kvällsplaner

  • äta tårta
  • duscha
  • grey's anatomy
  • packa träningskläder
  • välja morgondagens kläder
  • borsta tänderna
  • gå och lägga mig


<3


britneyflashbacks med becka ? haha

idag hade jag turen att hinna med 14.04-tåget hem. lite fjäsk och krydd går alltid igenom! när jag stod och väntade på tåget fick jag sms av mamma där det stod att Anna (storasyster) hade klarat körkortet! i morse då. och ingen mer än hon och mamma visste om det, så med andra ord hade mam&sis döljt det för hela familjen.. haha, galenpannor :)

iallafall, så ringde jag min käre storasyster som kom och hämtade mig i båstad 14.22 vilket innebar att jag slapp gå från tågstationen till busstationen, riktig lång bit är de (a)
vi åkte till lillebrors skola för att chocka honom genom att vi åkte i bilen själva utan mamma. haha, han trodde dock inte på att anna tagit körkortet utan kollade förvirrat runt i bilen efter mamma, haha.

sedan åkte vi till VK för att hämta mamma som då jobbade där. och stackars mamma fick sitta i baksätet, men så  blir de nu. och de gillar vi (y) 
jag kom hem , käkade lite och sedan slängde jag mig på soffan, sov en sväng och jaa.. sedan har jag inte gjort så mycket vettigt.
eller jooo, jag pratade strunt med becka i typ en timme, vilket varskönskönt + att jag hittade min britney spears greatest hits dvd. innan har den hackat jättemycket men jag tog ett sista försök till att önska att den skulle funka. när jag satte i den då så funkade ALLA låtar, aaaah blev superglad, haha, så jag och becka satt och hade lite flashbacks till låtarna (y)



Gubben med lådan, uppdate!

Ni kommer endast förstå detta inlägget om ni läste mitt förra "Gubben med lådan"-inlägg. http://malinliljaa.blogg.se/2008/september/gubben-med-ladan.html

Jag, Sarah och Angelika gick nyss på stan, och då såg vi gubben med lådan gå in på dressman. Vi satte oss dock utanför och väntade denna gången. Sedan kom han ut och jag och Sarah sprang efter honom. Dock alldeles för sakta för när han började närma sin bil, hade vi inte hunnit ikapp, så lite depserat ropar jag då "ursäkta" men han skyndar sig snabbt in i sin bil och stänger.

DET ÄR NÅGOT MYSKO MED HONOM!
och vi måste ta reda på det!


tidig morgon?

jahaja, ni ser ju alla vad klockan är. och tro mig , jag blir GLAD när jag kollar på den. för i vanliga fall brukar jag precis ha anlänt till båstad nu och börjat gå upp mot tågstationen. och vem orkar det i detta blåsvädret?

idag ska vi först ha frisörteknik och sedan materialkunskap. jag funderar på att strunta i att ta med mig datorn.. men får se hur det blir me det. jag har ju faktiskt cykel där uppe så så himla jobbigt är det ju inte.. nej jag tar med den, annars har jag inget att göra under materialkunskapen ^^,

hoppas alla får en trevlig skoldag :)
i eftermiddag får vi se om något galet har hänt mig idag ;D

<3

Maskeradtips?

På fredag är det så att jag ska på maskerad hos en klasskompis som fyller år. Och fantasilös som jag är (inom utklädning då ^^) så har jag ingen aning om vad jag ska klä ut mig till! Snällasnälla hjälp mig.. Känns som jag behöver en massa galna förslag!

tack på förhand ^^,


Soooovmorgon!

¨Nu har jag varit hemma i sisådär 45 minuter. Träningen gick superbra och mamma kom som bestämt och hämtade mig. Dock hade hon nyheter som fick mig megaglad! Hon skjussar mig till tågstationen imorgon, vilket innebär att jag får sova EN TIMME EXTRA! det är jädrans mycket för mig vilket även betyder att jag nu inte behöver gå och lägga mig förrens runt tio. aja, får se hur det blir med den saken eftersom jag håller på att läsa en superbra bok som handlar om människans beteende, fy så bra den är :)

<3

dagen

Skoldagen har bestått av väldigt mycket övertrötthet idag, vilket har gjort tiden helt okey. Det har faktiskt gått rätt fort ändå. vi har dock inte slutat än utan slutar 15.15 och då bär de av för mig till TK. Ska gymma i ca 2½ timme idag. Och tyvärr blir det nog själv eftersom  tha gangstagang inte kunde idag. Men ibland är det skönt att träna själv, så jag överlever förhoppningsvis :)

Jag tar 19.04-tåget hem och mamma hämtar mig då vid stationen. Är därför hemma runt åtta skulle jag tro. Då ska jag endast käka, packa upp mina saker, lägga fram kläder till morgondagen och gå och lägga mig. Hoppas jag kommer i säng i tid för en gångs skull!

<3

hårdträning o sen morgondag

Nu har jag precis kommit hem från Becka. Vi hade myspys, snackade en massa, kollade på one tree hill och pratade om gamla minnen. sånt behövs också.

Imorgon ska jag träna hårthårt, och kommer inte hem förrens runt åtta... får se hur de går, haha. men behöver verkligen träna efter denna helg ^^

Nu ska jag bara packa ihopa träningsgrejer och ta fram kläder tills imorgon sen ska jag nanna!!


Godnatt

<3

haha, min stabila vän Matilda

ca 12.30 i förmiddags tvingade Matilda upp mig ur min sköna soffa för att följa med till grevie och kolla när deras A-lag mötte västrakarup, värsta feeedederbyt ju så det kunde man inte missa.. ööh haha. iallafall, hade då endast fem (om inte mindre) minuter på mig att göra mig i ordning och när jag är påväg upp för den jobbigaste backen ever för att hinna hem till dom så ringer Matilda och säger att jag kan vända för att dom kommer och hämtar mig. Självklart snällt, men man kan ju höra av sig tidigare? :'/ hahaha.

Iallafall, väl i grevie sätter vi oss helt mobbade på en bänk men sedan kallar vi över tha cool gang bestående av bertil, vasquez, ollie o sickan. trevligttrevligt :)
grevie gjorde första målet och det gillar vi! sen gjorde v-k sitt mål och sedan blev det halvlek. Så Matilda försvann för en stund då hon pratade i telefon och när hon kom tillbaks så sätter hon sig helt okey ner på bänken och helt oväntat så flög hon baklänges. asså det såg så sjukt roligt ut, det är ett sånt moment som man måste vara med på. STABILT MIN KÄRE VÄN!

mam&sis hämtade mig och Matilda halv tre så tyvärr hann vi inte se klart hela matchen. när vi gick stod det iallafall 2-2 tror jag...

nu vill jag att Rebecka ska vakna (hon ligger tydligen och sover) så att jag får se om hon orkar att jag kommer hem till henne och lekorr.. hehehe ;D

<3


ändrade planer

okey, gårdagen blev inte riktigt som det var tänkt från början. För påväg hem till Matilda mötte jag en massa roliga killar vid statoil och då visade det sig att Eken skulle ha lite umgänge hos sig så jag och Matilda hamnade där istället efter en massa tvekande. Det blev dock väldigt trevligt och det var kul att umgås o träffa dom för engångs skull lixom. Jag kom hem redan vid halv ett och kollade lite på greys anatomy då och gick o la mig. Skönt.

