har älskat dig i fyra års tid och jag älskar dig fortfarande.


Tack för terapin Håkan!

Min vecka

♥ Jag har underbara vänner
♥ Jag har ca 17 lektioner kvar
♥ Jag har ett underbart sommarlov att se framemot
♥ Jag ska till göteborg med sarah på lördag

Måndag : skola 12.15 - 15.00
Tisdag : Skola 08.15 - 15.15
Onsdag : Skola 08.15 - 15.15
Torsdag : Skola 12.15 - 15.00 sen jobb mellan 16.00-20.00
Fredag : Skola 08.15 - 12.15 sen leka med sarah
Lördag : Gbg tidigt med sarah, massa shopping och sen kolla på Romeo&Julia
Söndag : Jobb 16.00-20.00

huuuuh

Så var denna långhelg slut och trots detta är jag mer slut än någonsin. Igår var jag med Fredde och senare med några andra också. Vi ägnade kvällen/natten åt en massa struntsaker. Och idag ringde klockan 10.00 men busig som jag är snoozade jag till 10.30 och sedan blev det lite panik eftersom jag började jobbet 12.00. Så efter ett fyra timmars väldigt intensivt arbetspass var jag äntligen fri vilket resulterade i att jag körde hem fort och sov till åtta.

Och jaa, jag är fortfarande trött så ska alldeles strax springa in i duschen och sedan sova igen. Tur att jag inte behöver ta bussen förrens halv tio imorgon.

För att sammanfatta helgen känslomässigt har jag tänkt över en väldigt massa grejer. Ett tag kändes det som att min hjärna skulle explodera men sådana perioder kommer också. Jag har kommit fram till att jag saknar att umgås med sjukt många och att jag behöver 'hitta mig själv' ytterliggare lite till. Det har dock förbättrats väldigt mycket sen jag började 1:an och det är jag otroligt glad över, men känner att det är dags att söka lite till. Kanske ensam, kanske tillsammans med någon? Men ensam är alltid lättast eller....?


23 maj

Igår vaknade jag tjugo i ett. På tok försent, så stack ut och sprang 5 km bara för det. På kvällen väntade fest och det var väldans trevligt. Nu ska jag rulla permanent och ikväll vet jag ingeting tror jag. Det är skönt ibland att inte veta nånting.

Btw, när jag kom hem inatt var jag helt jätteglad och så helt plötsligt började jag gråta, fortfarande glad och allt. Fy vad skumt det va...


Och såhär är det ibland med oss

Igår va en rätt så bra dag, slingorna på Matilda blev jättefina och uppsättningen gick bra. Sen följde Saharais med mig hem och vi skrattade och va glada för att vi fick vara med varandra. Sen körde vi runder på min moppe. Och vi såg Amar, och sen igen Amars pappa. Och sen skrattade vi mycket till och vid tio kom vi på att vi ville lana. Och då ringde vi fredde och frågade allting som behövdes för ett lyckat lan och vi lyckades nog kändes det som. Bortsett från att sarah började slumra till runt halv tre.......Men så kan det gå!

Och min pappa fyllde år igår och idag kom min syster hem från Rhodos.

Och nu ska jag sova och sen sova bort hela dagen.


9 crimes

Idag gjorde jag sista delen av matte nationella, detta innebär nu att jag är klar med Matte A, obeskrivligt skönt. ett + i kanten är också att jag var hemma redan halv ett idag... Imorgon väntar en dag som medbringar modellpass hela dagen. Så matilda har offrat sig för min skull - det blir folieslingor och håruppsättning :)

Dagens humör; glad, trött, ledsen, förvirrad, lite halvdeppig

en måndag, lite värre än alla andra?

fyfan vad jobbigt det var igår - åtta timmars arbete i stress är inget man klarar av om man inte är van vid det...

fick ÄNTLIGEN träffa sarah idag, så det va ju bra och så. Annars har dagen varit väldigt seg och alla i klassen har varit väldigt stissiga vilket har bidragit till huvudvärk nu med. Gjorde nyss engelska nationella, den skriftliga delen som jag missade. Det kändes som att uppgiften var busenkel så får helt enkelt hoppas på det bästa nu.

Nej, nu ska jag snart ta tåget hem och sen ut och gå med Sabina :)

Långt.

Så det var alltså tjejmiddag igår, jättegod mat och trevliga tjejer. Runt halv tio drog vi tjejer ut på lite äventyr och det blev ett lyckat sådant. Var hemma strax innan två och somnade som en stock. Fick nyss ett samtal från jobbet. Jag skulle ha jobbat 16-20 idag, men nu blir det istället 12-20 - med andra ord en låååång arbetsdag..

