ibland är dom alltför knasiga....

Gissa vad mina föräldrar gör...dom kom nyss hem från hbg och nu är grillen i full gång. Jaja, är man sugen på grillat så är man..

förövrigt har dagen ägnats åt SOLSOLSOL. Fy f*n vad härligt det har varit! Först på stranden i några timmar och sedan i min trädgård i några timmar med slamcock. Ni kan ju förstå så brända vi är nu ens.. Sedan blev det massa lek med ett mysigt gäng och efter det drog vi oss hem till mig. Var ensam hemma och sånt är läskigt! Efter kubbspel och massvis med skratt&bråk har jag nu blivit lämnad. Ser framemot en rolig kväll imorgon. får hoppas på det bästa iallafall. men med trevligt sällskap blir allt bra :)

Nu ska jag då äta grillat(!) och sedan blir det sömn efter några avsnitt av the OC :)


Du är så bra!

Läste nyss ett väldigt sött inlägg från min kära vän sarahs blogg (attvarasarah.blogg.se).

"..med dig får jag vara arg, glad, tjurig, töntig, ledsen eller precis hur jag är. Jag är precis hur jag är med dig.. och det gör mina skoldagar tio tusen gånger bättre.. Jag älskar dig! "

Känner precis likadant! Det är inte alla som får chansen att hitta en så sjukt underbar vän, men jag är glad att jag är en av dom som faktiskt har fått göra det! Jag älskar dig med sarah!


Konfirmationdags!

ojdå, det har visst visat sig nu att jag faktiskt kan blogga flitigare än vad jag trodde...Iallafall, nu ska jag städa lite på rummet och sedan ska man fixa sig för fullt tillsammans med poddie som då är min dejt idag ;)


Så kom det en lite utförligare förklaring om dagen...

så idag var det alltså "JB's Crazy Spring Give Away". Detta innebar att några av johnbauerskolans program ställer upp typ montrar på torget där de marknadsför sina program samt erbjuder vissa tjänster. I vårat fall, frisörernas, innebar detta en gratis styling på plats för dom som hade tid och även utlottning av fina priser. Mot slutet gick det även så långt att vi klippte folk, men roligt hade vi! Hela dagen blev väldigt lyckad - man tackar ju inte nej till att sitta ute i en stekhet sol en hel dag. Kan ju säga att solen tog en heel del, delvis negativt,delvis positivt. Negativt främst eftersom jag har gips runt vänstra handleden, men det kanske bara blir extra charmigt med en kritvit hand i sommar...Dagen avslutades med en lite festligare måltid på skolan och sedan bar det av hemåt.

Jag har nyss kommit hem från min poddie. Vi kollade på "Stekta gröna äpplen"(?). Den var iallafall väldigt mysig - hann tyvärr inte se slutet dock.. lyckat!

Nej nu måste jag sova, imorgon blir det tidigt eftersom lillebror ska konfirmeras 13.00 och man vill ju ändå se hyfsat okej ut ;)


JB's Crazy Spring Give Away





flaggstångsknoppsputspoleringsmedelsflaskskorksettiketpåklistrare

operationen gick jättebra, men pga. bedövningen i armen råkade jag slå till mig själv emellanåt eftersom armen levde sitt egna lilla liv, läskigt....Idag gör det dock helt enormt ont, men jag överlever nog. Bloggen kommer förmodligen främst uppdateras med bilder - en bild säger mer än 1000 ord eller?

men jag saknar sarah iallafall!


ftw


dagen med stort D

Då är dagen med stort D kommen. Jag hoppas verkligen att dom kan rätta till felet. Jag vaknade för ca en timme sen och klunkade några härliga glas vatten - från och med 09.00 va jag inte tillåten att dricka. Självklart är vatten det bästa jag vet för tillfället och jag skulle mest av allt bara vilja klunka några glas till, men nu är det 20 minuter försent... Men vet ni vad? Jag tror att jag kommer överleva utan de sista glasen vatten. Men nu måste jag fixa mig och sen bär det av :)

Hejhejhej

Jag tänkte börja med att uppdatera om materialkunskapsprovet. Det gick faktiskt över förväntan! I mina tankar såg jag framför mig hur jag inte skulle kunna svara på någon fråga alls, men vet ni vad? Jag svarade på alla utom en eller två frågor och svaren var tillochmed vettiga!!!! Är så stolt över mig själv. Provet gjordes efter lunch och förmiddagen ägnades åt lite styling på varandra och vi fick chansen att testa "Maria Nila"s produkter. Allt pga. att vi hade besök av dom. Vi fick även väldigt bra tips och sedan information om en eventuell "Maria Nila VIP-kväll" som isåfall kommer att hållas på skolan. Hoppashoppashoppas! :)

