Fridaaaaaaaaaaaaaay

Så igår anlände jag till smålandsstenar runt fem och då hade inte S slutat på sin praktik än så F ställde glatt upp som barnvakt åt mig då hon mötte mig på stationen. Gick hem till henne, nördade oss lite och sedan kom S.

Åt, gjorde oss i ordning lite och gav oss sedan iväg då jag skulle bli presenterad för några av deras vänner. Kvällen blev mysig och rolig.

Mitt tåg till halmstad gick idag 12.43 och sedan från halmstad till båstad 15.04. Min kära syster hämtade upp mig i båstad och jag var hemma vid fyra - trött och sleden.

Jag kan ju förövrigt meddela att S har fått mig att bli en mafiawars-nörd nu. Hur fasiken ska det sluta?!?!?! Jaja, jag får väl ta en trip till smålandsstenar snart igen och läxa upp henne lite eller något.

Nu har jag precis käkat och ikväll ska jag bara ta det lugnt. + att jag måste upp och be mami måla mina naglar nu (h)


Hejsan allihopa som bryr sig

Nu har jag äntligen blivit av med en lite efterhängsen kille som förövrigt älskar min blogg - just kiddin' baby.  Idag har jag haft, som vanligt, en dag med praktik i båstad. Runt sex kom mami förbi och hämtade upp mig. Sen hade jag ett långt givande samtal med Sarah - även här som vanligt och sen kom Errrrre förbi en runda, myssigt.

Imorgon ska jag bege mig upp till halmstad vid tre efter praktiken. Där ska jag förbi skolan för att hämta min APU-pärm och sedan beger jag mig till smålandsstenar - FINALLY! :*

Förövrigt har jag smakat Kellogs Special K Strawberry & dark chocolate idag - fysören vad gott det var :) fast kanske lite konstigt att äta till frukost, menmen, najzy va de.

Nu ska jag nanna, soooov gott :*


Morgon

Nu är klockan faktiskt inte så jättetidig. Om ca en timme kommer min mami och hämtar mig för att köra mig till min APUplats i båstad. Snällt. Som vanligt kommer jag sluta 18.00 och förmodligen vara hemma någon gång runt 19.00. Nej nu måste jag komma på vad jag ska köpa till lunch + att jag måse hitta lämpliga kläder för dagen. - livet är tufft ibland.

Ha en bra torsdag! :)

Hårnostalgi?

Haha, m&m kom oväntat hit runt fyra idag. Detta slutade med att mami&mormor&sis åkte iväg med Essan för att få henne fotad. Under tiden som dom var iväg var det endast jag, lillebror & morfar kvar hemma. Eftersom morfar faktiskt såg ut som ett litet troll klippte jag honom. Och efter väldigt mycket diskussion blev resultatet snyggt. Sedan fikade vi tillsammans när alla var hemma, mys - och alltid lika underhållande eftersom alla shaffsar i mun på varandra...

Idag har jag även haft en enooorm hårnostalgi. Nere på mammas jobb hittade jag skolfotot från -06. Helt insane så långt hår jag hade där. Ska försöka fixa fram bild på det. Hela håret fick inte ens plats på bilden och min lugg slutade några centimeter nedanför hakan. Jaaaaa, jag ska sattsa på så långt hår igen. Det är verkligen sjukt snyggt och eftersom -09s hårtrend är antingen väldigt kort eller väldigt långt håller jag mig till det sistnämda. Jag har dock inte beslutat mig ännu för om jag ska vara ljushårig eller behålla min bruna färg...Usch, det är så svårt att välja, men om jag nu skulle välja att bli ljushårig ska jag även bleka mina ögonbryn lite så att de inte blir allt för markerande.

