tidig morgon >.<

nu har jag precis kommit hem från ängelholms sjukhus. Jag hade en röntgentid där (pga min handled) 07.50...  men vem ger en sådan tid på ett höstlov + en fredag?! uschsuch. det gillar vi inte.. men vad vi gillar är att jag kommer vara väääldigt pådé ikväll eftersom jag lär vara övertrött ;p

funderar på att gå och lägga mig en stund nu för att sedan åka in och möta Emma, förhoppningsvis iallafall, klockan kvart i två. sedan blir det till att möta Sandra kvart i tre. (y)  hoppas på en toppenkväll  brudar:*

 

you know you love me :*

aggroryck på föräldrar

blir så trött på föräldrar! ibland då alltså. ibland är dom mycket bra, men ibland förstår man inte vad dom håller på med, tyvärr! har ett väldigt bra exempel som just inträffade faktiskt.

min ena klasskompis som skulle komma ner från halmstad imorgon för att umgås och gå på madison, meddelade nyss att hon kanske inte kommer för att hennes pappa har "ångrat" sig. jaa precis, han har ångrat sig.
allt var planerat, var/när vi skulle mötas och vad vi skulle göra och när hon skulle hem o så, och båda hennes föräldrar hade sagt ja. men nu är det bara hennes mamma som tycker att hon ska ut o roa sig.. palla att föräldrar ska ha sån stor makt över ens liv egentligen. det blir ju fan inte bättre av att man ska sitta isolerad och inte ha något liv alls eller!

pallar inte aggra mer det ska lösa sig
och min älskade vän SKA komma ner oavsett!

och tro inte att jag hatar din pappa nu bara för han är hääääärlig ;D


you know you love me :*



 


biobiobio?

nu har jag vaknat och är på ett konstigt humör känner jag. vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan, men jag är varken glad eller ledsen och känner att jag måste göra en sak , men vet dock inte vad det är jag måste göra. uschsuch, som jag ogillar den känslan. man blir bara förvirrad...men den försvinner förhoppningsvis snart.

idag ska jag försöka tvinga med någon stackars person på bio för att se "High School Musical 3". alla säger förvisso att den är väldigt dålig men jag vill ändå se den.. och alla har redan sett den nu så det kommer bli jobbigt att hitta mitt offer. men jag tycker att man kan slösa en tidig kväll på att kolla denna bio med mig... så om det är någon som känner för det så börjar bion 17.30 i ängelholm . Det är bara att höra av sig till lilla mig :)


you know you love me :*

Disneylovers elle?

Är nyss hemkommen från Matilda nu. Vi hade väldigt trevligt och kollade på "Lady o Luffsen", så mysig den filmen är. Vi fick dock en stor besvikelse... Vi har alltid förknippat filmen till julen mest därför att i scenen där dom precis har käkat och gör tassavtryck i snön ger en julkänsla. men neeejnej, så var det verkligen inte för det visade sig vara cement som hundarna stampar i.. kul att det förstörde hela "Lady o Luffsen"- känslan..men jaa, så kan det gå ibland, men vad ska man nu förknippa filmen till lixom..?
Jag och M kom även fram till att det ända vi gör är att kolla på teknade filmer. sist kollade vi lixom på Aristo Cats (eller hur det nu stavas) . Men någon måste bli disneydrabbad och tydligen är jag och M typ de som blivit mest drabbade.. men det gillar vi! jag förstår mig verkligen inte på folk som inte gillar teknade filmer, dom är ju så mysiga :*

förövrigt sitter jag och har en väldigt givande konversation över msn med min lillebror..eller givande och givande, den går mest ut på att säga så många elaka ord till varandra som möjligt även fast inga av orden passar ett enda dugg in på varandra.. Syskonkärlek helt enkelt  ^^,



you know you love me :*

Fjortisdrabbad?!