Och nu saknar jag sarah så mycket att jag bara vill gråta!

för jag gillar det.

Igår mös jag med poddie och vi gjorde även förslöv lite osäkert när vi tog en vända med min älskling ;) Idag vaknade jag tjugo i ett, och jaaaa, det var helt underbart skönt! Sitter och lyssnar på Håkan Hellström och ska strax dusha och lite sånt - ikväll blir det tjejmiddag hos Becka för att fira att hon har fyllt 17 år, exakt en månad försent dock ^^,


saknar sarah med, väldigt mycket...
har inte träffat henne sen i torsdags nu :(




Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in

Såhär ligger det till nu

Då är man nyss hemkommen från ett intensivt arbetspass. Tänkte ta en vända in i dushen nu och sedan äta MAT! Gottgott! Kanske drar jag ut en sväng sen också! :)


Stresssss

Nu är det snart en vecka sedan jag bloggade sist men det har pågått väldigt mycket. Jag har tillbringat mycket tid åt mina vänner, pluggande och även jobbet.

Lördagen: Umgicks med fredde & co.
Söndagen: Kollade match med tobbe, sen kom sarah
Måndagen
: Skolan och sedan jobb mellan 15-19
Tisdagen: Umgicks med fredde & eric
Onsdagen:
Skola och sedan jobb mellan 15-19
Idag: Skola i två timmar, snart jobb mellan 16-20
Imorgon: Ingen skola för min del, jobb mellan 16-20
Lördag: Sovasovasova
Söndag: Plugga (?) och sedan jobba mellan 16-20

Får bli bättre på att uppdatera nu alltså...


Puss på fredagar

Igår var mysigt! Henni och p1 följde som sagt med mig hem. Poddie var också med oss och busade. Vi lagade god tacos och skrattade väldigt mycket. Henni tog tåget hem 20.37 och vi andra åkte vidare ner till freddes stuga och spelade spel o fulade oss. Myskväll. Mindre mysigt när vi skulle börja köra hem och det verkligen spöregnade ner. När pilla och jag äntligen kom hem var vi blöta ända in på huden. Min jacka, som förövrigt skulle tåla regn, började läcka in när vi närmade oss förslöv. Det var verkligen hemskt. Uschusch. Och jag saknade sarah hela kvällen. Lämnade pilla vid tåget 10.37 och fick även bevittna en krock på parkeringen vid tågstationen!

Aja. nu återstår en massa plugg för min del.. Väldigt tråkigt men det är sådant som behövs göras och imorgon kommer förhoppningsvis SARAH hit....


Äntligen fredag igen!

Onsdagskvällen blev en bra kväll trots skitdagen. Jag hade kul med Fredde och Niklas. Och igår var jag med Fredde och kollade på fotboll i förslöv. Vi hade mysigt och vi frös. Och idag ska P1 och Henni med mig hem för vi ska äta tacos. Och sen ska vi umgås med massa kul folk och jag kommer förmodligen sakna sarah mycket, as usual. Men tur att jag har P1 och Henni iallafall ;)


Jävla skitdag...

...har det varit idag.

ska äta och sedan bege mig till grevie, bra kväll kanske.


yes i did

Jag sov i smålandsstenar inatt. Det var mysigt. Vi hittade Amar på google.


men vavava

Måndag morgon. Sliten efter denna långhelg som varit. Skulle mest helst av allt bara vilja lägga mig i min säng och sova. Men istället har jag nu naturkunskap och i eftermiddag väntar försäljning&service, jippi!


Jag var ju i Sennan på äventyr i lördags. P2 hade nämligen lite fest och det var sjuuuukt roligt! Det började med lite pizza hos henne tillsammans med sarah och P1 och sedan trillade folket in allt eftersom. Slutet blev väl lite grann konstigt, men det blir ju nästan alltid så. Den började iallafall bra, vilket är huvudsaken. Lätt att detta måste ske snart igen med er tjejer! :)


Sen har vi ju då valborg, som också blev sjukt lyckad! Vi var nere i freddes sommarstuga. Hur kul som helst att få träffa alla de som man nu inte träffar så mycket längre. Även denna kväll medbringade lite galenskaper, dock inom rimliga gränser.


Nu måste jag nog ägna mer uppmärksamhet åt lektionen.........och efter skolan bär det av till smålandsstenar, sådeså!

sjukt rolig valborg :)

Tack för en sjukt underbart, lyckad valborg. Hade inte kunnat tänka mig en bättre kväll/natt.
Nu måste jag fixa till mig lite och sedan bär det av hem till Adam med lite vänner :)

Mer ingående om valborg kommer kanske senare :)


RSS 2.0