Idag vaknade jag redan runt halv elva, och nu känner jag dock att det behöver hända något. Känner mig helt sprallig i kroppen. Jag har en sådan känsla ni vet när man känner att man behöver göra något men inte kan komma på vad det är. Det är riktigt jobbigt faktiskt!!

Men det kommer nog sluta med att jag pluggar lite matte nu och senare drar hem till Becka.


<3

Matilda-Malin

Idag blir det en Matilda-Malin kväll och det gillar vi staarkt :)
kommer förhoppningsvis bli väldans trevligt  ;p

nu måste jag faktiskt gå och duscha och sen ska jag gå förbi Matilda
och fixa lite och sen vet jag inte om jag går hem inom eller hur jag gör..

vi drar förmodligen inte förrens runt halv nio-nio nånting :)

<3


idrottsläraren=blivande maken?

Det är nog dags för mig att berätta för er om gårdagens händelse då jag gjorde bort mig som in i bomben, tyckte jag då iallafall.

Jo det är så att på min skola har vi en vääääldigt enormt snygg idrottslärare (tycker jag då iallafall). Jag har tyckt det enda sedan första dagen och har blivit rätt mobbad för det, men nu börjar mina kära klasskamrater mjukna upp och inse att han faktiskt är en pudding ;D
Iallafall, så är det så att jag blir helt lost när han går förbi eller liknande och ännu bättre när vi möts och jag får chansen att hälsa. och varje gång han hälsar tillbaka blir jag ett riktigt glädjefreak och börjar studsa runder osv. Kan ju börja med att berätta om en annan grej då som hände efter att vi hälsat på varandra och jag hade mina vanliga glädjeryck. Självklart går då vår andra (gamla) idrottslärare precis bakom och ser hela händelsen. Hej jag trodde jag skulle dö, dock är gårdagens händelse värre. Och jaa, nu ska jag komma till den!

Det var så att vi stod utanför skolan några stycken och "kär" som jag är började jag berätta om mina framtidsplaner tillsammans med min käre idrottslärare. Det är då såhär att vi ska flytta utomlands och, varje dag, jogga längs stranden. Jag ska då ha på mig hotpants och en sportbh och min älskling ska endast ha på sig svarta shorts, och svetten ska rinna så där sexigt längs hans vältränade (!) mage.  Jag ska även ha sånna fjolltoffsar i håret. Sedan ska vi ha springtävling sista biten och han ska självklart låta mig vinna. 
När jag hade berättat färdigt om våra framtidsplaner så frågade jag snällt om någon ville ta kort på honom åt mig. " ni kan ju säga att det är till ett skolarbete, eller liknande". Och Angelika säger då, något ännu bättre. "vi kan tillochmed lura av honom tröjan och säga att vi håller på med en kalender" ;) . helt överlycklig blir då självklart lilla jag.
Och sen börjar givetvis lilla Sarah krydda, as always, och det slutar med att vi pratar om att jag förstorar den kommande bilden på honom och hänger upp på min vägg, och sedan skolkar jag från en idrottslektion så han kommer hem till mig för att skälla på mig men sedan ser han bilden på honom upphängd på min vägg.

Angelika hyschar åt alla men självklart hör inte jag det utan fortsätter att krydda och utbrister något i stil med " och sen bara KÖÖÖÖR vi på".  Nämen ojsan, lilla jag vänder mig om och vem tror ni står där om inte min blivande make?

ååååååååååååh, det var så sjukt skämmigt! han bara log och gick in.. åhfyfan, kommer verkligen aldrig kunna visa mig för honom igen... bortsett från när vi väl ska gifta oss vill säga (y)

nu finns det bara en sak att tillägga ; hoppas han råkar hamna på min blogg och läser detta inlägget!

is that alright

är helt såld på den låten. får rysningar i hela kroppen av att lyssna på den.
verkligen en sjukt bra låt.

http://www.youtube.com/watch?v=fGgJlwSexKA&feature=related



Nyvaken och med planer

Då har man nyss vaknat nu. Ser sådär lagom trött ut, med håret stående åt alla möjliga håll och lite småpåsar under ögonen. Så kan det vara ibland ^^
Nu ska jag först kolla klart på "Walk the line" som jag inte hann göra igår, och sedan ska jag städa upp lite på mitt rum. Efter det ska jag försöka pallra mig upp till att gå hålerundan, tror dock inte att det blir så men drömma går ju. Min eftermiddag blir som den blir, har alltså inga direkta planer för den, men det blir säkert bra. På kvällen däremot, ska jag umgås med Matilda och vi ska då till V-K som det ser ut nu iallafall, skäms nästan lite över att säga det ,haha ^^,
Där ska vi då, förhoppningsvis, träffa lite trevligt folk, men får se hur det blir med det ja.
Så min kväll blir säkert trevlig, nu måste jag bara få något att hända i mitt liv under eftermiddagen också :)


Måste bara lägga till att jag även fick träffa min braiga  vän Bertil (Tobias) igår vilket var väldans trevligt. :)<3


Pömsedags

Jahaja, nu är det snart dags för sängen för min del. det gillar vi!
så med andra ord, orkar inte berätta om händelsen i skolan nu utan det
får bli senare. Usch vad man kan göra bort sig ibland lixom >.<

Slappefredag :)

Blir bara en väldigt lugn kväll för mig nu. 
Hade tänkt kolla på "walk the line" som tydligen ska vara jättebra.
Har haft den hemma hur länge som helst men det har bara inte blivit av..

Välkommen att sällskapa, verkligen!

Och om ni har tur kanske jag berättar en liten rolig händelse lite senare
som inträffade i skolan idag ^^,

<3

hej, jag blev totalt sentimental på bussen, eller?

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Började som sagt 12.15 idag men var vid skolan redan 11.15. Tur som jag hade var även Tine där och inom kort kom också Therese dit. Och självklart var hon på att följa med mig till matsalen för att kränga lite gottgott. Det var kocken överraskar idag. Och det överraskades med pizza ;p  Jag och Therese konstaterade att varje gång det är kocken överraskar så är det fedemat = extremhård träning veckan därpå. Haha.
Engelskafilmen var mysig. Vi såg på "Sliding Doors" och jag tycker då att den är sevärd. Sedan hade jag turen att hinna med 15.04tåget hem. Det var dock försenat med typ tio minuter så det var ju lite jobbigt. Hann precis med en buss från ängelholm o hem, så det var tur iallafall.

Under min bussresa hem lyssnade jag på musik, as always. Blev dock väldigt tillbakatänkande och snäppet till sentimental då "Strand tylösand"-låten kom. Började tänka på så många minnen jag har med den låten. Så himla många sommarminnen som man helst bara skulle vilja återuppleva, eller åtminstone ha turen att få uppleva ens hälften så härliga stunder jämfört med då. För varje gång den låten spelades kände man verkligen hur spralliga alla blev och att man verkligen uppskattade just den stunden som vi var i för tillfället. Det är tur att minnena alltid finns kvar, för det är sånna minnen man behöver när man är nere. :)
Jag började även tänka på hur sjukt roligt mitt liv har varit hittills och hur himla roligt jag har haft både på helger och lov. Alla galna stunder jag har upplevt med framförallt Rebecka, som har varit min andra halva, och även alla andra vänner. Jag ångrar verkligen inte mycket av det gångna, utan det mesta har varit perfekt för min del.