Min gårdag blev väldigt trevlig, dock spontan, men de gillar vi, haha. Jag och Angie fick oss även en riktig funderare angående om vad en fjortis verkligen är. Alla har olika definationer men kan någon egentligen förklara precis hur en fjortis ser ut eller beteer sig? Jaa, iallafall blev jag och A kallade för fjortisar utav en liten suring bara för att vi skrattade lite(!) när vi gick på stan. Nu tror ni säkert att vi gick och gapflabbade men så var det verkligen inte och det lovar jag. Jag ser mig själv inte utifrån eller , självklart inte, genom någon annans ögon vilket gör det väldigt svårt att egentligen kunna avgöra om jag faktiskt är fjortis eller inte. men så jag känner, vilket jag tror är det vitkigaste, är det verkligen inte att jag är fjortis. och om folk vill tycka det, Go ahead, enjoy, för jag bryr mig faktiskt inte. Jag har ett väldigt roligt liv och bara för att inte vissa andra har det så tycker jag att man behöver kalla dom som har det för fjortisar >.<

Iallafall, jag köpte mina efterlängtade skor fast var dock tvungen att byta till en storlek mindre idag (strl. 37) och det kändes hemskt!
Vi hade ju vårat studiebesök på Make Up Store vilket gick bra.  Jag åkte hem med 13.04tåget och var hemma runt tre och då sov jag en bra stund och nu har jag precis kollat klart på filmen "Föräldrarfällan", haha så underbart, det var ett tag sen de...

Hade planerat en tidig kväll nu men smsade precis med Matilda  så det blir nog till att vandra upp till familjen Borgcrantz och vara lite social :) eller aah, om jag vågar gå i mörkret själv (a)


Angie♥Mollan

Hell yeaaaah baby ;)


Halmstad Baby ;D

Nu är det ca enoenhalv timme kvar tills min buss in till ängelholm går. därifrån ska jag ta tåget in till halmstad ;) Och möta upp Angelika och gå och kolla i affärer lite, ska köpa ett par skor baa. sedan ska vi nog gå på bio o så och imorgon ska vi till makeup store eftersom vi ska få information till vårat arbete . :)

lala hoppas på härliga dagar.

<3

helguppdatering :D

Fredagen resulterade i en massa flummande. Jag, Tine och Sarah var dom enda som sov hos Angelika denna natt. Vi sminkade oss totalt galet (lovar att det kommer upp bilder på det sen) och sedan spelade vi in en massa videos då vi dansade till blandannat Spice Girls Wannabe, haha ;D  Jag och Angie var uppe längst denna natt, vi gick och la oss runt tre efter en massa skrattanfall. Hur mysigt som helst hade vi, lixom spagetthi hit och ägg dit ^^



Lördagen började med att jag, Tommy, Tine, Sarah och Robin åkte in och handlade mat till senare. När vi kom hem igen så hade EmmaP kommit så vi softade lite grann och sedan blev det full stress och alla vi tjejer fick nog våra små utbrott ^^ haha. men det va de värt för slutresultaten blev toppen tycker jag (:  
de andra kom runt åtta, då Angie och jag trodde att klockan var typ tolv, haha trevligt där ju :) vi hade väldans roligt och det blev en kväll med mycket skratt, dans och en massa galenskaper!



Söndagen var dock inte trevlig att vakna upp till, huset såg ut som en äkta svinstia och det var bara till att börja städa (dock hjälpte vissa inte till) . men några timmar senare såg huset fint ut igen ^^ . Hände dock lite skit sen, vilket slutade med att jag, tommy och angie hamnade på mc donalds vid tolv. sedan släppte dom av mig vid tågstationen, mitt tåg gick hem fem över ett. väl hemma var klockan typ tre och regnet bara öste ner >.<



sov och slappade en bra stund igår och sedan vid halv sju tog jag bussen till grevie där alex mötte upp mig och sedan vandrade vi upp till Laura tillsammans. de va en myspys kväll och efter att alex stuckit hem igen blev det en massa återblickande och mycket skrattande. väldigt trevligt.
Sis hämtade mig vid tio och när jag kom hem kollade jag lite på Americas Sweethearts men vid kvart i tolv kom Micke och Fredde hem till mig så vi gick ut en runda och töntade oss lite. kom hem vid ett igen och då dunsade jag i sängen. skönskönt.