Nej nu ska jag borsta tänderna och sådant och sedan nanna efter något avsnitt av "Scrubs" som jag har blivit hemskt beroende av...-.-


Ledig! :)

Idag är jag som sagt ledig. Så jag vaknade runt halv elva - riktigt skönt! Jag åt god frukost och var sedan nere på mammas jobb för att ta hem Essaaan. Nu ska jag städa lite och vid halv fem ska Essaaan in och fotas. Funderar starkt på att följa med, det lär ju bli underhållande, hö-hö.

Lalala

Idag väntade ännu en dag som praktikant. Har inte så mycket att säga om min dag mer än att den var rolig och lärorik. Runt fyra minuter över sex började jag springa bort mot busshållsplatsen för att hinna med tio över sex-bussen. Precis när jag är framme vid bakdörren på bussen kör den jävlen. Hur moget är det lixom? Iallafall, det är tur att man har en så snäll faster som kör och hämtar en. Så jag kom hem runt sju. Nu är jag seg och pussjuk - fettt illa. Ska fortsätta kolla på "Den rätte för Rosing" som har start idag. Liv ju . Och förresten IMORGON ÄR JAG LEDIG! skönt.


Sleep tight!

Nu är jag äntligen hemma efter en väldigt tröttsam dag. Hade, somsagt, en tidig morgon. Röntgen i ängelholm och sen begav mami o jag oss mot båstad där vi käkade god frukost på KnutJöns. Sedan gick jag till salongen där jag har min APU. Hade en hyfsat lugn morgon och lärde mest känna varandra lite. Sen blev det en lite mer intensivare dag - kul var det iallafall, fast när klockan började närma sig fyra då det var dags för mig att åka vidare till ängelholm kände man sig väldigt seg i kroppen. Väl framme i ängelholm mötte jag upp mami och sedan gick vi till Affes där vi var på en körskolekurs för att få intygande till övningskörande. Vääääldigt tråkig kurs...................Efter kursen fick jag besked från en av mina doktorer som sa att det nästan var helt säker att jag ska opereras i min handled..Kul att det kommer bli såhär på våren också då...Eller att det även förmodligen kommer ske över sommarlovet. ännu bättre ju. -.-

Aja, nu ska jag in i dushen och sen nanna och imorgon tar jag bussen till båstad halv tio - skönt med sovmorgon!


Early morning..........

Nu är klockan tiiiidigt. Jag skulle visst till doktorn idag för att röntga min handled ännu en gång. Åker om 20 minuter så ska börja klä på mig nu hade jag tänkt. Sen väntar den efterlängtade APU:n. Det kommer förhoppningsvis bli sjukt kul och lärorikt :)

Ha en bra måndag!


lördagsöndag

Så kvällen slutade alltså tillsammans med M&F i förslöv. Man kan ju säga att vi var ute mestadels och frös - till ingen nytta alls visade det sig sen. Kollade även på filmen "Role models" tror jag den hette. Den var iallafall väldigt underhållande emellanåt. Vid halv två blev jag lämnad ensam och då stupade jag nästan direkt i sängen.

Idag vaknade jag av att en stor plogare höll till utanför huset. Helt sjukt jobbigt att vakna av såna störande ljud!!!!!! Anyways, efter att ha försökt somna om lagom många gånger utan att lyckas bestämde jag mig faktiskt för att gå upp. Då var klockan runt elva. Såg även då att jag hade fått sms från F som va här igår. Han hade tydligen fått gå från förslöv till grevie eftersom att han missat bussen. Stabilt säger jag bara. :) Efter att ha skrattat lite smått åt det åt jag frukost och sen har jag inte gjort något vettigt. Träffade E senare - kollade på "spiderman 3". Najzy.

Nu hade jag tänkt lägga fram morgondagens kläder då två veckors APU ligger framför mig. Det ska bli väldigt kul faktiskt.