Mellan 18.30-20.00 befann jag mig nere i förslövs församlingshem eftersom min lillebror hade någon slags konfirmationssak där vi skulle se vad alla konfirmander hade lärt sig och jobbat med under året. Verkligen sjuuuuukt roligt ju....Och sen kom ett kvällsryck då Fredde och jag träffades för första gången på evigheter känns det som. Han åkte hemmåt för ca 40 minuter sen och jag saknar honom redan :) Nej nu måste jag sova och försöka få bort min nervositet. Jag kanske inte har nämnt det här i bloggen, men imorgon ska jag operera min handled.. Man får verkligen hoppas på det bästa!

Godnatt!

och vi kommer inte längre, vi är tillbaks på noll
men ingen kommer sörja, vi har spelat ut vår roll
vi glömmer hela skiten, det betyder ingenting
vi skulle kommit längre, men jag räckte inte till
vi kommer aldrig att bli som dom andra

lalala poddielove

Min dag i skolan har faktiskt varit helt okey. Fick ju även lite random sällskap med, haha. Efter skolan hade jag dock roligare. Umgicks med Sabina, gick 5 km även idag och snackade sönder. Vi var helt enkelt översociala och jag gillar det :) Imorgon har vi det fruktade materialkunskapsprovet. Önskar verkligen att jag hade haft mer fokus på lektionerna..Helvete. Känns knappt lönt att gå till skolan imorgon...Aja, jag får helt enkelt plugga på lite nu innan jag somnar vilket jag gissar på att jag gör rätt så snart.

älskar min poddie iallafall :)



Dags för lite uppdatering...

Då är det ett par dagar sedan jag bloggade sist. Torsdagen medbringade sovmorgon, och sedan en bra svenskalektion. Efter det begav jag mig ut för att gå med Sabina och eeessan. Fredagen spenderades i halmstad på förmiddagen och sedan åkte jag till framtidsskolan i ängelholm för att sällskapa lite vänner.  Väl hemma gicks det en lång promenad igen och sedan spenderades 19.00-20.00 på personalmöte i ängelholm och sen var den fredagen förstörd... Lördagen kom och jag var sjukt sleden. Trots detta begav jag mig upp till halmstad för att umgås med Angie&Tine. Vi hade faktiskt jättemysigt och jag ångrar inte att jag åkte upp. Fick dock sjukt mycket panik när jag fick reda på att ett stort materialkunskapsprov väntar på tisdag. Nu såhär på efterhand önskar jag  verkligen att jag hängt med på lektionerna istället för att ha suttit i min egna lilla värld.. Väldigt lönt känns det nu ju...Så direkt när jag kom hem idag började ett enormt råplugg och sedan ännu en promenad med Sabina. Fyra gånger denna veckan och 5 km varje gång - fy vad duktiga vi har blivit.

Nej nu ska jag nanna och sedan möta sabina på "våran plats" 07.15 imorgon, yeaah.

Grattis till alla er som slösat bort några minuter på att läsa mitt mest meningslösa inlägg..

+ JAG SAKNAR SARAH!



Wihoooooo

Nu är det stresstresstress som gäller! Beger mig till Halmstad snart! ;) Yeaaaaaah

och jag typ gillar denna jobbiga dag

Idag hade vi en väldigt rolig men tröttsam dag i skolan. Delvis för att jag tvunget skulle ha mina svarta 9cmklackskor med öppen tå även fast det stod frisörteknik på schemat vilket innebär att man står upp i ca 6 timmar, delvis för att jag helt enkelt var väldigt trött idag. Vi tillbringade förmiddagen åt att öva på att lägga folieslingor och eftermiddagen ägnades åt in- och utbakade flätor som man sedan skulle göra i en uppsättning och efter det rullade vi lite permanent. Det gick faktiskt sjukt bra idag känner jag! Dock gjorde de flesta bara en enklare frisyr då vi hade en liten tidspress och även brist på fantasi. Tänkte lägga upp lite bilder från dagen nu och sedan beger jag mig ut en promenad med Esther. :)




Shopaholic?

