sarah, håller detta?

"Men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka
men jag svär att varenda fyllo på varenda bänk i varenda hörn
hälsade på oss, natten jag fann dig
och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför
natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö"

party like a rockstar

bildbevis från det årliga julbadet i havet. Det va ju lagom kallt kan jag säga. Jag badar dock hellre än att bli trackad av min familj resten av året för att jag inte badade, haha.

Skäms lite över min dåliga uppdatering men jag har ju spenderat 25-30december uppe i värmland, alltså kom jag hem sent igårkväll. Vi hade det mysigt i värmland och det var skönt att komma iväg lite :)

Och idag är det dagen med stort D. NYÅR! Tycker dock att det är lite överskattat men detta året känns det som om allt är under kontroll. Jag har en fullbokad dag som börjar med att jag, Hannah o Essan tar bussen in till ängelholm för att fixa lite grejer. Sen ska jag upp till Sabina för att laga mat o så med tjejerna. Och vid halv elva blir det buss till grevie där vi ska möta upp lite funny people. Taxin går hem runt halv fyra och jag tror det kommer bli en toppenkväll :)

a merry merry christmas?

Då va de min födelsedag igår o julafton idag.

Min födelsedag blev väldigt mysig. Spenderade den mestadels med familjen. Laura kom även en sväng senare.

Julafton då alltså. Ärligt talat känner jag ingen som helst julkänsla inom mig. Jag vet inte varför det är som det är i år. Kanske är det pga. vädret? Kanske pga. att detta höst/vinter - halvåret har gått så sjukt snabbt.

Snart ska jag till kyrkan med mami o fam. borgcrantz, tror jag?! Och lite senare ska vi ner o bada i havet, årliga julbadet. Fyfan. Och Laura hade även lite planer på att följa med, får se hur det blir med dom :)

Nej, nu ska jag börja göra mig i ordning :)
God jul allesammans!

(bilden visar årets pepparkaksresultat ala lillebrors design)

I'm safe up high, nothing can touch me

17 December hade vi som sagt egen hårvård i skolan. Kan ju tänka sig vad som hände med mitt hår ^^, Jag erkänner att jag hade ett par crazy planer från början, men jag höll tillbaks lite på dom och nöjde mig helt enkelt med att bli brunette.

18 December blev det en massa mys i skolan och sedan lekte jag med laura hela dagen. Slutade med att vi somnade gott hemma hos mig :)

19 December - även denna dag spenderades fullt ut med laura. Jag har verkligen alltid lika roligt med henne.

20 December ägnades åt en massamassa sömn, och det behövde jag verkligen. Senare på kvällen begav jag mig upp till Sabina där även rebecka o laura befann sig. Blev en väldigt massa myssnack och även en del konstaterande över hur konstigt vissa människor kan bete sig ^^

21 December, alltså igår, hade vi släkten på besök för att fira mig o mami som fyller år snart. Jag begav mig dock till grevie redan 19.00, liten svikare jag är haha. Vi firade Simons födelsedag hos honom och jag, precis som alla andra, hade en riktigt rolig kväll.

Och idag vaknade jag hemma hos laura av att hon typ.. skrek i mina öron. Najs där kåmpis!! Tog bussen hem 12.20 och då åkte laura till DK.

OCH IMORGON FYLLER JAG 16 :)


Myspys med beckis :)

Nu har ännu en dag susat förbi och imorgon är det alltså redan onsdag. Min tisdag däremot har jag spenderat på väla tillsammans med Becka, väldans myspys :)

Imorgon står det egen hårvård på schemat hela dagen. Det innebär att vi får chansen att göra vad vi vill med vårat hår gratis. Varför inte testa på något nytt då? Äsch, får se vad som händer med mitt hår.. :P

Kommer dock inte upp bilder på resultatet imorgon eftersom jag och Sarah ska sova hemma hos Tine. Vi ska baka till avslutningen på torsdag och bara myspysa :)


kanske ser man ut såhär imorgon?