Paradise hotel (y)

Kollar just nu på "Paradise hotel" - fyfan vad underhållande det är. Folk som gör bort sig, en massa catfight, tårar och fyllesnack. hahaha, fatta vad pinsamt det måste vara att delta där och sedan se avsnitten i efterhand. Alla ser ju så jävla löjliga ut..


pulkapulkapulka

Sarah lämnade precis mig efter att ha spenderat en sjukt mysig och rolig fredagkväll/natt här. Det hela började med att jag, syster och systers pojkvän hämtade henne i båstad runt fem. VI åkte hem för att äta väldans god mat, innan det fick jag även världens konstigaste kram av sarah, weard...Iallafall, efter att vi nördat oss framför teven ett tag började vi fixa oss lite. Sen gjorde vi en mindre matsäck för att ta med oss ut till baken där en massa pulkaåkning väntade. Väl ute hade klockan blivit ca kvart över åtta skulle jag tro. Efter en massa mys och skratt o så begav vi oss hemåt igen för att hamna framför teven igen. Efter, återigen, sjukt mycket skrattande hade klockan passerat ett och då bestämde vi oss för att gå ut en runda. Efter att ha promenerat i 20 minuter var vi hemma igen. Kollade på "Barnyard" och skrattade sjukt mycket. Heeelt efterbliven film...Gick och la oss i sängen vid halv fyra men somnade dock inte förrens strax innan halv fem. Snacka om att det tar hårt på krafterna när man sedan ska vakna fyra timmar senare.. usch!

just nu har vi även en liten flicka på besök, ska gå upp o hälsa på lilla Saga nu och sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på en, förhoppningsvis, bra film :)



ha-hahahahahahaahhahahahahahahah kul...på riktigt


yeeey

Idag vaknade jag väldigt tidigt. Redan klockan nio då ett besök på vårdcenralen väntade. Där tog dom världens äckligaste och största blodprov för att se om jag har någon allergi. Kul ju. Min familj drog in till ängelholm nästan direkt efter där henke skulle till doktorn med sin astma. Själv sitter jag vid teven och kollar på "not another teen movie" - sääämst, fattar inte det roliga med den. Hade tänkt börja städa nu eftersom sarah kommer. Pappa kräver alltid att jag dammsugar hela källaren när hon ska komma. Lika tråkigt varje gång, men det blir liiite roligare om man dansar till hög musik undertiden.. hö-hö.

nej, nu måste jag börja städa..
 

já, man é på gång...

Idag var jag i halmstad med mami&papi. Vi kollade lite i affärer och efter ett tag fick jag och papi våra normala utbrott på mami. Då begav vi oss till en kinarestaurang och lunchade riktigt god mat. Efter det unnade vi oss även varsin glass på mackedonkan innan vi begav oss bort mot badhuset för att hämta upp henke och hans kompis. Dagens köp gjordes på Miragé som är en frisörgrossist - alltså himmelriket för mig. Inhandlade en skål, en pensel, en klippkappa, ett värmeskydd och en inpackning till priset av 424 kr. Som hittat ju! 

Kvällen har ägnats åt uppladdning inför morgondagen då jag äntligen får träffa sariiiiih. Myspys med cheesecrackers(?!), pulkaåkning och eventuell bowling. Jag lär nooooog inte klaga på min fredag, nej...Anyways, nu väntar sängen och mysiga drömmar på mig så får avsluta nu. Sleep tight! :)


the ending

Nog att jag inte orkade göra något idag! Nu är min onsdag slut och jag hann med en roadtrip till ängelholm med mami. Inhandlade där ett par nya jeansleggins, brunkräm och nagellack. Sedan var vi runt lite överallt tycker jag..Konstigt. Väl hemma gjorde jag en egen ost-och skinksallad som jag åt till en bakad potatis och sedan sprang jag upp till S en runda för att snacka lite skit.

Kvällen slutade med att jag och mamma nördade oss med guitar hero och jag måste, pinsamt nog, säga att jag blev rejält ägd..Uschusch!

nej, nu ska jag nog nanna. Imorgon bär det nog av en runda till halmstad och sen till båstad. Får se hur det blir.