Ikväll blire så att alla ska till madison utom då jag och Matilda. Behöver henne då, och vet att hon känner samma, hehe ;)

<3

Sovmorgon!!!!!!!!!!!

Och nu vill mollan säga godnatt och få er att förstå hur
länge jag kommer få sova imorgon! ända till kvart i nio!

gud så fruktansvärt skööööööööööööööönt!

Morgondagens planeringar (y)

 Okey nu är morgondagens planer så gott som klara! :)

  • vaknar inte förrens 08,45(!) härligt att bara tänka på de.
  • går mot bussen 09.15
  • bussen går mot båstad 09.30
  • har ca 50 minuter på mig att gå från busstationen till tågstationen
  • tåget går 10.37
  • är framme i halmstad 10.55
  • är framme vid skolan ca 11.10
  • börjar 12.15 så får umgås med folk under timmen.
  • har engelskalektion då vi ska kolla på en film
  • tar tåget hem senast 16.04 kanske tillochmed tidigare.
  • kommer hem, duschar, tar det lugnt
  • hör av mig till Matildus då vi förmodligen ska spendera fredagen tillsammans
  • sovasovasooova

    detta är alltså mina morgondagsplaner, och de gillar vi (y)

<3


Gubben med lådan?

Tänkte berätta ytterligare en grej som inträffade idag.

Jo det är så att jag och Sarah har spanat in en gubbe under några veckor nu och äntligen efter att inte ha sett honom på ett tag så såg vi honom igen då vi var ute en runda på stan med Tine och Angelika.
Den här gubben, som då bär på en låda av något slag, går in i olika klädesaffärer och sedan försvinner han spårlöst där under ca 10 minuter och sen kommer han ut igen då.

Idag hade jag och Sarah dock turen att hinna efter honom. Joodå vi gick armkrok på stan när Sarah plötsligt ropar att "där är ju gubben med lådan" och då sprang vi efter honom (han går väldans fort må jag säga) och först förbi affären där han gick in i . Tur att Sarah var uppmärksam nog att se att han sprang in på Gina.
In i affären, ner för trappan och då ser vi honom gå in genom en typ gallerdörr och sedan får vi då stå där ute och vänta antal minuter på att han ska komma ut. Målet var då att fråga honom vad han har i sin låda men som jag sa ovan så går denna gubbe väldigt fort så vi fick skynda oss upp för trappan och sedan småspringa efter honom runt hörnan men tyvärr var det då försent. Han hade redan hunnit hoppa in i sin bil och det hade ju verkat lite för desperat i behov av svar om vi hade knackat på rutan eller tillochmed öppnat dörren och frågat. huhu.

När vi sen gick förbi hans bil såg vi att han stod och bockade av något i en tjock pärm.

Sarah: Han verkar vara en mystisk man han där..
Jag: Jaaa.. jag håller med..

och sedan gick vi där och tänkte rätt mycket på det tror jag.. haha.
följde med Angelika och Tine in på Donken efter allt tänkande och medans
jag och Sarah satt och vaktade bordet kom hon på att det finns en låt som heter
typ gubben i lådan eller något.. Nya ringsignalen där ju (y)


<3

ett rätt rådjur?

haha, måste bara berätta om en rätt underhållande grej som diskuterades väldigt flitigt idag i skolan.
Åtminstone vid mitt bord under förmiddagen. Själv var jag dock inte så aktiv i diskussionen eftersom jag jobbade matte som in i bomben. Men iallafall, då börjar jag berätta nu då.

Mina kära bordskamrater var en aning uttråkade idag tror jag eftersom dom ville jobba väldigt lite i själva mattehäftet. Dom var ute på stan och gjorde undersökningar som dom sedan omvandlade till procent osv. och när dom kommer in efter en stund, då jag själv jobbat ca 10 mattetal, ställer Sarah en förundrande fråga till vår lärare Anders.

Sarah: Alltså, man kan ju säga en rädd älg men man kan ju inte säga en rädd rådjur
             och man kan ju inte säga ett rätt(rädd) rådjur för man kan ju inte böja rädd
             och hur säger man då lixom?

Efter några minuters diskussion avslutar Anders vårat samtal genom att säga något i
stil med "Ni får kolla upp det med eran svenskalärare"  och då återgår vi till våra mattetal
och så småningom slutar lektionen.

Sarah: Anders, du får ju också försöka kolla upp det då så får vi prata om det sen när 
             någon har fått svar då ju
Anders: haha, jaja visst det får jag ju också göra då ju

Lyckligtvis nog hade vi svenska sista lektionen och då passade Sarah på att fråga våran lärare Jenny om detta.
Jenny, som inte hade tänkt på det här problemet innan, berättade då för oss att man faktiskt inte kan säga en sådan mening om ett rådjur eftersom man inte kan böja ordet "rädd". Äntligen fick detta problemet ett slut och jag slapp höra det mer.

Så som avslut får jag då berätta att man istället får säga "ett rådjur som är rädd" . aa jag tror det var så iallafall ^^,

Mollan gillar ;D


wihoooo

woohooo, Mollan glad idag!! Fick sluta kvartöver ett och hann därför med 14.04tåget.
så nu har jag varit hemma  i ca en halvtimmen, myyyyycket skönt må jag säga.!
Har även käkat bajconlåda, så sjuuktgott!! (y)

jaa, vad ska man säga , det kanske märks att jag är på bra humör idag ^^,

sååå, imorgon börjar vi inte förrens 12.15, så de blir sovmorgon ett bra tag
längre för mig, väldigt behövligt eftersom jag inte fick någon eftermiddagssömn
igår och förmodligen inte får det idag heller. känner att jag måste ta vara på det fina vädret.

så då får vi se vad jag hittar på idag. känner dock för att vara social men vem vet.
kanske får min sömn trots allt ^^


<3

sensensent!

okey, kom hem lite senare än tänkt eftersom jag nyss kom hem..

dagen har varit suverän! förmiddagen tillbringades till klippning
och eftermiddagen till inpackning på varandra (y)

sedan cyklade jag o Sarah till TK och tränade där. Sarah stack dock
17.05 och jag stack 18.05. så himla skönt det var att komma igång igen!!

sedan hämtade mamma mig vid stationen i båstad 19.22 då tåget var framme
och då åkte vi till Ica Spara och köpte picknick och sedan vidare till idrottshallen
där Sis skulle spela innebandy, dock träningsmatch, mot hjärnarp. blev förlust
men det tar ni igen sen i seriespelen (y)

träffade cecilia och amelie i hallen som också var o kollade, kulkul!
och nu måste tyvärr mollan gå och lägga sig, hur sent som helst nu ju!!!