hittills har jag äntligen skickat in mitt materialkunskapsarbete och duschat och plockat upp lite på rummet. Laura och jag kanske ska träffas en snabb runda innan hon ska träffa sin Simon. trevligttrevligt..
ikväll får vi se vad som händer .

you know you love me
xoxo gossipgirl

haha var bara tvungen, äkta Sarihs :)

förresten, tack för en sjuukt rolig helg med er tjejer! ni är bäst <3

förresten igen, GRATTIS ANGELIKA som fyller 16 idag!!!! <3

lala, at angelikas place

Befinner mig just nu hos Angelika där jag, Tine, Sarah och Angelika håller på att fixa oss för fullt. stress stress stress säger jag bara!

gårdagen var väldigt mysig men denna kväll blir nog mysigare ;) hehe.

men nu ska jag gå ner och höra om Angelika vill sota mina ögon (a)

halmstad nästa

Nu kör M&M mig ner till båstads tågstation , halmstad here i come ! ;D


ändrade planer :)

då blev det ändrade planer idag. jag tar tåget 16.36 från båstad istället. och sedan kommer Angie och Tommy o hämtar mig, Sarah och förmodligen Tine vid tågstationen :) det ska bli soft vettu.
Så nu hade jag tänkt softa ett tag, kanske ta ett bad och kolla på någon bra film, sedan ska jag plugga de sista..det är bara att höra av sig om man vill träffas en runda :)

så rolig helgen kommer att bli


min dag och den kommande helgen (y)

idag började äntligen det efterlängtade höstlovet och det gillar jag stenhårt! Alltså innebär det att jag slipper gå upp 06.00 i lite mer än en vecka, tummen upp för de då! skulle egentligen haft engelska imorgon men där har vi enskillt arbete, vilket innebär att  det kan göras varsomhelst. alla i klassen föredrog, utan tvekan, att göra det hemma ^^,

imorgon ska mam&pap flyga upp till stockholm från ängelholm vid halv tolv. m&m skjussar dom in och då passar jag på att åka med för att ta tåget 12.13 upp till halmstad. Där ska jag möta upp några roliga tossar och sedan åker vi hem till Angelika för att sova där. Jag kommer inte hem förrens på söndag eftermiddag tror jag så det kanskekanske kan bli brist på mitt bloggande, men ska försöka att småblogga lite dåochdå.

nej, nu ska jag fortsätta med mitt projektarbete som ska mejlas in senast imorgon. är klar med 8/9 delar så jag blir klar med hela när somhelst :)

bjuder på en video som får mig att skratta haha.
scenen från "27 dresses" då dom sjunger låten "Benny and the Jets" ;p

onsdag :)

Min dag har varit soft... Frisörteknik hela dagen, fast efter lunch färgade vi ögonfransarna på varandra, så de var kul iaf :) bra resultat också! Efter skolan fikade jag med EmmaP och sedan stack vi och tränade stenhårt(!) sedan bastade vi en stund och snackade en massa skit, wihooo! 

tåget avgick från halmstad 19.04 och anlände i båstad 19.22. gick ner till mammas  gym och hennes träning var klar 19.45. alltså var jag hemma ungefär åtta.

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig, för jag måste orka med morgondagen >.<

<3

så himla bra låt!

Beyonce - If i were a boy



dagar o planer :)

jag tycker jag börjar bli lite seg på bloggfronten här faktiskt.. det  håller inte ju!

iallafall, min måndag och min tisdag (hittills) har varit väldigt bra. lektionerna har varit soft fast tyvärr flummade jag och Angie liite väl mycket idag på bild&form och fick vår första lilla utskällning, men det var värt de :)  jag har dock varit enormt trött o seg båda dagarna. och jag kan ju lungt säga att det ska bli väldigt skönt med höstlov! men man hade ju lätt föredragit sommarlovet igen, he-he, men ja, höstlov är ju bättre än inget lov alls iallafall! (y) ungefär såhär kommer mitt höstlov se ut :