Oooooonsdag

Städningen igår hos mormor gick väldigt bra. Jag fick, som utlovat, min betalning efter 2½  timmes jobb. Efter det åt vi god köttfärssås och sen sov vi en runda. Jag skulle egentligen ha stannat hos dom tills idag men efter att vi hade vilat bar det av hem till förslöv som hastigast. Morfar var tvungen att hämta sin bil i hjärnarp och därför blev det som det blev . Men jag hade inte haft något emot att stanna där en natt till iallafall.

väl hemma bestämde jag och becka att vi skulle kolla på film tillsammans lite senare, så halv åtta, efter ett skypesamtal med sarah, gick jag upp till bussen för att möta becka. Vi kollade på "Patrik 1,5" - väldigt underhållande film måste jag säga. Efter att becka lämnat mig kollade jag på "The bucket list". Fyfan va bra den är. Typ skrattade hela tiden, men nu på efterhand överväger jag att det va pga. min övertrötthet som jag skrattade så mycket, men ändå. Den var riktigt mysig.

Idag har jag hittills bara varit ute och gått med Essan i 40 minuter och ätit frukost. Får se vad min onsdag mer medbringar. Jag känner mig rätt sleden så tror inte jag orkar göra så mycket..

Idag är det även 2 dagar kvar tills sarah&jag ska ha en lekehelg(!).


Taylor Swift - Love story



Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

Romeo save me, they try to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real,
Don't be afraid
We'll make it out of this mess
It's a love story baby just say yes

Vad händer med världen?

Nu är jag nyvaken och har dessutom världens sexigaste frisyr också - som alltid då. Mormor håller på att göra mackor åt mig, med ägg o kaviar på..hö-hö, alla antecknar nu va?
Förövrigt kollar jag på tidernas sämsta barnprogram. Helt sjukt dåligt måste jag säga. Det handlar om en gris och en anka som ska mötas på flygplatsen för att flyga iväg tillsammans, så är det jättenärma att ankan missar det men det gör han inte och sen träffas dom och kramas jättemycket och gråter lite också. hahahahaha, jag dör. Vad är meningen med det lixom? Nej när jag var liten (yngre) så var barnprogrammen väldigt mycket bättre....

Nu ska jag ta på mig och sedan hjälpa mormor. :)


@m&m's place

Nu är jag hos m&m - mysigt värre! Bion var helt klart bra, men jag föredrar ändå boken. Sällskapet var också toppen! :) Det som var det mest konstiga med filmen var ju helt klart att dom inte ens hade med varför den heter just "i taket lyser stjärnorna" - det finns ju med i boken lixom.. ;s

Nu ska jag fortsätta kolla på ett avsnitt av "Sex and the city" som just nu går på tv3 och imorgon väntar en städdag med mormor. Eller vadå städdag? Jag ska endast hjälpa henne med att städa två små skåp vilket jag gärna gör eftersom belöningen är 500kr.. Mormor, du är knasig.

Sleep tight lovers!


Bio time!

Jag har nyss överträffat mig själv genom att laga mat åt hela familjen. Det var tillochmed en maträtt som vi aldrig gjort förut...Helt sjukt. Och det blev gott!

Ska snart börja göra mig iordning eftersom jag ska till hbg med trevligt folk för att kolla på "I taket lyser stjärnorna". Jag måste helt enkelt se om den är lika bra som boken. Efter bion ska jag bege mig hem till m&m och nanna över där tills på onsdag. Jag kanske slänger in något inlägg - vem vet. 

Iallafall, ha en fortsatt trevlig måndag! :)


galenskaper va

Det slutade med ett besök på familia med la familia.. öhm okej. Fikade gott och störde oss lagom mycket på varandra. Hemvägen blev väl som mest utflippad då jag plågades ytterst störande av min familj. Efter lite drag i håret på varandra och annat härligt var vi äntligen hemma iallafall.