<3

lalala, söömn

min familj kom hem efter många om o men och då blev det middag
wihoo, mollan gillar. sedan gick jag ner, och somnade IGEN.. bra jobbat!

och när jag väl vaknade igen började min mobil lagga lite smått och skickade
tomma sms till nästan alla i min kontaktlista (y)

sitter nu och kollar lite halvt på idol och även lite på topmodel 10, wiho.

får skjuss till tåget imorgon och behöver därför inte gå upp förrän 06.40,
gud vad skönt med sovmorgon!!!
ska även ha med mig en grann cykel som jag ska ha uppe i halmstad för
att kunna ta mig till gymmet o tåget o så. härligt.
ska ju träna tillsammans med Sarah och Therese imorgon och förmodligen
några fler med.. det ska bli skönt att äntligen komma igång med träningen igen!!

så det blir inte blogg förrän i morgon kväll då. kommer vara hemma runt åtta.

<3

vanor

Nu har jag precis vaknat, fysören vad skönt det var. välbehövligt liksom
alla andra eftermiddagssömnar är. är ju en vana nu att sova varje dag
man kommer hem.. kanskekanske dags för ändringar.

nu är hela min familj försvunnen, och ingen svarar i sina telefoner  (y)

kollar nu på några avsnitt grey's anatomy och funderar på att ringa någon
rolig filur. men vi får se hur det blir med de :)

<3

hemmaaa

haha, provet gick ju måttligt bra. tyvärr så orkar inte mollan bry sig.

fick dock åka hem efter provet så jag hann med 13.04tåget hem
och nu har jag varit hemma i ca 30 minuter. megaskönt!!! (y)

tänkte sova en sväng nu eller åtminstone bara ta det lugnt.

ikväll är jag fett på att träffa folk så det är bara att höra av sig :)

<3

Klagaklagaklaaaaga

Asså det måste vara något fel på mig, är trött heeela tiden
och vill sova konstant! Sover typ vartenda läge jag får.. usch palla!!
jag som vill vara otrött och verkligen orka med skolan, istället är det raka motsattsen..
Pallar inte!!!!!!

Iallafall, sitter i skolan nu och har haft frisörteknik hela förmiddagen. vi har klippt diagonalt..
ska snart ha matrialkunskap och tydligen prov.. vilket jag inte hade någon aning om!
bra jobbat Malin (y)

Känner att det endast blev klagande i detta inlägg så nu slutar jag!

hoppas ni andra har en bättre period än vad jag har :)

<3

sovasovasooova

nu ska jag snart ääääntligen gå och lägga mig för natten.
endast till o duscha lite snabbt, borsta tänderna och lägga mig
i sängen ;D
ooooooh så skönt!!


<3

Sömn (y)

har nyss vaknat efter att ha sovit en sväng, det är värst vad jag
sover nuförtiden. men dagarna tröttar ut en totalt.. så sömn behövs.

ligger och kollar lite på Grey's anatomy och tar det lugnt. funderar
dock på att dra ut en runda och kanske träffa någon rolig människa :)

idag var min käre klass på Miragé som är en frisörgrossist i halmstad.
har redan varit där så det gjorde mig ingeting att jag missade det,
det kommer fler tillfällen då vi går dit :)

Dagens pluggande ska la snart utföras om jag inte väntar med det tills
imorgon. får se hur jag gör. 

jaja, nu ska jag nog gå upp och kolla läget, verkar dock som om ingen
är hemma... undrar vad la familia har tagit vägen dåå..


<3 

okeeeeej

Hade tid i hbg 09.30 och var klar 09.33, alltså hade jag hunnit med
tidiga tåget till skolan. hade dock varken tågkort eller dator med mig
så det var ändå inte lönt eftersom jag inte hunnit åka hem inom.
så jag o mam åkte till väla istället och lunchade och träffade även
Annette, min morbrors fru, så höll vi henne sällskap när hon käkade.

sedan åkte vi även inom Coop Bygg och köpte ett badrumsskåp utan
att  veta det minsta om hur det såg ut, normalt :s
men de blev dock bra! :)

Ska nu sova en sväng och sedan plugga,


<3

slappe

var duktig nog att räkna lite matte idag.
Har precis kollat på film med mamsen

är fortfarande totalt rörd, den vackraste filmen på länge..

imorgon blir det sovmorgon för min del. ska på
läkarbesök i hbg och åker hemifrån tio i nio. (y)
sedan är det inte lönt för mig att åka till skolan så det
blir till att gå en sväng på väla med mamsen och sedan
åka hem och förmodligen plugga matte. De gillar vi!

ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt, så skööönt
trots att jag gick och la mig 15.30 igen och sov i typ
tre timmar. wihooo

<3


PS. I love you

Utan tvekan bästa filmen på länge!
Låg och bölade nästan hela filmen igenom.

Verkligen en rekomenadtion!!!

Holly och Gerry är ett ungt par som varit gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. När så Gerry dör av en sjukdom står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. Så börjar brev dyka upp till henne, brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att börja leva igen.


tradesöndag

Pluggade lite matte innan idag. Väldigt duktigt av mig tycker jag..
Men det var skönt att få lite gjort..
Sedan somnade jag runt halv fyra och vaknade igen vid halv sex
det var megavälbehövligt!

Imorgon får jag sovmorgon eftersom jag ska på läkarbesök i HBG.
Halv tio ska vi vara där och åker hemifrån tio i nio. skönt!!
Sen blir det ingen skola för mig.. tågen gick för sent och det blev därför
inte lönt, men det är synd faktiskt. såg framemot skolan imorgon ju...
Istället blir det till att åka till väla en runda med Mamsen och sedan hem
och plugga matte, värsta läget där ju..
Även min måndag blir välbehövlig :)

Ska nu kolla på Ps. I love you med mamsen..
Bloggar senare maaaaybe



<3


Grey's anatomy

Somsagt, Grey's anatomy som gäller nu och det gillar vi ;D
Ska dock ta tag i mitt pluggande snart , även fast jag ligger typ fem veckor före
schemat, men planerna är ju att tenta av matte A innan jul :)

Jaja, greys anatomy, är på säsong två nu , soooooft :)


Söndag

Nyvaken och glad är jag nu .

Pluggandet får vänta lite för min del. tänkte kolla på grey's anatomy lite först ( a )

Senare kanske det blir en Becka-Malin tid, får ju hoppas på det iallafall..

Ska även kolla på PS. I love you med mamsen när hon kommer hem från jobbet (y)

Uppdatering av helgen

Dålig uppdatering har de vart nu tycker jag...

Iallafall, fredagen blev väldigt mysig.
Mam&Pap kom upp till Halmstad och hälsade på min klass en stund
Sarah blev heeeelt förvånad och nervig när pappapolis dök upp... Hon
ser upp till poliser nått helt enormt ^^

Sedan gick vi ut på stan, köpte mina kära stövlar och två koftor till min
garderob. trevligttrevligt.  bilder på mina köp kommer upp senare idag :)
Sedan åkte vi och köpte mitt gymkort och
sen bar de av hemmåt. Käkade god mat och sedan blev det
en lugn kväll för mig, väl behövligt må jag säga..


Min lördag blev lugn till en början. Vaknade 12.50 och
sedan slappade jag mest. Runt nio åkte jag och min käre vän Matilda
hem till Adam där det var mycket trevligt folk. Jag hade en riktigt
trevlig kväll, och det var megakul att träffa folk man inte träffat på länge igen :)
vi blev hämtade därifrån för ca en halvtimme sen och nu sitter jag här.
Ska strax sova.