Idag var jag hemma redan halv fyra. Träffade även väldigt trevligt och socialt folk på bussen, bl.a. sabina och laura då man fick tillfälle att snacka igenom söndagens partaj. Åt nyss grillat och kollade klart på " Confessions of a shopaholic" som jag började kolla på när jag satt på tåget mot ängelholm.

Jo det är såhär att jag är helt sjukt galen i skor och kan gå i timmar endast för att prova olika. Så alldeles i början av filmen visas huvudrollens garderob, som är helt galen och proppfull med sjukt snygga skor, kläder och väskor. Direkt när alla hennes skor har filmats börjar tårar trilla lite smått ner på mina kinder. Jag är ju som sagt sjukt galen i skor, men går inte gränsen när man gråter över dom?! Och som om inte det vore nog så kommer biljetttågmannen förbi precis då och tittar ner på mig när jag visar mina tågkort och frågar "hur står det fatt?". Jag fick helt enkelt säga lite snabbt att jag kollade på en sorglig film. Han skulle ju tyckt att jag var väldigt konstig om jag hade berättat det faktum att jag grät över skor. Nu får jag faktiskt ta och skärpa mig!
Gissa vad jag ska använda mitt nästa studiebidrag till...


Ojdå, jag har visst glömt att nämna att min lillebror fyller hela 15 år idag, så nu ska jag mumsa på tårta.
Grattis till honom!

Schoooooool is back on track...

Min måndag kväll slutade med att jag och Sabina drog iväg på lite äventyr och slutligen hamnade hemma hos mig där vi kollade på "I am Sam". Tyvärr var vi nog lite ofockuserade för att kolla på en sådan seriös film så ikväll ska vi fortsätta kolla på den tror jag.

Igår konstaterade vi även att jag är så sjukligt smart...Jag laddade ner filmen "Australia" för några veckor sedan. Jag kollade på den och tyckte att den var jättebra och spännande tills den helt plötsligt slutade. Helt upprörd över att jag missade det viktigaste i hela filmen, det underbara slutet som så många pratat om. Min slutsats blev att det var meningen att den skulle sluta några minuter innan slutet bara för att lixom.  Men igår visade det sig att Sabina hade sett hela filmen trots att hon faktiskt hade snott min nedladdning av den. Smarta jag hade bara kollat på cd1 och därmed missat ungefär en timme av filmen! Tack för min underbara hjärna mina kära föräldrar....

Iallafall sitter jag i skolan nu och har en väldigt seriös lektion; materialkunskap. Jag är trött och vill helst av allt bara hem och dra ut o springa en sväng för att sedan kunna slappa med gott samvete...


Poddielove

Fatta att direkt efter att jag skrivit det förra inlägget så började jag råplugga. Och när jag kände att det var dags för en paus i pluggandet stack jag ut för att springa 5 km och nu sitter jag här igen. Ska strax ner och duscha och sen fortsätta med mitt pluggande. Jag kanske tillochmed kan unna mig en myskväll, eventuell biokväll sen ju. Underbart!


Härlig kväll!

Min lördag slutade lite galet, jaadå. 
Min söndag blev väldigtväldigt lyckad. Jag och Sabina körde en liten heldag med matlagning osv. medans Laura gjorde oss sällskap runt sju. Efter en liten stressfixning bar det av till bussen där även Julia hoppade på. 25 minuter senare var vi framme i ängelholm där allt det roliga väntade. Jag var nog hemma vid två tror jag. Tack för en jätterolig kväll allihopa! :)

Imorgon börjar skolan så min måndag kommer att ägnas åt en del pluggande om jag nu kan koncentrera mig vill säga... Skulle helst av allt bara vilja lägga mig ute i solen och sova en sväng till men det får vänta till senare isåfall.

lalalallalalalalala


jag vill ha dig

Gårkvällen blev mysig och väldigt underhållande. Poddisen och Mickey deltog i min och Freddes lekdag som slutade i hans stuga och sedan på stranden. Galenskaper då.. Har nyss kommit hem från äventyr med familjen och jag och lillebror hade tänkt tvätta våra moppar nu, vi är ju coola - can't help it.

Och senare får vi besök eftersom lillebror fyller år på tisdag :)

jag vill tillbaks till smålandsstenar nu och funderar starkt på att ta min cykel dit...........
fan vad instabilt

I said please, please understand
Im in love with another man
And what he couldnt give me
Was the one little thing that you can


jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tågresan hem gick bra. Jag fick även njuta av det underbara vädret en längre tid i halmstad. Väl hemma träffade jag poddie och sedan åt jag grillat, yeeeeah. Snart kommer fredde och då blir det lite rullaigräset-mys.....


snart hemma dådå

så vi var alltså dagismammor igår, jag och sarah, fram tills fyra ungefär. Mycket lek i trädgården iallafall och vi blev "uppätna" av de små ett antal gånger. Och sedan även lite slagna då det började sparkas hårda bollar mot oss. haha, men så kan det gå. Resterande eftermiddag/kväll spenderades hos Frida där vi bytte ägg och myste lite. Vi somnade nog lite efter ett och sov sedan som stockar.