Lååris


Har snackat med Laura i telefon nu i exakt en timme och en minut. Haha, varenda minut var nödvändig :) Vi kom blandannat fram till att vi kommer ha ett underbart lov tillsammans, det ska bli så sjukt roligt ;D Men nej, nu måste jag faktiskt klippa sista biten på min docka nu, och sen är det sängen som gäller, over and out :)


 


hello once again

Vaknade nyss efter en välbehövlig sömn. Tänkte äta något och sedan klippa klart min docka så jag bara har föningen kvar imorgon. Over and out :)


Äntligen hemma..

Slutade redan tio idag men bestämde mig för att gå kvar lite i stan med Sarah&Sara. Tänkte att jag kunde ta tolvtåget hem eftersom dom också skulle åka hem runt tolv.. men neej, väl borta vid stationen så visar det sig att jag smart nog har kollat fel och att tågen går 11.04 och 13.04 o framåt. Alltså inget tolvtåg, vilket jag faktiskt vet om.. haha (y) Så jag fick sitta och vänta på stationen från 11.50-13.04, soft ju.

Men nu är jag iallafall äntligen hemma, mamma var snäll nog att hämta mig i båstad :)
Hade tänkt nanna lite och sen får vi se vad som händer.


Mondaaay

Då har man precis vaknat efter en god natts sömn. Är dock fortfarande väldigt trött. om ca en halvtimme ska jag bege mig till bussen... Känns som om skolan idag kommer bli onödig men jag tror jag måste gå, jag har faktiskt inte träffat Sarah på nästan tre dagar nu, så tror inte jag klarar mig mycket längre ^^, Angie har jag tyvärr ingen möjlighet att träffa, men att sakna henne är omöjligt att låta bli.

Emil och jag hade en, ööh, väldigt underhållande kväll igår. Vi kollade på "bondgården" och den va bra som alltid ;D

Nej, nu är det dags att  börja göra sig iordning, ha en bra måndag allesammans :)


Jullovets planer :)

Jag har kommit fram till att ungefär halva delen av mitt lov inte kommer gå till att sova eller bara slappa.
detta är typ vad som händer på mitt lov då.

23 - min födelsedag
24 - julafton
25-30 - värmland med laura
31 - NYÅR
3-5 - GBG med laura

som ni säkert själva kan räkna ut så är det tolv dagar som faktiskt redan är planerade. och eftersom mitt jullov varar rätt så exakt i 24 dagar så är det alltså hälften av lovet som är planerat. Det kommr förmodligen hända många andra trevliga saker under de resterande lovdagarna. Skönt som sören ska det bli med lov iallafall :)

Min söndag...

...kommer bli rätt så tråkig. Jag ska plugga matte och klippa lite och typ bara ta det lugnt. Hade lite funderingar förrut över att åka en sväng till väla men så blir det icke. Så om det är någon som också har tråkigt och vill ses en runda så är det bara att höra av sig till mig :)

Nu är Angie påväg ner till Ungern eller hon kanske tillochmed redan är framme.. vad vet jag. Saknar henne redan iallafall. Tänk att vi ska vara ifrån varandra i mer än 28 dagar.. Helt sjukt ju.
 
Nej nu ska jag ta tag i mitt liv tror jag.


Lite daguppdatering nu då kanske

Söndag 7/12
Nämde att jag skulle gå på bio tillsammans med Sabina för att se "Twilight". Det var en helt underbar film, väldigt bra och väldigt sevärd. Brukar faktiskt inte gilla sånna typer av filmer men den här kan man inte annat än att gilla. Kvällen blev förövrigt väldigt trevlig, det är ju faktiskt sällan jag och Sabina har tråkigt tillsammans :)

Måndag 8/12
Min måndag medförde inte så mycket vettigt. Hade dock en trevlig pratstund med Frida senare på eftermiddagen. Det var skönt att få snacka av sig lite :)

Tisdag 9/12
Somnade tyvärr inte förrens halv fem denna morgon och eftersom jag vanligtvis går upp kvart i sex för att hinna till skolan så blev det alltså en hemmadag för mig. Kändes inte så värt att komma till skolan med bara en timmes sömn och med huvudvärk. Så jag vaknade inte förräns 10.24! Och det av att min kära storasyster står o sjunger i duschen, haha :)

Onsdag 10/12
Denna dag hade jag namnsdag. Annars hände det inget trevligt. Inte mer än att jag fick ännu en underbar dag med mina babes :) Jag misslyckades dock med att göra muffins som jag skulle ta med till skolan sen, haha.