24/10 - stanna kvar i halmstad hos Angie tillsammans med Sarah eller umgås med trevligt folk här hemma
25/10 - upp till halmstad tidigt för att åka hem till Angie där det senare på kvällen blir födelsedagsfirande eftersom Angie fyller år på måndag
26/10 - åka hem till förslöv, och sen inget bestämt
27/10 - inget bestämt
28/10 - halmstad upp till Angie
29/10 - Halmstad med Angie ev. att jag åker hem senare under dagen
30/10 - inget bestämt
31/19 - hoppas på madison
1/11 - inget bestämt

Hur ser erat höstlov ut? :)


nattinatti :*

God natt käre läsare.
Imorgon ska jag vakna redan 05.45, hoppas jag överlever måndagen!

och hoppas ni får en trevlig början på veckan :)

(bjuder på en gammal goding ; jag och Olivia för ca 4 år sen)


Paulinadag :)

befinner mig just nu i båstad hemma hos Paulina.  Väldigt trevligt och alltid lika mysigt att umgås med henne.
jag ska ta bussen hem om en timme dock, sorgligt men sant.

väl hemma blir det till att plugga igen(!). det är typ det enda jag gör nuförtiden, men det är lika bra att få det gjort ju.
tänkte lyxa till min blogg här lite genom att lägga ut en bild på Paulina.
Grattis käre läsare!

<3

Pluggpluggplugg!

Gud vad hårt jag pluggar nu! fick dock göra ett litet avbrott innan eftersom jag var tvungen att prata med Angie i ca en halvtimme. de gillar vi! Nu har jag gjort 5/9 delar vilket innebär att jag snartsnartsnart är klar..

Ikväll vill jag åka upp och sova hos A men får se hur det blir med den saken.. om jag får så åker jag direkt förstås ;p
annars får jag krypa upp i soffan med täcket och kolla på lite OC.. det hade varit skönt de..

Nej nu ska jag fortsätta plugga och försöka bli klar med åtminstone 7 delar.. haha!  Heja mig baa..

lördagsöndag

Min lördagskväll spenderades tillsammans med Emil, Ted, Fredrik och Fredrik. Det var väldans trevligt att få umgås med dom igen eftersom det var ett tag sen sist. Vi var hemma hos mig, vi var på statoil, och vi kollade film hos mig.
På statoil lyckades jag och Ted konstatera att vi var riktiga nolifare som hängde på statoil och köpte en godisbit itaget.. haha. vi konstaterade även att Mores omslagstjej inte såg ut att passa in där. Hon hade inte det där porriga i blicken lixom. haha, liv kallas de (y)

Vi kollade på filmen "Bondgården" som är hur sjukt rolig som helst. Sedan lämnade mina kära vänner mig runt 02.00. Och då däckade jag direkt i min säng, huhu.

Idag är det söndag och jag ska pluggapluggaplugga! Mitt mål är att bli klar med Projektarbetet idag. hoppas det blir så... Ni får gärna ge mig en anledning till att pausa lite från mitt pluggande ^^,

nej, nu är det dags att börja! Hör av er om ni vill ses

dag

fredag... jag var duktig. Jobbade på bra i skolan och sedan när jag kom hem var det bara till o sätta sig o fortsätta plugga. Familjen var iväg så jag fick huset för mig själv. och nej jag rev inte huset utan somsagt, istället pluggade jag fram till halv tio ungefär.. jädrans projektarbete! och har ändå hälften kvar!

jag gick och la mig halv ett igår och vaknade halv ett idag. då följde jag med mamma in till ängelholm och käkade och köpte en klänning, de gillar vi (y)  och nu sitter jag vid min käre dator igen och ska fortsätta med arbetet... *suck*

om ca en timme åker familjen till kusinerna men själv ska man stanna hemma och plugga lite och sedan laga mat o umgås med ett par andra. trevligt, puss på de :*



mattesvenskaträning

Jaa ungefär så har min dag sett ut. Den har varit lagom seg och vi har även varit väldigt flummiga.. Jag har dock arbetat väldigt bra tycker jag (y) Mejlade nyss in svenskaarbetet som vi började på idag och som då skulle skickas in nu ikväll. Det var skönskönt!! Snodde även en bild på Michelle för att ha med i mitt svenskaarbete. haha hoppas de var okey gullunge :) 

Idag tränade jag tillsammans med Therese och EmmaP. väldigt seriöst brudar , haha ;) Får dock bli mer seriöst nästa vecka, annars HÅLLER DET INTE! haha!