Senare idag blir det till att plugga lite och sedan att kolla film med Becka (?)
tror jag iallafall ^^,

God natt käre läsare.


<3

Georgia Rule

Har nyss kollat på filmen "Georgia Rule".

Jaa, den var rätt underhållande och så.
dock även lite förvirrande emellanåt..


Den rebelliska tonåringen Rachel skriker, svär, dricker och är -med ett ord - okontrollerbar. I och med sin senaste bilolycka har hon brutit mot sin mor, Lilys sista regel i hemmet i San Francisco. Lily tar därför med sig sin impulsiva dotter till den plats hon svurit på att inte återvända... sin egen mors gård i Idaho.


göra en törnrosa?

berättar om dagens eftermiddag imorgon, känner just nu att jag behöver sova
och att jag skulle behöva göra en Törnrosa, alltså att sova i 100 år, det hade vart något...

ska bara kolla klart på det här greys anatomy avsnittet och sen blir det sovasovasoooova!


<3



skoldagen

jag vaknade 04.11 i morse och trodde klockan var 06.00, hade drömt att min klocka ringt
och sen tänkte jag typ, guudvad skönt ,två timmars sömn till, men jaha.
sen vaknade jag 04.14 igen och var heelt övertygad om att det faktiskt var dags att gå upp
och kollar då på klockan men nej den är fortfarande inte 06.00 så tillslut så somnar jag om.
dock var det skönt att veta att det inte var två timmar kvar förrens man skulle vakna. men
när klockan väl blev 06.00 kände jag mig fortfarande helt slut.

väckte mamsen 06.40 så körde hon mig upp till bussen (Y)
sedan sov jag både på bussen och på tåget eftersom Adele åkte upp till stockholm igårkväll.
skönt som sören va det iallafall att snappa åt sig lite extra sömn.

Datorkunskapen gick åt att skriva min engelskapresentation som var första inlämningen men
som tydligen hade raderats från både min och min lärares dator. så fick börja om från noll då alltså.
inte så kul ,men det gick och jag fick det inlämnat så det löste sig.

har varit på jakt efter min hantverkshistora-lärare hela dagen eftersom mitt frisöryrkets historia arbete
ska lämnas in men har dock inte lyckats hitta henne..

nu är det då dags för engelska och sen möter mam upp mig på skolan.

bloggar av mig senare


<3

nattaaasömn

Nu ska jag äntligen få gå och lägga mig för natten!! Som jag har längtat efter det!

Blir ingen försovning imorgon, kan lika gärna ta tag i fredagen från början känner jag.

Sen när jag slutat så kommer mamma upp till halmstad för en liten shoppingrunda och
kvällen blir väl att ta det lugnt, eller jaa, vi får se vad fredagen har att erbjuda.

vad ska ni själva hitta på i helgen? :)


<3

18/9

Okey ,here it comes..

vaknade 06.00 och klädde på mig, sminkade mig ytterst lite och käkade en macka.
sedan fick jag skjuss till bussen och sedan blev det upp till tågstationen där jag
mötte upp Adele.
Dock var det ingen Sarah som väntade på mig i halmstad, hon hade tydligen sovsjukan.

gick till skolan själv och där hade vi matte på förmiddagen, jobbade ganska flitigt faktiskt
och sedan blev det klart lite avbrott emellanåt. Sedan var det lunch och där somnade jag typ
vid bordet och sedan resterande del av rasten sov jag i soffan , så jädrans skönt!!
vet inte hur många gånger några av mina kära klasskamrater har kommenterat hur sjuk jag
ser ut... uschusch!
Sedan slumrade jag även till emellanåt på svenskan men under svenskagenomgången var
jag dock tvungen att skriva ett arbete om frisöryrkets historia som ska vara inlämnat imorgon som
jag inte ens börjat på. Hann bara skriva en sida men  det är bättre än inget alls.

Sen hann jag med 15.04 tåget in till båstad där mamma hämtade mig.
var hemma 15.45 , somnade 16.00 och vaknade 19.10. SKÖÖÖNT
fast nu har jag dock lite bråttom med mitt arbete , men det löser sig ^^

försovning imorgon? ;P
¨
+ att jag fick MVG på min svenska referatuppsats och VG på matteprovet :D
happiness


<3

sovasovasoooova

bloggar om dagen senare.
måste sova  nu trots att jag har sovit mig igenom i princip hela dagen :/


<3

matte

är helt totalt supersliten och orkar inte med dagens mattelektion.
tycker annars att matte är roligt, men inte nu inte...

kanske borde återgå ändå, men hör  av mig på nästa tråkiga lektion.


<3

sömn på lektion, soooft

Okej, såhär då.

fick skjuss av mamma upp till bussen, var dock precis så jag hann, bussen körde förbi oss
påväg till hållplatsen nämligen..
aldrig en bra start på morgonen!
hade dock en mysig stund på tåget tillsammans med Adele
och därefter följe med Sarah till skolan.

Frisörteknik hela dagen, can it get any better??

Klippte hela förmiddagen, hade även en liten teoridel också men det var helt okey.
Sedan var det dags för att göra inpackningar och hårmassage på varandra
och jag somnade. får jag skylla på min hostmedecin? ^^
haha nej men det var riktigtriktigt skönt, och välbehövligt!

Sen tog jag 16.04tåget hem tillsammans med Adele, trevligt som sören, och
från båstad tog jag en buss som gick 16.40 hem till lilla förslöv, skönt när man
äntligen var hemma.
Fick mat på direkten och sedan pluggade jag till typ sju, sledet så det resulterade
i att jag somnade direkt sen.
Vaknade dock redan runt halv åtta av att Becka ringde och vi hade en trevlig
pratstund. Kollade sedan lite på Top model 10 som började sändas förra
veckan, lätt en av tvfavoriterna.
Men nu ska jag försöka fixa mig inför natten så man kan komma i säng
tidigt för en gångs skull ^^


<3

god morgon

god morgon mina kära läsare:)
eller god o god, hur god kan en morgon vara såhär tidigt?

Nej nu måste jag öka lite om jag ska hinna med 06.43 bussen som jag faktiskt hade tänkt :)

dagens outfit och uppdatering av dagen kommer senare ;p


<3

16/9

idag behövde inte jag vakna förrens 06.45 , fattar ni vilken underbar känsla det var eller?!
fick nämligen skjuss till tågstationen av mamsen som ändå skulle till båstad.
helt superhärligt var de!

dagen började alltså bra och fortsatte även bra. som vanligt hade jag och Adele
en underhållande diskussion på tåget och väl framme i halmstad väntade som vanligt
Sarah på mig. Sedan bar det av till skolan, kom dock någon minut försent, aldrig kul..
hade frisörteknik hela förmiddagen , wihoooo :D där skulle vi göra hårinpackning och
föna volym på våra respektive skallar ;p

dock var eftermiddagen dryg som bara den.. hade materialkunskap men eftersom
vår vanliga lärare i det ämnet är sjukskriven fick vi ha Yvonne istället och hade därför
bara repetition typ, vilket inte var särskilt underhållande, mest dryyyyyygt ju...
Det enda positiva var att vi fick sluta redan tio i två. Pallade dock inte stressa  till 14.04-tåget
utan umgicks lite with mah gangstagang och sedan tog jag 15.04-tåget istället in till
ängelholm där jag mötte upp rebecka.

rebecka, jag finns alltid här för dig! alltid o lite längre<3

imorgon blir det frisörteknik hela dagen, så det kan ju inte bli bättre!
på förmiddagen ska vi klippa och på eftermiddagen ska vi göra hårinpackning+massage
på varandra, ;P


<3

vad är vänskap för er?

jag skulle vilja ställa ett par nästan självklara frågar nu till mina läsare och hoppas
på att de flesta svarar, och svarar ärligt.