Torsdag 11/12
Jag hade en väldigt onödig skoldag. Tre timmar skulle spenderas till matten men vi fick göra precis vad vi ville, LÖNT! Eftermiddagens tretimmars svenska kollade vi på "Another cinderella story 2". Vår lärare var tillomed sjuk...Jag kom dock underfund med att jag skulle bli  tvungen att säga hejdå till Angie denna dag. För hon skulle nämligen skippa fredagen för att packa inför sin resa till Ungern. Fatta sorgligt. Jag, Sarah o Angie som precis klarar en helg utan varandra, hur fasiken ska vi klara mer än tre veckor utan varandra?! fattar fortfarande inte det...

Fredag 12/12
Ännu en onödig skoldag, iallafall halvt. Förmiddagen=datorkunskap=inget jobb alls. Eftermiddagen blev dock väldigt mysig :) Vi var bara 15 stycken tror jag, och vår engelskalektion gick till att fika och mysa. Vi kollade även på ett Simpsons julavsnitt.
Kvällen spenderades uppe i hallen med en massa annat mysigt folk eftersom det hade anordnats en fotbollsturnering där. Jag deltog dock ej. Det bjöds på tacos och mycket skratt. Runt elva vandrade jag, tillsammans med några andra hem till mig med en massa kränge och kollade på "Svenssons Svensson"(?) . Underhållande där ja. Mina vänner lämnade mig runt ett så nu funderar jag på att nanna :) 

30 seconds to mars - the kill

What if I wanted to break
Laugh it all off in your face
What would you do?
What if I fell to the floor
Couldn't tell this anymore
What would you do?

Come, break me down
Bury me, Bury me
I am finished with you

What if I wanted to fight
Beg for the rest of my life.
What would you do?
You say you wanted more
What are you waiting for
I'm not running from you

Come, break me down
Bury me, bury me
I am finished with you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now, this is who I really am inside
I Finally found myself
Fighting for a chance
I know now, this is who I really am

Come, break me down
Bury me, bury me
I am finished with you, you, you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you
Come, break me down
Break me down
Break me down

Katy Perry - Hot n Cold


"You change your mind
Like a girl changes clothes

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up"

Switchfoot - the blues

Is this the New Year or just another night?
Is this the new fear or just another fright?
Is this the new tear or just another desperation?

Is this the finger or just another fist?
Is this the kingdom or just a hit n' miss?
A misdirection, most in all this desperation

Is this what they call freedom?
Is this what you call pain?
Is this what they call discontented fame?

It'll be a day like this one
When the world caves in

I'm singing this one like a broken piece of glass
From broken arms an' broken noses in the back
Is this the New Year or just another desperation?

You're pushing till you're shoving
You bend until you break
Till you stand on the broken fields where our fathers lay

It'll be a day like this one
When the world caves in

There's nothing here worth saving,
Is no one here at all?
Is there any net left that could break our fall?

It'll be a day like this one
When the sky falls down and the hungry and poor and deserted are found
Are you discontented? Have you been pushing hard?
Have you been throwing down this broken house of cards?

It'll be a day like this one
When the world caves in

Is there nothing left now?
Nothing left to sing
Are there any left who hasn't kiss the enemy?
Is this the New Year or just another desperation?

Does justice never find you? Do the wicked never lose?
Is there any honest song to sing besides these blues?

And nothing is okay
Till the world caves in

I need a fresh start

Can't say I was never wrong
But some blame rests on you
Work and play they're never okay
To mix the way we do

Can we take a ride?
Get out of this place
While we still have time


 


panik

"kom låt oss gå härifrån
låt oss resa nånstans
resa långt härifrån
låt oss bli dom som försvann"


lalala

Honestly, what will become of me?
Don't like reality, it's way too clear to me

Flames to dust, lovers to friends
Why do all good things come to an end?