Och självklart bestämde jag mig som hastigast för att ta 10.57 tåget härifrån. Men de går ju inget sådant idag eftersom det räknas som söndag, och hur moget är det nudå? Aja, jag får helt enkelt stanna här tills 12.41 eller något. Jag är iallafall hemma runt halv fyra....


smålandsstenar

Nu befinner jag mig äntligen i smålandsstenar. Solen skiner och sarah aggerar dagismamma. Härligt!

here i come

Nu är jag nyss hemkommen från Olivia där kvällen slutade. Vi kollade på filmen Bratz för att återuppleva lite gamla mobbade minnen...haha, suck! Men nu måste jag verkligen sova eftersom jag ska åka hemifrån 06.30 imorgon bitti då det bär av mot halmstad och sedan vidare till smålandsstenar, FINALLY!


Ja jag gillar de

Gårkvällen i båstad blev sjukt mysig. Vi återupplevade lite minnen från -07 då det alltid var jag, ikkis, sissi och josse som umgicks. Efter lite galenskaper hamnade jag i sissis säng där jag somnade som en stock nästan direkt. Hemskt nog vaknade vi 13.00 så där hade halva dagen gått.

Direkt när jag kom hem sprang jag 5 km och sedan tog jag en lång behövlig dusch. Nu har jag precis kommit hem från ängelholm och snart kommer ollibolli hit. Mysigt :*


Terrible

tandläkarbesöket gick ju som det gick....bra men ändå dåligt. Tänkte berätta om alla hemska detaljer mer ingående senare ikväll eller imorgon för nu måste jag fixa mig då ett besök i båstad står på schemat :)


Tandläkarbesök på G

Ännu en tidig morgon. Denna gång för att jag har tandläkartid i båstad 11.20. Och det är  ju väldigt moget att dom ringer dagen innan och berättar....Jag som är sjukt rädd för tandläkaren behöver minst en månad på mig att ladda upp inför ett hemskt besök.. + att jag idag ska dit helt ensam, för första gången i hela mitt liv. Egentligen var det menat att jag skulle dit själv sist med, men då följde Emil med mig. Undra hur det kommer att gå idag...

Snälla gode Gud , jag vill inte!


It's not always rainbows and butterflies
It's compromise that moves us along

så bär det av igen.

har varit hemma i lite mer än en timme nu. Shoppingen gick bra och min käre bror blev faktiskt riktigt stilig i sina outfits. Om ca en timme beger jag mig till ängelholm där jag och Paulina ska ta det lugnt och umgås. Det är verkligen på tiden att vi ses nu eftersom det var en evighet sen sist.

ojdå, kom nyss på att jag inte ringts med sarah idag...aja, än är det långt kvar på dygnet.


jaddddå

Nu ska jag och lillebror bege oss in till helsingborg. Shopping till hans konfirmation står på schemat. Detta kommer gå finfint...


you will always be

Då har man nyss bytat lite mycket ord med Sarah.
Tack för att du finns vaaaaaaa.

Annars har jag mest sovit och kollat på the OC idag. Vet inte varför men jag är riktigt slut i hela kroppen...Fast jag ignonerade denna tröttheten för cirka 30 minuter då jag sprang 5 km. Så duktig jag är..

Och nu lyssnar jag på Something Corporate - Konstantine. Så mysig låt verkligen.

and you don't want to be here in the future
so you say the present, just a pleasant interuption to the past and you dont want to look much closer
'cause you're afraid to find out all this hope
you had sent into the sky by now had crashed
and it did because of me...

yeeees


Då har man stekt hela dagen, och även bytat lite ord med Sarah.
Årets första grillningsmiddag är äten och det känns toppen!
Nu är det Robinsson som gäller, ha en bra lördag allesammans!


spralliga vårkänslor är underbart


but it's all in my head

Nu ska jag in till ängelholm en liten runda med mami och sen ska jag hem och sola järnet! Det gäller att ta vara på solstrålarna.