Men då bar det genast av ner till industriområdet där jag skulle testa köra bil for the first time ever...Om man hade sett oss utifrån hade man förmodligen fått sig ett gott skratt. Men stämningen inne i bilen var ioförsig också rätt underhållande eftersom jag satt och gallskrek medans jag faktiskt försökte styra bilen. Stabilt måste jag säga! Men enligt mamma var jag faktiskt duktigare än anna, min kära syster, var första gången hon körde. Pluspoäng till mig!!!!

Nej nu ska jag nanna! :)


äntligen så är dagen förbi

Då lyckades jag ta mig igenom alla♥dag, med nöd&näppe vill säga. Jag tillbringade denna dagen alldeles själv, men hade dock ett nästan två timmar långt samtal med sarah och lite senare även ett 1h20min långt samtal med fredde - mysigt ju och det är vad vi kallar liv. Annars har jag bara dränkt mig i en massa filmer och tänkt på hur överskattad denna dagen är. Haha, gud vad jag klagar men så är det.

Idag däremot ska jag kanske pallra mig iväg med min familj till hbg(?) tror jag det va. Kolla lite i affärer och fika o sådant. Usch, orkar jag?


Alla ♥ dag

Då har Tobbe&Fredde precis lämnat mig. Vi hade en väldigt mysig kväll bestående av massa prat, tvtittande, lite promenader och mys såklart!

Och nu har det slagit om till en av de mest överskattade dagar på året - alla hjärtans dag. Jag tycker personligen att dagen är sjukt överskattad men visst är det mysigt att alla bryr sig lite extra om varandra, så borde det dock vara varje dag...Men det är fortfarande dagen då man ska visa vilka som betyder mest, då man ska ta hand om dom man verkligen älskar och då man ska njuta av dagen tillsammans med en pojk- eller flickvän eller med någon nära vän eller liknande. Själv har jag ingen aning om vad som väntar mig eftersom jag, som sagt, tycker denna dagen är väldigt överskattad. Främst kanske för att jag inte har så bra minnen från denna dagen.
Jag kollade nyss tillbaka på bilder från exakt ett år sen och jag kan utan tvekan säga att mycket har ändrats sen dess. Vad jag inte visste förra året var att jag skulle erbjudas ett år med en ny, underbar vänskap. Och nu såhär ett år senare så kan man ju undra vart den vänskapen tog vägen? Hur kan ett vänskapsband som under årets gång varit så starkt bara brytas? Det är en fråga jag alltid kommer att ställa mig men det enda jag faktiskt kan göra är att tacka för den bra tiden jag trots allt hade tillsammans med denna vän. Och allt händer ju faktiskt för en anledning - iallafall tror jag det.

Det blev lite djupt här nu kände jag. Och vem vet, ni kanske får ännu ett djupt inlägg av mig efter några timmars sömn ^^,

(alla♥dag -08)


Friday, you gotta love it

Jag somnade sent igår kände jag. Men är det lov så är det. Jag lyckades iallafall bli klar med min engelskauppsats så den är inmejlad nu. Skönt att inte behöva tänka på något om skolan nu.
Idag har jag även lyckats inse det mysiga med att vara ute och gå med hunden i snö och sol. Sjukt mysigt verkligen! Det resulterade i att jag och Essan var ute i 35 minuter. Rekord där tror jag nog!

Ikväll blir det en Freddekväll!!!!!!!!!!!! Wihooo :)

Vad ska ni andra hitta på ikväll? :)


Skaellarna

Min torsdagskväll medbringade en skallereunion hemma hos Sicki. Jag är nästan nyss hemkommen därifrån. Vi hade väldigt mysigt och fick lätta lite på våra hjärtan. hahaha. Kollade även på första HarryPotter-filmen. NOG att skådespelarna var minimini där... Tack för en mysig kväll skallar <3

Förövrigt ska jag inte till skolan imorgon (idag) heller. Skönt! Så egentligen gick jag ju faktiskt på mitt sportlov redan igår (onsdags). Nej, nu ska jag försöka bli klar med en engelskauppsats. :)

Sleep tight lovers!