 

Nyårsklänning?

Funderar lite på denna klänningen.. Kostar 500 kr ungefär.



Twilight

Det blir bio idag med Sabina ; Twilight.  Får hoppas på de bästa.


Vuxna kan också ha kul ?

Så min kväll resulterade i att jag mest tog det lugnt. Mam&Pap hade förfest här hemma vilket innebar att det var rätt mycket liv så tillslut bestämde jag mig för att dra hem till Matilda eftersom hennes föräldrar var här.  Nu har jag nyss kommit hem från henne och det är redan efterfest här :s Tydligen var karaokekvällen ingen hit så dom hade gått hem nästan direkt igen. Nu sitter dom och spelar kort o fjöntar sig, väldigt stabilt (y) Undra hur mycket sömn jag kommer få inatt...

Imorgon ska jag nog plugga lite och försöka få mina blondceller utrotade. Om jag lyckas är en annan sak.. haha :*

Bjuder på en dagenefter-bild som tog efter förra årets lussevaka.

Hej duktiga mig :)

Jag nämde nog innan att min dag skulle ägnas åt städning - av rummet... Tänkte berätta hur det slutade nu ^^, Joo jag städade hela mitt rum + min garderob. Sedan städade jag även hela vår stökiga bokhylla (föreställ er en bokhylla där böckerna bara är "inslängda" så ser ni våran) . Och tillslut tog jag tag i våran bastu där vi har för vana att slänga in sådant vi inte använder. Hann dock bara börja där men imorgon blir de nog bättre :)

Nu funderar jag på om jag orkar ta bussen till grevie och sedan sova där hos laura... Och jag funderar även på om jag kommer orka ta mig hem imorgon också ^^ så lat jag är.

:*


Ibland funkar det ändå

Igår blev det en soft men dock trevlig kväll för mig. 
Umgicks med Rebecka, tacoslagande, massa snackande,
buss till grevie, buss hem och sedan blev det film+daimglass.
Och runt halv ett åkte Becka hem :)

Idag är det städa som gäller... Men det är soft..

hihi :*


Finally !

Sarah kommer snart till skolan! :D Hon var bara smart nog att försova sig i morse, haha. Ska bli skönt att slippa tillbringa hela dagen med bara Tine!!!!!! HAHA nej jag bara skojjar, Tine gillar vi :D


(ännu en gammal bild)

Utan mina vänner!

Så befinner man sig i skolan nu då. Och båda mina vännor är borta... Mollan gillar inte.. Har matte just nu med och det gör ju inte saken bättre. Har dock inte räknat ett enda tal sen vi började (08.15) så det är ju stabilt.. hehe. Istället har jag ägnat min tid åt att börja på svenskaredovisningen som ska framföras i eftermiddag. Har även kollat lite på film o sånt. Liv kallas de :)

Angie et Sarah,  où êtes-vous?

Another ordinary day?

En dag som blev lite mer speciell än vanligt. Vi hade våra första färgkundpass idag.. Eric kom upp till halmstad för att vara min modell. Väldigt snällt! Kan ju säga att det var väldigt nervöst till en början men nervositeten släppte med tiden :)
Efter att hårfixet var klart gick vi iväg för att äta och sedan bar det av hemåt. Trevlans.

Min gårdag... Kommer jag ens ihåg så långt tillbaka.. Eller jo just det. Förslövs a-lag (innebandy) mötte Helsingborg hemma. Och jaa , henke larsson var med. mhm, ge mig säger jag bara...

Imorgon ska jag kolla Rögle med Emil , trevligttrevligt :D

btw, sitter och kollar igenom en massa gamla äckelbilder ^^,
här har ni en av dom


I can't keep going under

"I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase"




Hej måndag

En dag som alla andra. Förutom att jag fick betala 155 kronor för att komma hem från skolan och att det var helt sjukt fullpackat på bussen från ängelholm.
Men de gillar vi eller ?

+ att ofta man pallar hur jag mår nu in this very moment!


RSS 2.0