Datorkunskap och Engelska imorgon, det ska jag förhoppningsvis klara av.  Kanske tillochmed får åka hem efter DK:n eftersom vi har eget arbete på engelskan, hoppas!!

Vi får se vad fredagkväll bringar , det blir säkert bra. skulle dock tro att det blir en lugn kväll för jag känner att det behövs.

<3

höga krav o dålig planering?

Min dag har varit jobbig men bra. vi hade frisörteknik hela dagen och jag tror att hela klassen var väldigt trött idag..jag gick dock kvartiett för att jag skulle fixa lite i båstad. sedan färgade Ida mitt hår och de blev toppen (y)  Kom hem för ca en timme sen och har bara tagit det lugnt. funderar på att gå och lägga mig rätt så snart så jag slipper vara totalutmattad imorgon!

fick väldigt höga krav på mig i fredags tror jag de va. Jo nämligen att jag aldrig skulle erkänna när jag hade tänkt fel eller tänkt något trögt. alltså med andra ord, att jag skulle sluta idiotförklara mig själv. men hallå ?! det är faktiskt svårt att låta bli att vara ärlig. jag vill inte hålla sånt inom mig och dessutom är det väl lite roligt ändå Angelika? ^^ Men det kanske är bud på att hålla igen när man har tröga tankar inom sig.. haha. får se hur det går med den saken.

Imorgon väntar matte och svenska, skolk? jatack! men tyvärr så är jag så duktig att jag faktiskt ska gå imorgon..sedan blir det till å träna och efter det hem och börja på projektarbetet(!) som ska vara inlämnat på tisdag och jag har varken informationen eller böckerna för att kunna börja. måste verkligen ta tag i det imorgon! haha.

<3

lalala

usch, sitter här och kollar igenom massa gamla bilder och därmed minnen. Det är hemskt hur snabbt man kan växa ifrån varandra igentligen. Det borde inte vara så lätt som det är. Men det är väl en av de svåra sakerna med livet. att acceptera och gå vidare. för hur mycket man än önskar att spola tillbaka tiden så går det inte. och då kan man lika gärna lära sig leva med det istället för att hamna på botten varje gång man inser att något sådant har hänt.

Man får helt enkelt se det från den ljusa sidan. Tänk på dessa underbara minnen du får. Sluta tänka på att det är du som har gjort fel i er vänskap, för om inte båda lägger tid på att få det att fungera så finns det ingen chans att det gör det.

<3

uppdatering återigen ^^,

Lördag
soft hela dagen. planerna var egentligen att åka upp till halmstad för att gå på bio men så blev det inte. Istället begav jag mig till båstad där jag umgicks med Paulina vilket var riktigtriktigt trevligt! Vi fick chansen att prata om väldigt mycket och min lördagskväll kändes därför välbehövlig :)

Söndag
Vaknade ca 13.00 och slappade sedan resten av dagen. hade verkligen ingen ork till någonting, men sådana dagar behöver man också.

Måndag
Hade en underhållande men tråkig skoldag och efter skolan blev det tränatränaträna! var i båstad runt 18.30 och då umgicks jag med Cecilia fram tills 19.05 då mam hämtade mig. kom hem, softade och somnade ^^,

Tisdag
blev skjussad till tåget av sis. hade därför hela 45 minuters sovmorgon. Fast tåget, som egentligen går 07.36, blev idag försenat till 08.10!!! och de sög ju. hade frisörteknik på förmiddagen och sedan slutade vi för dagen 11.15. umgicks då med Angelika och sedan tog jag tåget hem 14.04. och nu tänkte jag plugga lite .