1.Hur tycker ni att en vän bör bete sig?
2.Hur tycker ni att en bästa vän bör bete sig?
är det någon skillnad?

3.efter ett ordentligt stort svek och hyfsat  mycket skitsnack bakom
ens rygg, bör man ta tillbaks sin vän snabbt ller bör man få henne/honom
 att inse hur mycket allt har förstörts pga dom?

4.har ni någon gång själva blivit utsatta för ett stort svek?
5.isåfall hur har det påverkat eran vänskap?


6.och sist men dock inte minst, har ni något stöttandetips
till hur man ska ta sig igenom en sån här situation?

tacksam för svar, måste få se det ur andras synvinklar

Dageeensdag

haha igår förväntades jag ligga o sova som en stock runt halv tio, gick dock inte som planerat.

- fastnade ett bra tag i duschen
- flippade med chrille
- hittade inga kläder till idag
- blev tvungen att plåga mig själv med hostmedecin ett antal gånger innan jag kunde somna
- fick även se chrille plågas, eller rättare sagt njuta av hostmedecinen, HAN GILLAR DE!

och efter allt de häääär så somnade jag, vilket var typ sent för mig!
var trots det duktig nog att vakna 05.55, ta på mig, käka en macka och
börja gå till bussen 06.32 och satt på bussen 06.45.
Framme vid båstads busstation gick jag SAKTA upp mot tågstationen och precis som alltid
kom Adele i uppförsbacken och jag fick åka med henne upp, och precis som alltid är det en
lika stor lättnad när man är uppe och inser att man sluppit den backen.

Skoldagen blev dock mysig, hade endast en lektion idag och slutade alltså 11.15. Bild&Form
var helt okey och kändes därför som typ en timme istället för tre timmar. Kanske var det delvis
för att jag dricker konstig hostmedecin... Hemma somnar man på direkten varje gång man tar
den, men i skolan måste man ju vara vaken vilket leder till total övertrötthet = flummig som sören.

Sedan åkte nästan alla mina kära klasskompisar hem och då fick jag o Bibbi ge oss ut på äventyr
eftersom mitt tåg inte gick förrens 13.04 och hon skulle slinga sitt hår 12.15.
Först begav vi oss till våningen under frisör där jag skulle skaffa mig ett skåp, detta gick alldeles utmärkt!
Sedan begav vi oss till matsalen för att Bibbi ville käka och där satt  vi med ett helt gäng från klassen som
det visade sig också hade stannat kvar för att käka. Sedan fortsatte vi till vår käre godisbutik och köpte mitt
efterlängtade godis och sedan gick vi en runda på stan, har skönt nog hittat årets höststövlar!
Bild kommer upp när dom är köpta o mina :)

Sedan var det bara för Bibbi att sätta sig i frisörstolen och slingor var på G. Dock var jag tvungen att börja
gå mot tåget då så inget resultat sågs av mig, hoppas det blev bra iallafall!

Nu ska jag nog sova lite IGEN,har precis vaknat efter två timmarssömn men som sagt, hostmedecinen
gör en totalutmattad!


<3

godnatt

hoppas på en lång sömn inatt
så nu blir de att duscha och sen gå o lägga mig
och sen vakna 05.45 >.< blir trött bara på tanken av de!

hoppashoppashoppas

lalalala, förhoppningsvis skola imorgon,
kommer bli galen annars!

mår typ bättre fast mina öron skiftar dock :(

så nu ligger jag o kollar på greys anatomy
och ska snart feta mig lite med några sliser pizza.

Har även haft godissug HELA dagen och vet inte
vad jag ska ta mig till eftersom jag inte precis får gå ut o så..

men jaja, hoppas iaf jag får träffa min kära klass imorgon.


<3

fredaglördagsöndag

Sry, bloggade inget igår, men sov hela dagen
mådde uselt, typ mycket värre än i fredags.

fredagen började trevligt men slutade med att jag
satt o kollade på film helt off så dåligt mådde jag.

idag vaknade jag tidigt och nu har jag en dunderförkylning
och öronont. ögonen och halsen har blivit bättre så åtminstone
något positivt...
får se om det blir skolan imorgon, vet inte om vi ska till
doktorn igen då fast hoppas att förkylningen lagt sig
tillräkligt mycket, jag hatar att vara förkyld i skolan!!

nej nu ska jag koncentrera mig på att bli bättre.
bara en sak till ; hoppas min klass hade roligt
igår på klassfesten :)


<3

ögoooonproblem och mys med emma

i morse kändes det hyfsat bättre i örat, SKÖNSKÖNT!
dock har jag börjat få ont i mitt högeröga nu istället.. att man pallar utsätta någon för så mycket problem under samma perioid :(

iallafall så tog jag 11.30 bussen in till ängelholm och mötte Emma vid stationen,
vi gick sen till graffiti och käkade där och jag har kommit fram till att jag är väääääldigt social nu
eftersom jag inte varit det sen i måndags ju ;/

sen tog vi bussen hem och nu har vi precis kollat på HSM2 och jag halvsov mig igenom hela filmen..
har också blivit ännu mer megaförkyld och jag pallar inte det ju!!!!

menmen, ikväll ska vi umgås och vara väldigt sociala, iallafall jag om jag orkar vill säga ^^,
bloggar av mig senare kanske :)



<3

OOOOOOOOOOOOOOONT

just nu vill jag bara spola tillbaks tiden en vecka för då hade jag inte gjort det dumma
beslutet att vara ute hela fredagnatten! och sen mått såhär denna vecka,

visst det har bara blivit mycketmycket bättre och jag var typ helt övertygad om att jag
skulle orka med denna helg som skulle bli sjukt rolig!!!!!! men sen typ för två/tre timmar
sen så typ fick jag SJUKT ont i mitt högra öra och det är inte öroninflamationsont utan
ontontontont! så jag och min syster tror att min trumhinna har sprängts eller något
liknande för såhär ont är faan inte normalt att ha!

har fan bara bölat och gått fram och tillbaka och sen har jag legat ner och inte kunnat
röra mig, så fruktansvärt ont jag har ! lär ju dock ej bli någon redig sömn denna natt heller!


(ursäkta för mitt språk i detta inlägg)

lock för öronen :(

usch, har megamycket lock för öronen nu och det vägrar att släppa..
det är så sjukt jobbigt!
känner mig dock hyfsat bättre i halsen o så..

nu har jag precis duschat och om ca en halvtimme kommer mamopap hem
så då ska vi käka. gotte, har inte käkat något på hela dagen!

ajajaj, vad ont jag har i mina öron!!

iaf, imorgon tar jag bussen 11.31 in till ängelholm och möter upp Emma där :)
trevligt som sören!