Angels and airwaves - lifeline

underbar låt :)


Oh, happy days

Igår tog jag en paus från bloggandet. Eller rättare sagt, jag hann inte blogga eftersom min dag för engångs skull var fullbokad.

Jag vaknade kvart i sex, gjorde mig iordning och begav mig sedan till bussen. Hade följe med mamma dit tillochmed. Samtalsämnet var om det fanns någon anledning till varför jag mår illa så mycket nuförtiden. Denna konversationen slutade med att mamma frågade mig om jag hade en bäbis i magen. "Nejtack mamma, jag är bara 16 år och jag tror jag klarar mig bra utan en bäbis i magen", blev då mitt svar.

Skoldagen avklarades med ett hyfsat bra resultat men jag tog ettåget hem för att illamåendet fortfarande spökar i min kropp. Detta glömdes dock bort när jag fick sällskap på bussen hem av några trevliga killar. Vi bestämde oss för att gå till våran gamla skolas öppethus som var senare på kvällen, för att återuppleva den gamla goda tiden. öhm...haha.

Kvällen blev iallafall mysig och trevlig. Jag fick träffa två av mina kära skallar och vi bestämde att vi ska ha en reunion snart :) När jag var hemma, runt nio, fick jag även reda på att jag kunde jobba hemifrån idag. Jag unnade mig sovmorgon och sedan tränade jag lite styrka. Så nu sitter jag här och funderar på vilka galenskaper denna torsdag kommer medbringa. Härligt.



Äntligen!

Imorgon ska jag orka ta mig till skolan (!) och det kommer säkert som en chock för alla men så är det. Jag känner att jag vill hinna klart med avtentningen i Frisörteknik A innan vi går på sportlov så imorgon tar jag tillfället i akt då vi har frisörteknik hela dagen! Men det blir förmodligen så att jag åker hem efter halva dagen, iallafall om jag mår som jag gör nu. kära illamående, vad gör du i min kropp egentligen? Att må illa är det sista jag behöver nu!

Nej, nu är det dags att göra sig i ordning inför morgondagen. Packa skolväskan och lägga fram kläder. Det är så man får göra för att underlätta morgonen då man går upp kvart i sex. Usch, det kändes jobbigt bara att skriva...

Hoppas alla får en god natts sömn och även en bra onsdag! :)


ge mig sommar och nyrakade ben!

Tänkte bara tillägga att nu funkar vattnet i huset precis som det ska. Det enda negativa är att jag, i samband med duschningen, hade tänkt att raka mina ben som ser ut som riktiga mansben för tillfället men hann bara raka klart ett ben innan vattnet ville sluta rinna. Schysst att jag ser ut som en man nu på mitt högerben ju. Utan krydd så har jag säkert två centimeter långt hår på det benet + att håret har börjat lägga sig sådär fint (?!) ni vet... USCH! Jag vill ha sommar, för då har man alltid fina, nyrakade ben!


så vi gillar det, eller?

Imorse välkomnade jag en massa huvudvärk + illamående. Det resulterade i att jag var hemma från skolan idag. Men jag har dock ägnat ett par timmar åt en massa pluggande. Det kanske inte blir en stressande vecka trots allt.. Bortsett från pluggandet har jag även tagit ett för varmt bad, och jag menar verkligen FÖR varmt. Kan man verkligen svettas när man badar? haha. Och sedan när jag skulle duscha började vattnet sega och hur schysst är det när man står med schamponerat hår, vavava? Jag fick helt enkelt göra det bästa av situationen och tillslut hade jag lyckats få ur all schampo ur håret. Bra jobb!

Och eftersom jag känner att jag har kämpat på som in i idag så ska jag unna mig några avsnitt av one tree hill nu...


ibland får man lov att vara lite ego...