<3


Uppdatering ^^,

Min fredag
började en kvart försent, alltså halv nio, för att vår vikarie försov oss. Och sedan slutade vi kvart i nio för att vi tydligen inte behövde vara i skolan (!). det var ju kul och höra när man har åkt en bit för att kunna vara med på lektionen! blir så irriterad på sånt. och sedan visade det sig att mitt tåg inte skulle gå förrens 11.04 så jag och ett par andra gick och käkade frukost och sedan umgicks jag med Angelika och Theresé . Becka smsade mig senare och frågade om inte hon kunde komma upp till halmstad. Så jag umgicks med A&T fram tills ett-halvtvå för då kom Becka och då stack vi ut och gjorde halmstad osäkert ;)

vi tog fyra-tåget hem och var hemma runt 18.00. då åt jag och sedan kom becka och hämtade mig. vi gjorde oss iordning oså och sedan drog vi till VK (skäms fortfarande över att säga att jag ska dit). Det var trevligttrevligt och vi drog hem runt ett :)


återkommer senare med dagens planer


<3


fy på dig mollan

men ojojoj , vad har hänt med mitt bloggande?  Det enda jag har att säga är att jag har haft fullt upp 24/7 de två senaste dagarna nu.. Men roligt har jag haft det .. Igår blev vi tillexempel inpregade på en toalett ca 23 stycken för att några treor(?) hade tävling om det.. jobbigt var det kan jag säga. efter skolan umgicks jag sedan med Ikkis, åååh det var väldans skönt och behövligt!

Dagens dag har varit uttröttande.. jag har typ somnat så fort jag satt mig på tåg/buss osv. Fast vi har dock haft väääldigt kul tillsammans . helt speedade må jag säga..

nu hade jag tänkt gå och vara lite social. men hör förmodligen av mig senare ;p

hej mitt humör går upp o ner?

finns bara ett ord som kan beskriva hur jag känner mig just nu in this very moment ; Lycklig


alltså, för tillfället har jag ingeting att klaga på, men vem vet, det kanske kommer senare ;s


jaha?

jodå, fram till för ca 35 minuter sen har min dag varit mer än bra.
Vaknade i tid, skolan gick bra, väldans flummigt dock,  träningen var
asrolig till en början då jag tränade tillsammans med Emma,
fick lite trubbel efter ca en timme dock men det blev nog bra tillslut.
åkte hem till Emma och umgicks fram till att mitt tåg skulle gå.
så de va naaais.

Men kom hem runt åtta och nu för ett tag sen så kom typ en slags
depression typ helt plötsligt, and i hate it. varför ska allt vändas så
fort man börjar känna sig riktigt, riktigt lycklig?
det är så otroligt jobbigt så det är sjukt!

för en gångs skull är man lycklig och då vänder det.
TACK, tack som fan!

sista inlägget för dagen

nu är mitt enda mål att få gå och lägga mig i min stora säng under mitt varma fluffliga täcke...
men måste dock packa mina saker inför morgondagen först. ska träna efter skolan och skiter nog därför i att ha med mig datorn till skolan (a) så imorgon kommer jag alltså inte hem förrens runt åtta, men de gillar vi (y)

Godnaaaaatt <3

ZAC EFRON

har endast tagit det lugnt hela dagen, vääääääl behövligt. Saga har även varit här en runda, så stor hon börjar bli! hon fyller faktiskt 3 år i mars ^^, dock var det lite jobbigt när jag låg och sov och hon ropade och kom in o väckte mig hela tiden, men det är sådant man får ta ^^

nu sitter jag o mam här o väntar på att henke o pap ska komma så vi kan få käka pizza ;D

och nu är det så att i fredags så träffade jag o Sarah ääääntligen vår älskade ZAC EFRON! hittills har vi bara sett honom på vår skola eftersom det då är där han går. och han har bara varit ögongodis för oss. men nu har vi äääntligen fått prata med honom, UNDERBART !
 Zac Efron in våra hearts <333333333333333333333


(Sarah, ZAC EFRON och jag)

wihooo

är nyss hemkommen från VK. senkvällen började hos laura, då becka också var med och sedan drog vi då till VK. vääääldans trevligt så jag dör! och jag är glaaaaaaaaaaaaaaad! laura, jag är glaaaaaad. och flummig för den delen!