If I tried to abuse you
if I did you wrong
If I ever accused you for stealing my words
If I lightly disturbed you with my unfaithful laws
If it slightly occurred to you that I wasn't yours

Sunnysunny

Idag har jag solat hela dagen och imorgon ska jag sola igen.
Kvällen spenderades med vänner, och det var härligt med lite reminders.

Och jag invigde även mina nyinköpta skor idag. Snacka om att jag fick blickar alltså. Men varför egentligen? Det var över 14 grader ute så förlåt mig för att jag vill utnyttja vädret in i det sista....

Påsklovet kommer ägnas så mycket åt mina vänner som det bara går. Jag har även planer på att ta tag i lite plugg för att inte hamna onödigt efter. Men den största delen kommer förmodligen gå åt till att sova då jag känner mig sjukt utmattad och skoltrött. 

Hoppas att man har hunnit bli ordentligt utvilad tills den 14 april då man ska återvända till skolan och även då min lillebror fyller år faktiskt.. Jag tror eller hoppas på att april ska bli en bra månad...


Oo

Nu kanske jag har tagit mitt bloggande till överdrift, 3 inlägg på en och samma dag, men det blir lätt hänt när man avstått från det ett tag ^^, Tänkte bara meddela att jag var ute med Becka en sväng nu. Äntligen någon som ville vara ute i det  fina vädret! Anyways, vi snackade om allt mellan himmel&jord och det var skönt att prata av sig.

Nu ska jag snart gå och lägga mig så fredagen kommer fortare, och därmed påsklovet börjar.. yeeey!

and i love this day!

Tack för en underbar dag! Vädret är bra, mitt humör är på topp och just nu, om så bara för tillfället, har jag faktiskt inget att klaga på. Jag har en underbar helg att se framemot, likaså ett härligt påsklov. Känner bara för att gå ut en sväng nu och verkligen ta vara på det fina vädret, men självklart är det ingen som är riktigt påddé.

Idag slutade vi skolan runt ett och då begav jag, p1, p2, Angie, Sarah och Emma oss bort till flygstaden för att införskaffa lite skor och helt enkelt umgås lite. Själv hade jag då bestämt mig för att stå emot mitt skoberoende men dagen slutade med att jag satt på tåget hem tillsammans med ett par rommarsandaletter från skopunkten. Bra jobb där, men personligen tyckte jag att jag förtjänade dom!

Imorgon blir det lite Girls hos mig då Tine, Sarah och Angie följer med mig hem. Massa mys på det!



Finally

Igår kväll fick jag skäll av sarah...jag hade tydligen inte bloggat på väldigt länge så nu är det dags igen.....Och eftersom det faktiskt är typ en vecka sen sist börjar uppdateringen från i lördags....

I lördags alltså...Då vaknade jag tidigt för att bege mig till det överskattade Ge-kås. Efter tre timmar där var vi nöjda och som vanligt kände man lite ångest efter betalningen men det är väl något man aldrig kommer undan. Sen kom kvällen och min familj hade blivit bjudna till klippan där mina kusiner bor. Dom har nyss fyllt år så det bjöds på god mat och efterrätt. Så kom vi hem och mellan 21.00-02.15 målade jag min toalett rosa. Och det blev väldigt fint om jag själv får säga det.

Söndagen kom och det gjorde även Sarah. Efter 2 timmar och 45 minuters inlinesåkning var vi övertrötta..Så efter mycket skratt somnade vi som stockar. Och efter fem timmars sömn vaknade vi runt 05.00 för att packa i ordning våra grejer. Jaa, dagen då vi skulle gå från båstad till halmstad var kommen. Efter sex timmars promenad och konstant skrattande var vi framme i halmstad, övertrötta och med vackra krigsmålningar. Bilder läggs ut senare.....

Onsdag, igår då alltså, ägnades åt Egen hårvård. Detta innebär att vi delas in två&två för att göra precis vad vi vill med våra hår. För mig blev det en toning (5.0) och sedan blektes det tunna slingor i hätta efteråt. En till blekning kommer även ske nästa torsdag för att ljusa upp mitt hår ytterliggare. Sen hamnade jag på tåget mot Smålandsstenar faktiskt. Lite mys med sariiih och fridaaay och sedan övertrötthetspluggande. Men det blev lyckat ju!

Imorgon är sista skoldagen innan påsklovet och det ska bli så himla skönt. Men än har det inte börjat och jag måste nu återgå till mitt matteräknande....

See ya, wouldn't wanna be ya


RSS 2.0