...och det är just det jag är nu. Iallafall på min nya header.

Dagens rätt blev väldigt lyckad trots att den var gjord av mig. Pluggandet bör jag egentligen inte nämna här eftersom jag inte har ägnat någon som helst tid åt förberedelser inför morgondagens prov... Jag får helt enkelt ta det som det kommer. Nu hade jag tänkt gå o duscha och sedan somna efter några avsnitt av one tree hill som förövrigt är bäst!


Ännu en stressig vecka?

Idag hade jag turen att kunna vara hemma från skolan. Eller vadå turen? Vi har ju faktiskt kul i min klass, det är väl resan dit och hem som det tar emot. Men iallafall. Jag hann bli klar med mitt energiarbete om bränsleceller trots att jag knappt visste vad det va för något. Det blev kanske inte så utförligt gjort som jag vet att jag hade kunnat..Skärpning på mig o mitt presterande i skolan! Det är trots allt nu jag bygger min framtid. Usch, det kändes lite hemskt att skriva...Det får mig att tänka på den lilla tid jag har kvar som barn eller ungdom som de flesta föredrar att kalla det.

Men i allafall, trots att jag pluggade som en galning igår har jag fortfarande en tuff vecka framför mig. Imorgon väntar ett färglära-prov och smart nog har jag inte börjat plugga in detta än. På torsdag har jag en inlämning i försäljning&service. En uppgift som faktiskt var väldigt rolig då den gick ut på att vi skulle kolla servicen i olika butiker. Resultatet blev att mindre butiker har bättre service medans butiker som H&M knappt märker att man är där. Dock har jag inte börjat skriva ner detta arbetet ännu men jag har ju ett par dagar på mig. Och sedan återstår fredagens uppgift då jag ska ha jobbat lite med ett engelskaarbete. Usch, jag får panikstress på bara tanken av min vecka, men efter lite planering ska det nog funka.. Och förutom allt detta har jag bestämt mig för att träna minst en gång denna veckan.

Tillbaks till min måndag. Jag unnade mig sovmorgon och vaknade runt tio. Sedan valde jag mellan mitt plugg och teven. Jag tror ni kan förstå vart det slutade...Ett poäng till er! Framför teven med en god frukost. Runt tolv bestämde jag mig för att gå ut en runda med Essan. Eftersom vädret utanför lurar en lite tog jag på mig varmt och sedan blev det ett besök på mamis jobb och även på ica där jag inhandlade paprika till dagens måltid som faktiskt jag ska laga. Kycklingsoppa med nudlar står på menyn. 1½ timme senare var vi hemma lagom trötta. Snart är det dags att börja med maten så jag får nog försöka plugga lite nu inemellan..

Lägger in en bild på dagens slappeoutfit och hoppas på att eran vecka blir lugnare! :)


Flo rida - fever

Jag har kommit in i en slags period, närmare bestämt jag-älskar-florida-perioden. Det är något med hans musik som gör mig sprallig och glad men ändå inte. Ojdå...Detta fick mig säkert att framstå som världens konstigaste människa..Inte bra! Men vad som är bra är några av hans låtar som jag nu tänkte tipsa om och eftersom alla låtar är gjorda av självaste Flo rida skriver jag bara ut låtarnas namn ;)

Priceless (ft. Birdman)
All my life
Still missin
Roll (ft. Sean kingston)
Right round (ft. Kesha)


Min personliga favorit är Roll måste jag säga :)


och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt

så gårdagen spenderades ensam hemma med sällskap av Amanda. Vi underhöll oss rätt bra faktiskt...Och kvällen som egentligen skulle ägnas åt melodifestivalen ägnades... lite mindre åt det. haha. Och nu är söndagen kommen så as usual innebär detta plugg. Idag medför det dock något positivt, nämligen att om jag blir klar med ett arbete om bränsleceller så behöver jag inte gå till skolan imorgon. Problemet är dock att jag knappt har börjat skriva på detta arbetet som ska vara på 4-6 sidor + framsida, innehållsförteckning och källförteckning.. Stabilt!

jag skulle mer än gärna bara vilja ta tag i mitt liv


slipping through my fingers

Då ligger jag en vecka efter i mitt bloggande ännu en gång. Den här gången har jag dock en vettig anledning till varför. Jo jag har faktiskt inte haft tid på allvar. Jag uppdaterar lite nu så ni förstår.