GOD NAATTTTTTT!! <3



gårdagen :)

gårdagen började med att jag, angelika, emma och sarah åkte hem till emma typ vid två. vi började då flippa. som vanligt då alltså, och vid halv fyra somnade jag. himla skönt må jag säga :) när jag sen vaknade ca tio över fyra så höll sarah på att fixa emmas hår och angelika höll på med sitt eget. då började jag med småfixa mig och när vi hade bytat om och fixat varandras hår så hade emmas mamma varit snäll nog att laga mat åt oss :) efter maten gick vi upp och sminkade oss och sedan tog vi lite foton. sedan var det dags att gå mot bibblan där vi skulle möta resten av tjejerna :)

kvällen blev LAGOM flummig kan man ju säga och jag hade sjukt kul. det blev dock lite drygare mot slutslutet fast det var ändå helt okey :) var dock meningen att bara jag skulle sova hos emma och att angelika och sarah skulle sova hos angelika. men det slutade med att alla fyra sov hos emma. MYSPYS!

vi var hemma ca kvart i två och vaknade vid tio imorse. satt o myste lite och snackade om gårdagens alla "misstag" och pinsamheter. haha , dock var det tyvärr lite väl mycket tycker jag ;D

jag var hemma runt två idag och sen dess har jag mest bara tagit det lugnt, väl behövligt må jag säga. nu väntar jag på att becka ska ringa mig så blir det förmodligen att dra till VK , tihi :)

<3

(lägger upp fler bilder från maskeraden imorgon typ)

lyckad fredagkväll

måste bara säga att maskeradkvällen blev jäääädrans lyckad och flippad. Hade väldigtväldigt roligt, tror dom flesta hade det :)

berättar mer detaljerat om gårdagen senare. känner att sömn är det enda som behövs nu ^^


lalalaaa

har haft datorkunskap med världens skönaste lärare idag. haha, skrattar fan hela tiden typ! så dagens första lektion har det inte varit fel på. (y)

efter lunch så har vi engelska, det blir säkert också bra. efter skolan ska vi hem till emma och umgås o fixa oss inför kvällens maskerad! ;D


"and this is for my..

niggahs, bitches, players, pimps...."

är på sjuuuukt partyhumör nu, tur att morgondagen medbringar partyparty!

wihooo

Barnyard

japp, den filmen hade min käre far köpt med sig hem idag
"jag tänkte att du skulle tycka om den", sa han.

och han hade rätt som in i bomben!
Den är så förbaskat urgullig så man vill inte att den ska ta slut!



Prinsen av egypten?

Jag berättar detta med stor sorg i hjärtat. Sarah har aldrig sett "Prinsen av egpypten"! denna förskräckliga upptäckt gjordes idag när jag tränade tillsammans med henne. vi hade en diskussion som egentligen handlade om städning men, som vanligt, kryddades det och det slutades med misshandel(?), vilket fick mig att tänka på "prinsen av egypten" då.. och Sarah sa då något i stil med "vad/vem är det ?". jag trodde dock att hon skämtade med mig men tydligen inte nej. haha. så imorgon ska jag ta med mig denne käre film så Sarah får chansen att äntligen se den!

för övrigt gick träning... som den gick helt enkelt. vi var lite ofokuserade i mitten av den då vi stod på varsin balans"boll", drog i sånna träningsgummiband och hade arga leken samtidigt. haha verkligen stabilt där ja!

faktiskt har hela skoldagen varit helt okey. på förmiddagen hade vi vårat första kundpass då vi gjorde inpackningar på respektive kund. det gick super. och på eftermiddagen var vi och hälsade på hotell-restaurang som hade lagat god mat åt oss. och vi slutade redan typ två, så det var ju skönt o så.

imorgon ska jag göra matteprov(!). hoppas på det bästa.

<3


RSS 2.0