<3

sjuk o megaförkylning ;/

idag vaknade jag typ halv åtta och sitter nu och kollar på Desperate Housewives och
försöker skriva mitt svenskaarbete. PALLA!
Min förkylning har slagit till ännu hårdare nu.. jag orkar inte att vara förkyld ju..
Dock börjar de bli lite bättre med allt det andra.
Måste ju bli frisk till imorgon åtminstone eftersom jag ska möta Emma i ängelholm
runt elva. Helgen kommer nog bli rolig , får iallafall hoppas på de.

nej nu måste jag återgå till mitt pluggande.


<3


Sick and tired

Nu har man precis tagit dagens andra penecelin tablett.. roligt värre ju..
Vaknade halv sju i morse och kunde inte fortsätta sova och är alltså enormt trött, så sen dess har jag kollat på Desperate housewifes, liv kallas de ^^,
Känner mig en aning piggare för tillfället iallafall, men tyvärr går de upp o ner..
Skulle inte gå till skolan igen förrens på fredag men fick nyss reda på att vi är lediga då vilket är skönt för min del eftersom jag inte tror att jag kommer vara så himla kry då, eller jaa man vet ju aldrig. Då får antagligen Emma ta tåget in till ängelholm eller båstad själv och sen får jag möta upp henne där.

hoppas man blir frisk till helgen då alltså. Nu ska jag återgå till att kolla på desperate housewifes och ska även
avsluta mitt engelskaarbete och börja lite på frisöryrketshistoria-arbete. funnyfunny! men man vill ju dock ej hamna efter i skolan efter bara några veckor..


<3

Desperate housewifes


Ofta inte desperate housewifes är toppen.

Sånt gillar vi!


Sjuksjuksjuk..

Såå.. Idag vaknade jag 05.35 och kunde verkligen inte sova mer. Hade fruktansvärt ont i halsen och i öronen :/
Var ändå tvungen att åka in till hbg där jag skulle på röntgen som uppföljning efter olyckan. Där skulle vi vara 08.30.
Var klara där runt 10.00 och då åkte vi upp till M&M och käkade birkabröd. Åkte hem därifrån vid halv elva och sen var det ner till vårdcentralen 11.30.

Där fick jag reda på att jag har halsfluss ev. körtelfeber, hostasomini, näst intill öroninflamation, förkylning och feber...
Inte sådär roligt nej, eftersom jag tycker om att gå till skolan så fruktansvärt mycket!

Och kul nu när alla ska börja klippa imorgon!! :/ Dock hade jag nog inte orkat gå till skolan ändå, för känner mig så otroligt sjuklig lixom.. Får hoppas att jag blir frisk till helgen och kan gå till skolan åtmistone på fredag eftersom helgens planer var att umgås med Emma. <3

Nu ska jag fortsätta spotta i min skål (kan ju inte svälja) och kolla på Desperate Housewifes..


<3

SJuuuuk , palla ens :/

Ofta jag ens bloggar ändå även fast jag sa att jag inte skulle.
Börjar nu bli rätt uttråkad men det håller nog ett tag till. Imorgon blir det inte skola för mig, utan ska in till hbg då till läkaren och sen hem för att soooooova. + att jag inte får äta idag efter klockan tolv, asså omg, världen går ju under då..

nej min dag började sjuuukt flummig. Jag o Emma jobbade tillsammans hela förmiddagen och det var väldaaans roligt.
Gjorde klart typ själva arbetet på ca en timme och sedan var det bara att flumma under två timmars tid.
Sen blev jag dock ännu sjukare än vad jag tidigare varit så det var lite osoft..
Så nu har jag ont i öron+hals och megaförkylning och feber.. Palla. jag som inte vill missa skolan!

Men iallafall, som ni kanske förstår så har dagen mest bestått av sömn(!) hur skönt som helst, fast dock mindre skönt när man vaknat och känt hela sjukan..

Nu ska jag återgå till att kolla på Desperate Housewifes, ofta jag inte är uttråkad...


<3

sjukling dåjaaa.. :/

Är sjuk som in i bomben :(
Tog 13.04-tåget hem idag och somnade direkt jag var hemma då.
Vaknade precis..

Därför avstår jag från att blogga idag..

Bara att säga att imorgon ska jag in på läkarbesök sen olyckan, får hoppas allt ser bättre ut ju
och sen hoppas jag på att få åka hem o sova..


<3

Slappedag

nu ligger jag och kollar på Desperate housewifes. Liv kallas de :)
M&M åkte hem runt fyra och mam&pap kommer hem runt sex imorgon bitti.

Dagen har bestått av mycket sömn, riktigt skönt har de varit! Sen var jag även duktig
nog att räkna lite matte, dock inte tillräckligt mycket eftersom Becka kom o störde mig.
Vi var ute en runda och sen när vi kom hem lagade vi asaäckliga pannkakor så
vi käkade typ vars en ^^
Hon åkte typ nyss hem så nu tänkte jag räkna några tal, duscha och sen gå o lägga mig
faktiskt.. Det hade varit riktigt skönt..

Haha ofta inte jag hade somnat när Anna o Chrille kom hem inatt och att Anna bara
slängde sig på mig :) Underbart ju.


<3

Kväääällen

Har spenderat min kväll tillsammans med Filip, Joel och Patrik.
Kom nyss hem från Filip dåå. Trevligttrevligt.

Vi har mest varit rastlösa och även varit på Mackedonkan
där dom skulle feta sig. Sedan träffade vi Vasquez o Sickanskallen inne i stan.
Dom skulle gå på bio :)
Det var allt för länge sen man träffade Vasquez <3 Får bli snart igen!

Hemma hos Filip sen kollade vi på Tokyo Drift, så maxad film alltså!
Och nu ska jag kolla på någon film uppe i Sis rum eftersom hon är
ute och partajar :)


<3

Laaaaaal

Nu är jag liiite mer uppvilad, och de gillas!
har nyss duschat och sitter nu här och lyssnar på partymusik,
dock ej bra för är just nu bara på festhumör ju..

Ska snart äta grillat, eeeeh ofta.
och sen ska jag fixa mig och sen ringer förhoppningsvis
filip så ska jag umgås med honom o co. mycket trevligt får man hoppas :)

<3

Underbara kväll

Okey, gårdagen då alltså.

Sarah följde alltså med mig hem, och så klippte hon mig o lite så.
Sen gick vi ut en runda och runt sex så ringde Emma och sa att dom svängde
in till båstad, dock fick dom vänta tills vår buss, som skulle gå 18.30, var framme
18.55. Hade en väldans underhållande bussresa. eller så hade vi inte det... haha.

Iallafall, vi mötte upp Emma och Angelika vid Abbes och käkade mat där dårå och
sen gick vi till fotbollsplanen och kollade Båstad - Förslöv/Grevie. Gick inte så bra för
oss då.. Tog sen 20.10 bussen hem och även Emil följde med och sen vid halv tio
mötte vi upp Bertil vid bussen! :D
Det blev en rätt underhållande kväll då. Sen körde Chrille upp Bertil o Emil till bussen
som gick 01.30 och sen åkte vi in till ängelholm en snabb runda till statoil 24/7 öppet
för att Chrille skulle ha snus, och sen kom vi då hem alltså. Och sen kom annat trevligt
folk o hälsade på en snabb runda.. eller jaa.. typ.