Måndagen bestod mest av allt&ingenting medans tisdagen bestod av teoriprov i klippteknik. Onsdagen medbringade ett praktiskt klipprov. Och det var ingen höjdare att ha högklackat denna dag då vi stod upp i princip sex timmar...

Efter detta jobbiga klipprov begav jag mig tll smålandsstenar hem till sarah. En massa mys verkligen. Vi kollade lite på pochahontas och pratade om allt möjligt. Somnade sedan gott och när vi vaknade hade vi en studiedag framför oss. Sköntskönt. Ägnade denna dag hos frisören delvis, sov sedan lite och sen var vi ute på lite äventyr i smålandstenar...God pizza fick jag även smaka.

Sen blev det fredag och skolan väntade. Jag åkte hem redan med elvatåget och sedan var det bara att räkna ner timmarna tills sarah skulle komma hit. Jag mötte upp henne i båstad runt tjugo över åtta och sedan bar det av hem till mig. Möspös och sådant och efter en 13timmars vistelse här följde jag henne upp till bussen då hon skulle bege sig hemåt. Alltså var det vid halv tio imorse.

Idag börjar ju melodifestivalen så jag lär ju få kolla lite på det, annars är det bara slappande som står på schemat.


Pink - i don't believe you



I dont mind it
I dont mind at all
Its like youre the swing set
And Im the kid that falls
Its like the way we fight
The times Ive cried
We come to blows
And every night
The passions there
So its got to be right
Right?

and i need you

Segt med uppdatering här nu ju. Men som man säger, bättre sent än aldrig. Förra veckan hände inget vettigt. Måndag, tisdag, onsdag ägnades åt ytterst lite pluggande. Slappade mestadels, för jag känner mig så sjukt utmattad utan att egentligen ha anledning till o känna så..

Torsdag ägnades som vanligt åt skolan och sedan träning tillsammans med Sarah. Efter det åkte vi tåg till båstad och begav oss bort mot hennes brors lägenhet där vi sen sov och mös eftersom hennes bror inte var hemma. Vi lagade god mat som tidigare under dagen inhandlats på Hemköp, kollade film, var ute en runda för att göra båstad osäkert (tror vi lyckades rätt bra) och snackade en massa mysigt. När klockan började närma sig sent(!) la vi oss i varsin säng och fortsatte prata. Tyvärr skrämde Sarah upp mig precis innan vi skulle nanna, vilket resulterade i att jag kröp upp breve henne (a).

Fredagmorgon kom och jag följde S en bit till tågstationen. Gick sedan till bussen för att åka hemåt. Blev lite plugg och sedan ändrade planer. En lugn hemmakväll slutade med en vild utekväll tillsammans med Tine, Eric & Emil. Och jag menar verkligen kväll också för längre kom man ju inte. Lia bra dock.

Lördag och en dag med slapp väntade eftersom jag hade ont mest i hela kroppen. Jag lämnade Tine vid bussen och mötte upp Emil. Vi åkte till ica för att köpa pizza och cola. Och vid tre begav han sig hemåt. Och lite senare kom Eric på besök och, as usual, ägde jag honom i guitar hero. :)

Nannade gott och sen blev det söndag. Väla med mam&pap&henkis. Boring men jadddå. Sen pluggpluggplugg, sovasovasova, skolaskolaskola. Och det är vad som har hänt i mitt liv på senaste...


RSS 2.0