Idag ska jag ta det lugnt.. Sarah somnade 03.00 och Angelika 04.30 och sen jag o
Emma då 07.00. eeeeh pallar vi ens..
Sen vaknade jag då tio idag så behöver ta det lugnt. Somnade dock ett tag igen men
är ändå sleden..
Ska förmodligen vara social ikväll, trevligttrevligt ^^


<3

lalalaallaaaa

Sooooooft, har glömt blogga om gårdagen, bloggar mer imorgon!!!
:D

Datoorkunskaaaap

Har just nu datorkunskap, yeeeeey happy days lixom.
Slutar dock om en halvtimme och sen har vi lunch.
Sista lektionen engelska, är väl hyfsat okej.

Sen efter skolan följer Sarah med mig hem och så stannar
vi och handlar hem mat och lite senare kommer Angelika och
Emma också, Myspys där ja :)


<3

Söööömn

Ååååh, ofta inte jag vaknade för ca en timme sen (a)
Fyfasiken vad underbart skönt! Det var precis vad jag behövde!

Nu måste jag dock städa upp lite här i källaren eftersom
Sarah, Emma o Angelika kommer imorgon och här inte
ser för jädrans najs ut -.-
Kanske bäst o sätta igång nu då för sen är det duschen
och sängen som gäller för mig<3333 big need på de.

4/9

Nu har mollan ÄNTLIGEN kommit hem från skolan.
Blev typ skitglad när jag skulle hinna med 15.04-tåget från halmstad
men självklart när jag kommer fram till stationen så är tåget ca 25 minuter för senat.
Fatta att jag fick stå o frysa i typ 40 minuter. that sucked.
Sedan körde det  typ skitsakta för det var något tekniskt fel på tåget så hann inte med
båstadbussen hem utan fick åka in till ängelholm och ta bussen hem därifrån.
Träffade dock jonas vid hållplatsen så vi snackade och tog igen missad tid, trevligt :)
Sedan åkte jag även samma buss hem som  becka o co. sooft.

Bortsett från min eftermiddag så har det varit en riktigt soft skoldag, fast har typ varit
helt utmattad ^^, Gjorde även matteprovet kapitel ett idag, skönt o bli av med första iaf.
Jaa, hade alltså matte och svenska idag. svenskan var ju sjukt underhållande!
HAHA! Behöver man säga mer än att jag trivs väldans bra i min klass?! <3

tänkte sova lite nu men bloggar av mig senare kanske :)

nattiie

Nu har jag softat med emelito lite. han ska snart ta bussen hem o så.
Vi har kollat på The holiday, eller jaa, kollat o kollat ,mest okollat lixom.

+att jag klippte mig i fingret idag då jag klippte min docka. fett misslyckat, men jag kan ju inte

hjälpa att jag är vänsterhänt och hade en högersax ^^

underbaaaart.


Även pratat lite med simon idag, skönt o prata av sig lite med honom ^^


Ska snart pömsa, så fort emil har gått typ :D haha


<3


3/9

Nu har jag hunnit komma hem från skolan, äta och ta det lite lugnt.
Dock var jag inte hemma förräns typ en halvtimme senare än vanligt eftersom de håller på med vägarbete i båstad.

Skoldagen var som vanligt rolig. Brjade med att samlas i en av teorisalerna och sedan gick vi till träningskompaniet tillsammans eftersom vi får gymkort där för 150kr/år. Soft som in i bomben + att de var en snygging som låg o pumpa där ;D
Sedan gick vi några stycken till Mirage och kollade på massa frisörprodukter, huur underbart som helst! Fatta hur mycket man längtar tills vi får börja klippa o så vilket förmodligen blir nästa vecka :D:D

Efter lunch hade vi frisörteknik igen och då skulle vi tvätta håret på skallen som vi fick tredje dagen och sedan lära oss göra frisörbenor o liknande. Men blev lite för ivrig och klippte även min docka då ^^ Men de var soft, haha.

Om ungefär en timme ska jag upp och möta emil vid bussen , fett naais o träffa honom igen :)

bloggar kanske senare

<3

Nattinatti!

Klockan är endast 21.09 nu och jag är redan "off to bed",
sov sött sötnötar :)

<3


2 september

Usch så sliten man är nu.. Har dock haft ännu en rolig skoldag.
Hade till en början frisörteknik idag där vi jobbade i par och tvättade håret på varandra o så. Avslutade skoldagen med att ha materialkunskap. Helt okej.
Hade tur som hann med 15.04 tåget till båstad och väl där umgicks jag med Paulina och Cecilia tills 16.40-bussen till förslöv gick. trevligt som attans. Träffade även en gammal mellanstadieklasskompis på bussen. Riktigt kul att få träffa honom igen! Det var ett bra tag sen sist. Kul o snacka lite minnen och så. 
Väl hemma käkade och umgicks med M&M och sedan somnade jag en stund. Kollar just nu på Saturday night fever, skum film...

Blir förmodligen en tidig kväll för mig och imorgon är det endast frisörteknik som står på schemat, skojskoj.


<3

Äntligen sovdags

Nu ska jag strax gå och lägga mig
Har mest bara tagit det lugnt och så efter skolan eftersom min hosta och förkylning ligger på som sören. vill dock ej vara hemma från skolan eftersom jag tycker det är så förbaskat roligt där!  Hoppas bara min lilla sjuka försvinner snart. är inte allt för roligt.
Chrille var även här och umgicks med Sis, "AVTAL MANNEN!" haha.
Nu har jag precis varit ute och träffat Simon, var ett bra tag sen sist men mycket trevligt o träffas igen.

Aja, onetreehill s.4 är snart slut för mig och då blir det sängen som gäller.

godnatt

<3

Dagens dag!

Idag kom jag hem runt halv sex efter ännu en superflummig dag i skolan. Trivs enormt bra i klassen. Btw så ringde dom från Helsingborgs intagskanslie och sa att jag kommit in på frisör där med, började skratta lite smått för mig själv då eftersom jag nu aldrig skulle få för mig att lämna min klass.

Har som vanligt hänt massor med roliga grejer idag. Pinsamt nog 'r vi nästan alltid dom som alltid ska  höras mest. Vid lunchen hade vi typ karaoke vid matbordet och ett gäng killar satt vid bordet intill, dock tänkte inte vi på att det hördes så mycket som det gjorde så vi började rycka och sjunga "turn around" o så till killarna. hahaha. Vi fick dom iallafall att  vända sig om. Deras kompis fyllde tydligen år så dom bad oss sjunga för honom, ofta vi ville de.. Nää iallafall, det var riktigt roligt.  Sen på sista lektionen när jag o Sarah skulle gå ner till ett av grupprummen och jobba  gick vi förbi dom killarna. En av dom sa då till oss  "eeey du, du tappa något!" . Utan att förstå att jag var mitt inne i en diss svarade jag  "vaa,vadå?".  Sen kom knäcken som fick hela deras gäng att skratta sönder -  "farten".  haha, ofta de ens var roligt? Så nu har Sarah kommit på en sak vi ska säga till dom nästa gång vi träffar dom .

"eeey du, du tappa något!"
"vadå?"
"STILEN"

Den är ju klockren om något. Tänkte slappa lite nu o så. :)

RSS 2.0